Šta je novo?

FIFA 18

Sto da ne izbace? 😀

I, koga ste dobili? 🙂

Ja Azpilicuetu. Ne zalim se, nije Pope, maltene me je izasao besplatno i trzisna vrednost mu je 500k, ali nemam pojma kako da ga uklopim u tim. :/ Zokiju bi dobro dosao 😀

Super. Bas si dobro prošao. Ja imam dole sada Otamendija i Vertongena, obojicu TOTS. Probacu sutra i ja, da vidim kakve sam sreće. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dosta ljudi dobija igrace koji nisu Pope, tako da ces verovatno i ti dobro da prodjes. Ono sto je bitno, requirements nije besmisleno visok, tako da ces imati drugu priliku, cak i da dobijes Popa u prvoj rundi.

Skoro sve sto nije Pope je relativno okej.

Ja cu da odradim veceras kad dodjem s posla, pa javljam ishod, ali koga god da izvucem necu moci da ga uklopim u tim. Jedino De Gea moze, ali znam da necu njega izvuci. 😀

Sent from my A0001 using Tapatalk

Meni odatle trebaju stoperi, zadnji vezni, golman ili levi bek. Ovo ostalo mi je dobro i untradeable kartice. A kakve sam sreće pašće mi Sane, kartica koju imam. Videću.
064dd082cfd60117056d9ac1047c09c7.jpg

Poslednja izmena:
Ja ću sutra da otvorim.

Ja izvukoh Firmina i skroz sam zadovoljan iako za sada nemam nacin da ga ubacim u tim, pa ce biti supersub. Ukoliko se desi da u sledecem izvucem Salaha to onda menja stvari iz korena. 😀

Najvise bi mi legao De Gea, ali sta god da padne u tom drugom sbcu dobro je, samo da nije Pope.

Ja izvukoh Firmina i skroz sam zadovoljan iako za sada nemam nacin da ga ubacim u tim, pa ce biti supersub. Ukoliko se desi da u sledecem izvucem Salaha to onda menja stvari iz korena. 😀

Najvise bi mi legao De Gea, ali sta god da padne u tom drugom sbcu dobro je, samo da nije Pope.

Znači biće i drugi sbc sa PL Tots?

Kazu da ce biti isto kao i sa ovom prethodnom tots nedeljom

Niko nije sto posto siguran, ali nema razloga da ne ponove sbc.

Sigurans sam da ce biti jos 7 SBC-ova (po 2 za Calcio, La Liga, Ligue 1 i jos 1 za BPL).

Ja ga imam na stanju. Neću preko telefona i računara da otvaram. Otvoriću preko Sonija kada dodjem sa posla. Poželjno je da bude De Gea, neko od stopera, zadnji vezni ili desni bek. Ostalo sve imam, išao bi u rezerve. Samo da nije Pope ili onaj zadnji vezni iz Watforda, valjda.

Mozda bi bilo pametno pripremiti se za svih 7 sbca jer ce cena 83 kartica samo biti veca dok se ne zavrsi tots.

Mislim da nece, ako nije za BPL TOTS skocilo (u stvari jeste, ali prvih pola sata).

Ja ga imam na stanju. Neću preko telefona i računara da otvaram. Otvoriću preko Sonija kada dodjem sa posla. Poželjno je da bude De Gea, neko od stopera, zadnji vezni ili desni bek. Ostalo sve imam, išao bi u rezerve. Samo da nije Pope ili onaj zadnji vezni iz Watforda, valjda.

Ne verujem da bi se mnogo zalio ako bi dobio i neke od napadaca ili srednjaka 🙂

Meni se Azpi nije nesto pokazao kao CDM (a nizak je za CB), ali je dao 3 gola u poslednjoj SB utakmici, videcemo jos. Nije mi bas materijal za tim, a nije ni da se utopi u SBC.

Uzeo sam TOTS Giovinca za 112k, bas sam se lomio jer je ovaj SBC 86 isto odlican, ali sam prelomio jer nije kao da imam negde pametnije da utopim 2.7 miliona coina. Sa Maestro chem ima 97 kao CAM.

Poslednja izmena:
Ne bih se bunio, ali eto, mislim da sam jedini koji želi TOTS igrača iz odbrane. [emoji847]Kako bilo, samo da nije Pope.
I meni Azp. nije uopšte dobar za odbranu. Krupni igrači su poželjni za odbranu i zadnjeg veznog. Npr. Kante MOTM je meni bio izuzetno loš. Jednostavno ne znam sa njima da igram. Dok Fellaini, Petit, Blanc i sada Matic, razbijaju.

Poslednja izmena:
Ne bih se bunio, ali eto, mislim da sam jedini koji želi TOTS igrača iz odbrane. [emoji847]Kako bilo, samo da nije Pope.
I meni Azp. nije uopšte dobar za odbranu. Krupni igrači su poželjni za odbranu i zadnjeg veznog. Npr. Kante MOTM je meni bio izuzetno loš. Jednostavno ne znam sa njima da igram. Dok Fellaini, Petit, Blanc i sada Matic, razbijaju.

Bukvalno ni ja sa Kanteom nisam znao, kao da je prebrz, ne mogu da ubodem protivnickog igraca..
Sad mi bedak za Aspija ako nije ok, taman htedoh da ponovo predjem na EPL..

Pa pazi, ne mora da znaci, Goxiju je on savršen. Zavisi od stila. Meni su odlični ti krupni igrači pozadi jer igram poziciono odbranu, a tu su oni odlični jer imaju duge noge i dobro se postavljaju i čitaju igru. Isto mi je tako i sa CDMom, Kante uvek ode u prazno. [emoji4]

E pa kul, vrv je sve subjektivno.
Uzeo da rasprodajem nemce, bicu u teškom minusu koliki je crash 😀

Pa pazi, ne mora da znaci, Goxiju je on savršen. Zavisi od stila. Meni su odlični ti krupni igrači pozadi jer igram poziciono odbranu, a tu su oni odlični jer imaju duge noge i dobro se postavljaju i čitaju igru. Isto mi je tako i sa CDMom, Kante uvek ode u prazno. [emoji4]

Zoki, znači zadovoljan si sa Matićem?
Razmišljam njega da ubacim u 4321 PL ekipu, a od tots ne znam da li na RF stavim Mareza ili Sterlinga.
Inače sam najviše odustao od nemaca pošto sam u WL baš bio u podređenom položaju, jednostavno PL ekipe su me mlele.

Prezadovoljan. Uzmi i Sterlinga desno.

I ja Kejna. Nisam bas zadovoljan. U napadu imam dve ikone. *mjau**mjau**mjau*. Sve je bolje od Popeta.

Heh, super ste prosli. Moze da vam sluzi kao zamena, ili za drugi tim.

Ja promenio formaciju zbog njega. Zalosno da sa tim atributima bude na klupi.
Igram 3-4-1-2
On mi igra sada umesto De Brujnea CAM, sa engine hemijom ima 98.
De Brujne sa Maticem mi igra CM-a.
Nego treba se naviknuti na tri u odbrani.

Ja večeras navijam za neko krilo, čuvam koine pa u zavisnosti od pula kupujem preostale igrače..

Ne treba se zaletati mnogo, bice jos dosta SBC-ova. Kasnije ce da ti ulete neki dobri Calcio i Ligue 1, Bundes igraci...

Mene malo nervira sto je bas tesko dobiti DKT sada, pa moram da trosim ove TOTS igrace koji mi trebaju.

Koji je najlaksi nacin da se zarade coinsi?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno