Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
88koji od ovih svih, ima 87 88
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
88koji od ovih svih, ima 87 88
Kako si uspeo toliko da dobiješ za Pogbu. Ja sam ga kupio za 240 a prodao za 225I ja uvaljao Pogbu za 340k i uzeo Kantea 87 i odradio za Larsona i 86+ sbc. Uspeo da iskoristim untreadable Bufona takod a sam sam samo 30k daleko od Larsona i poslednjeg 85+ sbc. Jedva cekam 🙂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa to su cene na PC-u.Kako si uspeo toliko da dobiješ za Pogbu. Ja sam ga kupio za 240 a prodao za 225
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Ja odustajem:
Ja evo sada posle duzeg vremena, rekoh ajde da pojurim Elite 1 SB, udjem i naravno najveca ocena 81, od jutrosnjih nagrada.
Ne nerviram se vise oko toga, oborio sam kriterijum, i igracu SB za Elite 3, 20k coinsa i 3 paketica su bolje od 40k i dva paketica, pa neka su i Mega.
Igram online diviziju i to je to.
WL ne igram vec vise od dva, tri meseca.
Kada mi dune, odigracu kvalifikacije.
Rezime:
Fifa mi se jako svidja, drzi mi paznju, ovo vam govorim iz razloga sto sam ja poslednjih 20 godina igrao samo PES, poslednja Fifa je bila 2000, koju sam igrao,
pa je prelazak sa PES-a na Fifu za mene ipak, veliki korak napred!
Nisam vereovao do pre 6 meseci da cu ovo napisati, ali tako je!
Fifa je ziva i ogromna je sloboda u igri, za razliku od PES-a, oslobodjena je skripte u velikoj meri.
I što kaže Padawan, i ja igram druge igre, trenutno GT Sport i Friday 13th, ali ne odustajem od Fife, tako da Stankovicu, vrati se i polako kad kad, odigraj po koju. 😉
Vidiš to nije loša ideja, mada dok sam igrao na PCu nikad im igru nisam kupio a to važi i za Soni 1 i 2 kao i za xbox 1 i 360. Samo za sony 3 i 4 i sad za xbox one kupujem igre.Ti treba da tražiš,, od EA, kao nagradu za vernost, 11 igrača, po tvom izboru. [emoji16]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari