Šta je novo?

FIFA 18

Ja sam poceo da igram a manje da jurim sta mi fali jer ce nesto uvek faliti :)
Ma igram ja redovno nego ne mogu da postignem onu fluidnost i buildup koji sam imao sa Nemcima.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Da li neko još igra Fifu 17?

Imam problem sa generičkim kopačkama u online modu - Seasons.

Samo tu, svi igrači imaju odvratne zeleno-crne default kopačke. U svim ostalim modovima je ok. (kick off, career, fut...)

Probao sam sa updejtovanjem i snimanjem profila..na netu ne vidim rešenje, a izgleda da i nema mnogo ljudi problem.

I otključao sam iz kataloga kopačke btw...

Jel probao neko IF Dele Alija. Kakav je? Moram menjati ovog Eriksena pod hitno. Za Special De Bruynea nemam para iako bi mi on bio prvi pik.

Ipak
9633df94c14b9268fbbdd6f69d74a647.jpg

DB je odličan! [emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

DB je odličan! [emoji1303]

Ali sam se morao odreći Jesusa i kilavog Eriksena, tako da mora biti super odličan. Razmišljao sam ili on ili dele ali IF87 na cam + sterling IF 87 ST ali sam ipak uzeo njega. Još sam dao i IF87 Arnautovića tako da mi je klupa ostala tanka.

Razmišljam se da rasprodam Engleze i da pravim Serija A tim. Gledao sam malo cene. Mogu opasan tim da sklopim (sve IF) :
1. Handanovič GK
2. Rodriguez\Kolarov LB
3. Kulibaly CB
4. Bonucci CB
5. Alex Sandro RB
6. SMS CDM
7. Perišić LM
8. Cuardado RM
9. Mertens\Pjanić CAM
10. Higuain ST
11. Icardi ST

Šta mislite?

Ne bih to radio, uskoro ce i TOTS.

Mislim da ce biti market crash, svi ce prodavati timove i oborice cenu svim igracima. Ako bas hoces da menjas ceo tim, sacekaj.

Kada je dobro otvoriti pakete, imam bas dobre na stanju!
Možda sutra kada krene TOTS?

Verovatno ne bas kada krene. Takodje, imaj u vidu da je pack weight uvek nsto losiji kod takvih promocija.

Ma otvoricu ih onda danas ili sutra. Ne mogu da cekam. Sta izvucem, izvucem, da rasprodam to dok su jos cene ok. Ne verujem da cu ikada imati srece da TOTS nekog igraca izvucem.
Drugo, citam da ce mozda ih izbace kroz SBC, to bi bio haos, ako urade.

Ipak sam se rešio Engleza
0e98cb89ca75402b09e82d05705fdd3c.jpg
91f7510e9ea3676cfd13ea8d8c9f2a30.jpg

World cup mode stize 29. maja besplatno [emoji41]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sa ovim momcima uživam.
b2b3fc67b5ed3c437d8093ba712c788a.jpg

Super tim! Steta samo sto nisi jos malo skupio za POTY Salaha, ima nenormalne statistike.

Ja imam ova 2 tima, + 2.7 miliona coina. Ne znam vise ni za sta da ih cuvam. TOTS kartice nema smisla kupovati dok ne padnu cene za 2-3 nedelje a uskoro ce WC mod gde nema smisla mnogo trositi coine jer ce ako bude kao pre 4 godine, kartice ce dinamicki da se apdejtuju kako turnir odmice, na kraju ce svi imati prejake timove, jer je pack weight mnogo bolji, a kada se zavrsi svi ce se opet vratiti na klasican FUT, koji ce da traje jos 2.5 meseca (deo jula, avgust i septembar). Besmislica potpuna, umesto sve da grunem u Ronalda, Mesija, ili neke jace ikone :D

U prvom timu, SBC Sesinjon zamena umesto Strutmana. U drugom Pirlo se rotira sa Kavanijem.

107l4za.png

2iiy0xv.png

Poslednja izmena:
Cavani zadnji vezni?

tenor.gif

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Verovatno čovek promeni mesto igracu, kada počne utakmica.
Ovo je zbog hemije

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Napisao sam da se rotira sa Pirlom. :)

Ali generalno je problem sve uklopiti, previse dobrih igraca.

Sada sam zamenio onog besplatnog TOTS Lopeza koji smo dobili za dz kroz weekly, za communuty TOTS SBC i dobio Bendera, nije bas neki ulov za untradable, ali s obzirom da je skoro za dz uzecu 89 igraca. Samo sto nema gde, osim kao SBC fodder. Bice jos TOTS SBC-ova.

Poslednja izmena:
Nisam mogao nikako da se skrpim za Tots Salaha. Ali i ovaj je brutalan.

Jel igrate ovu TOTS lutriju? Prakticno je besplatno, ljudi komentarisu da je najbolja EA akcija do sada. Svake nedelje ce davati jednog TOTS igraca kroz weekly, koje mozete da utopite u dnevnom SBC-u (zahteva jednog TOTS igraca i 81 rejting) i dobijace se kao DKT reward. Svi su untreadable, ali nema veze.

Prvog TOTS igraca dobio Malcoma u packu od nedeljnog SB rewarda i prodao za 185k (pala mu cena sada na 165).
Drugi TOTS igrac Lopez kroz weekly tasks, u SBC-u dobio Bendera (89)
Izduvao za Callejona (89) jer nisam uspeo da se kvalifikujem u DKT, ali sam danas uspeo da se kvalifikujem i dobio Hoilleta TOTS koga sam u SBC-u zamenio za opet Malcoma (89).

Nista spektakularno ali 2 89 igraca for free uz mogucnost da se kasnije iskoriste kao supersubs ili prime icon fodder.

Poslednja izmena:
Ja za sada nisam radio nista od weekly taskova, a iz prvog SBC-a dobio Fernanda CDM kojeg sam iskoristio da ponovim isti taj SBC i uleteo Rabio iz PSZ-a sto je relativno okej. Koristim ga u prvoj postavi kao link za Mbapea, ali kartica nije nista posebno za one ocene koje pokazuje. Sta vise kartica je blagi uzas. :)

Kapiram da cu raditi svaki sbc cisto radi zabave i cekam Calcio tots da otvorim 45+ packova u nadi da cu dobiti SMS-a ili Immobilea (verujem da ce biti ubica). Voleo bih da makar jednog izvucem, a drugog mozda kupim i tako kompletiram ekipu.

Imam oko 550k coinsa i ocekujem makar jos 150k od tih 45 packova, ali verovatno cu sve coinse da stopim u world cup mode ili bar poprilicnu kolicinu dok ne skrpim neki fin tim.

Imam dejavu na proslogodisnji TOTS, isto je bilo, fantasticne ocene a na terenu nista specijalno.

Nakupio si 45 packova? Madre de dios, to otvaranje treba snimiti. :D

Ne savetujem ti da trosis coine na World Cup, igra se samo 2 meseca, a ako bude bilo kao pre 4 godine, sve live kartice ce se apdejtovati same vremenom i svi ce imati dobre igrace, prvo iz starter packova odmah ces dobiti bolje igrace jer je pool mnogo manji, a posle i kao nagrade za turnire i promocije. Dobijacemo i free gold packove za FUT. Ja tako dobio Bejla pre 4 godine. Bice interesantno videti te nove ikone. Malo je reci da jedva cekam. :) Razmisljao sam koliko ima smisla uzeti neke PTG igrace, koji ce se apdejtovati posle WC moda, ali, isto tako ce i cene dosta pasti jer posle ulazimo u poslednja dva meseca Fife 18.

Poslednja izmena:
Ludilo od 45 packova! Ja mislim da ćeš tu najmanje biti dobar i da nemaš ni malo sreće 500k.

Kamo srece da to bude istina, ali cisto sumnjam. :)

Ima tu dosta bezveze packova iz MM i ligaskih sbc-ova tipa 5-6 gold packova od 5k, neki prime electrum i slicna ******. Dobrih packova ima mozda dvadesetak.

Javljam ishod cim se pojavio Calcio tots. :D

Gledajuci sa strane covek bi stekao takav utisak. Ali da nema UT-a i kartica, head to head obican fudbal bi smorio. Ovako imas zezanje cele sezone...

Meni je Fifa interesantna. Ovo mi je prva posle decenija Pesa. Pozitivna promena.

Nazad
Vrh Dno