Šta je novo?

FIFA 18

I ja uvaljao Pogbu za 340k i uzeo Kantea 87 i odradio za Larsona i 86+ sbc. Uspeo da iskoristim untreadable Bufona takod a sam sam samo 30k daleko od Larsona i poslednjeg 85+ sbc. Jedva cekam 🙂

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I ja uvaljao Pogbu za 340k i uzeo Kantea 87 i odradio za Larsona i 86+ sbc. Uspeo da iskoristim untreadable Bufona takod a sam sam samo 30k daleko od Larsona i poslednjeg 85+ sbc. Jedva cekam 🙂

Kako si uspeo toliko da dobiješ za Pogbu. Ja sam ga kupio za 240 a prodao za 225

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

A znači to je. Na xbone su poprilično niže.

Da, da. Mislim da su najvise na PC-u. Pogbu sam uzeo za 330 a prodao za 340 tako da sam u blagom minusu zbog onih 5 posto. Dobar je igrac ali ne pruza toliko za ulozeno. Npr Mooy je oko 130k a najbolji mi ke igrac, najbolji cm kog sam imao.

Na xboxu sif mooy 84 ima da se uzme za 60k. I da ga uzmem bio bi mi na klupi. Eriksen i Kante su nezamenjivi.

Znaci, ovde nas ima na sve tri platforme, zanimljivo! 🙂
Mislio sam da predjem na neki hibrid, Nemce ili Francuze, ali ipak ostajem na Engleze.
Privlace me Bailey, Mbappe, Werner, pa onda Italijani Koulubaliy i Benatia sa SMS-om, i jos sto sta, ali...ostacu sa Englezima.

Cisto ga probaj. Uzeo sam ga sa shadow hemijom ali se dosta ubacuje napred i daje golove, ofanzivno dosta bolji od Kantea. Kante je najbolji cdm-a a na cm malo slabiji ofanzivno tako da razmatram da vratim Pogbu jer nedostaje ipak.
Larson na 6 meceva 9 golova.

Kad pre? 🙁

Uskoro nam stizu TOTS, world cup DLC... Ja sam manje vise batalio WL, igram pomalo SB i radim poneki MM i SBC...

Pa u tome je stvar.
Ja sem WL ne igram nista, a u WL je haos.
Da ne nabrajam opet, ali nela mi EA objasni, ako idem sa Larsonom u desno, ulazim u kazneni, sutiram, on se u trenutku, okrece mepriridno, i levom pokusava da sutne, rezultat, dodajme loptu, ali bukbalno golmanu u ruke.
Sledeci napad se isto desava, ali Murielu, ja nakon toga primam gol, i ne uspevam da udjem u Elite 3, po prvi put.
Da je lopta otisla nebo pod oblake,ili kako obicno biva, u stativu, precku, lakse bi mi bilo, ali ovako, niti sam okretao igraca ulevo, niti hteo da sutne tom nogom...
Ma ludilo i kidanje zivaca.

I ja sam resio da preskocim WL tokom marta i odmorim malo mozak. Do sada mi je ceo WL grind bio jako neisplativ ako pogledam sta sam izvlacio kroz wl packove, a nije prosla ni jedna WL da se nisam barem 3 puta zestoko iznervirao.

Na sve to jos i EA odluci da ne izbaci league sbc u petak nego odradi ovaj glupi ptg sbc, a ja sam boga oca potrosio na pripremu la lige. Veselo, veselo...

Da, kao sto Boyan kaze, nagrade, od WL su do sada bile katastrofa.
Sve dobro sto sam izvukao, a bilo je toga, jeste iz raznih SBC.
Cak sam bolje igrace dobijao kroz SB.
Mesecna nagrada, od WL, kada sam odigrao samo pola meseca je bila duplo bolja, nego sada, kada mi je falilo par pobeda za Elite.

Ma i nagrade od SB-a su katastrofa.
Isto, jedino vredno je bilo od SBC-a.

I koju poruku EA time šalje?
Bolje resavajte SBC, nego što igrate fifu svakog dana.
Ko upada u elite, taj može nečemu da se nada, ostali ne.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma vidi, to je sve deo zabave. Realno ne znas da li ce ti upasti neka mega nagrada i od obicnog packa. A i tu boraniju koju dobijes mozes da prodas pa da polako uvecavas coine.

Samo Bojan je ovde dovoljno dobar za Elite, i to je ok. Pitanje je da li je moguce imati nekakvu zabavu na ovom nivou. Ja se okrecem drugim igrama, ali ne odustajem od Fife. Povremeno hocu da odigram poneku utakmicu, npr, sada daju Lukakua kao DKT nagradu, as bi mi dobro dosao 🙂

Instaliraj ponovo Fifu i ne zezaj, samo spusti ocekivanja na realan nivo, matori smo mi da se ganjamo sa klincima...

Realno, prošlog vikenda, ostalo 5 mečeva, trebaju mi 2 pobede, za Elite. Naravno, izgubim 4 meča i ostanem kratak.
A te izgubljene, e to je problem, i to me odbija.

Ja evo sada posle duzeg vremena, rekoh ajde da pojurim Elite 1 SB, udjem i naravno najveca ocena 81, od jutrosnjih nagrada.
Ne nerviram se vise oko toga, oborio sam kriterijum, i igracu SB za Elite 3, 20k coinsa i 3 paketica su bolje od 40k i dva paketica, pa neka su i Mega.
Igram online diviziju i to je to.
WL ne igram vec vise od dva, tri meseca.
Kada mi dune, odigracu kvalifikacije.
Rezime:
Fifa mi se jako svidja, drzi mi paznju, ovo vam govorim iz razloga sto sam ja poslednjih 20 godina igrao samo PES, poslednja Fifa je bila 2000, koju sam igrao,
pa je prelazak sa PES-a na Fifu za mene ipak, veliki korak napred!
Nisam vereovao do pre 6 meseci da cu ovo napisati, ali tako je!
Fifa je ziva i ogromna je sloboda u igri, za razliku od PES-a, oslobodjena je skripte u velikoj meri.
I što kaže Padawan, i ja igram druge igre, trenutno GT Sport i Friday 13th, ali ne odustajem od Fife, tako da Stankovicu, vrati se i polako kad kad, odigraj po koju. 😉

Poslednja izmena:
Ja igram fifu, od 2011, to je bas dosta.
Prošlu sam jedva i igrao, rano sam je obrisao, i odustao.
Ove sam se naigrao, i da nema pomenutih problema, igrao bih jos vise.

Ja evo sada posle duzeg vremena, rekoh ajde da pojurim Elite 1 SB, udjem i naravno najveca ocena 81, od jutrosnjih nagrada.
Ne nerviram se vise oko toga, oborio sam kriterijum, i igracu SB za Elite 3, 20k coinsa i 3 paketica su bolje od 40k i dva paketica, pa neka su i Mega.
Igram online diviziju i to je to.
WL ne igram vec vise od dva, tri meseca.
Kada mi dune, odigracu kvalifikacije.
Rezime:
Fifa mi se jako svidja, drzi mi paznju, ovo vam govorim iz razloga sto sam ja poslednjih 20 godina igrao samo PES, poslednja Fifa je bila 2000, koju sam igrao,
pa je prelazak sa PES-a na Fifu za mene ipak, veliki korak napred!
Nisam vereovao do pre 6 meseci da cu ovo napisati, ali tako je!
Fifa je ziva i ogromna je sloboda u igri, za razliku od PES-a, oslobodjena je skripte u velikoj meri.
I što kaže Padawan, i ja igram druge igre, trenutno GT Sport i Friday 13th, ali ne odustajem od Fife, tako da Stankovicu, vrati se i polako kad kad, odigraj po koju. 😉

Zoki, u velikoj meri se slažemo pošto sam ja na PES-u od keca a ovo je prva fifa koja me je baš zaokupirala i koju kontinuirano igram treći mesec.
Veliki broj modova prosto teško da može da smori tj ako te smori, predjes malo na drugi i tako u krug.
Kod skriptovanja doduše ne znam šta da ti kažem, fut champions je teški kancer😀
Inače, igra je odlična ako čovek može da kontroliše nervozu.
Ja sam batalio WL i kvalifikacije i mogu reći da se mnogo bolje osećam u igri i bolje igram (online seasons, sb) a sbc mi dodje kao poslastica..

Ja sam ozbiljnije sa fifom krenuo od fife 13, a ovo mi je prva godina na ps4 i sve je nemerljivo bolje na konzoli, to stoji.

Ono sto meni smeta je nedostatak transparentnosti od strane EA. Ne shvatam kako jedna kompanija tog kalibra moze sebi to da dozvoli. Zive oni od tih fifa pointsa i prodaje packova, ali ne moze to zauvek da traje. Svake godine fifa sve brze i brze gubi igrace, ljudi gube volju daleko pre tots eventa. Nedostatak komunikacije sa igracima. Ma milion nedostataka... Pros and cons lista bi bila kranje zanimljiva.

Eto, sad se pojavio cheat na PC-u gde covek moze da kontrolise igrace oba tima. Daje golove i autogolove kako mu volja. Ako to nije kap koja ce preliti casu onda ne znam sta je...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nisam znao za taj Cheat na PC-u. Bzv.
I da, ja sam uspeo nekako da kontrolisem nervozu, sto je prosto bilo nezamislivo do skora.
Samokontrola je cudo.

Poslednja izmena:
A ja fifu igram od Fife 96 na Sega Mega Drajvu. Svake godine. Ni jedan EA fudbal nisam propustio. Što Fifa, što world cup i euro. I ova je do sada najbolja i prva koja je nameštena a da sam ja to primetio. Koliko god igrao i imao znanje i ekipu, da li ćeš pobediti ili izgubitu na zavisi od tebe već od algoritma. Ako se naljutiš i probaš da pobediš algororitam, šanse su ti nikakve i onda sledi nerviranje. Tako da to treba prihvatiti jer sve video igre su zabava. Niko te neće negraditi što si najbolji u Fifi.

Ti treba da tražiš,, od EA, kao nagradu za vernost, 11 igrača, po tvom izboru. [emoji16]

Ti treba da tražiš,, od EA, kao nagradu za vernost, 11 igrača, po tvom izboru. [emoji16]

Vidiš to nije loša ideja, mada dok sam igrao na PCu nikad im igru nisam kupio a to važi i za Soni 1 i 2 kao i za xbox 1 i 360. Samo za sony 3 i 4 i sad za xbox one kupujem igre.

Igrao sam i ja Fifu od SMD 1995. pa posle na Sony 1, 1996. do 2000. i tada sam presao na Winnig eleven i ISSS.
Najbolja mi je bila Fifa 1998.
Ta Fifa 95, je bila na kratko stiskanje B, i tako brzo vodis loptu, a kada das gol, bila je proslava gola uz petarde, trube...
E kada se setim, turnire smo igrali i na toj Fifi, pre 23 godine, sunce ti poljubim. 😀

Ima jedan dobar status na ovom forumu za to: ranije nisam plaćao igre koje igram a sada plaćam igre koje ne igram 😀 nešto na tu foru..
EDIT: Zoki, bilo je i turnira u igraonicama i na ISS deluxe na super nintendu, neprocenjivo.. 😀
a na Fifi 97 se sećam da je mogao da se da gol samo iskosa van kaznenog..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno