Šta je novo?

FIFA 18

ma da. običnog. od specijal karata nikad ništa. Mada gledam da ne kupujem pekove već samo kroz nagrade.. Zavaljao ljajića za 25000 tako da sam u finom plusu 🙂

Kolko vidim Ribery i Reus su slicni u statsima s stim sto je ribery daleko jeftiniji. A opet IF Coman ima PACE za medalju, jeste skuplji doduse ali je generalno karta losija kolko mi se cini.

Sad se dvoumim uzeti li Comana za 15-18k vise a prodati Reusa ili da se teram da igram neku 4-3-3 formaciju sa LW i RW gde mogu Reusa bolje da iskoristim. Nisam pametan. Ali kako god Kimmich je neizbezan i prioritet 🙂 Cak i za Vidala ne znam vredi li da ulazem jer imam Tolisa koji mi je prosecan i nista vise ali i Goretzku koji zna da razbije sutem.

Ja imam plavog Kimmicha, i jedini razlog, zašto ga ne prodajem jeste što sam ga platio 140 k, a sada ide za 70 k

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Zaobođi Riberyja jer se brzo umara i ne može više od poluvremena a radi Alabe bi ti Koman najviše legao.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Heh krenula manija za 83. Prokletstvo, kud ih rasprodah 600 kom sa gubitkom... Sad bih zaradio milione.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Su ovo pali serveri? Celo vece sam u oflajnu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sto su cene ovih pojedinih skupih igraca ovako skocile.
Konkretno De Bruyne POTGS, onda Jesus IF, Sterling 86 IF, LLoris POTGS...
Da li se isplati sada ih prodati, je l ce im skociti jos cene ili ce padati...
Neko iskusan ako moze da napise.

Šta predlažete sa Nemce LM. Ili Reus ili TOTW Coman

U principu ta 2 ili Ribery. Ja sam se odlucio za Reusa, sa HWK hemijom deluje malo bolje. Ipak ja natural forsiram desnu stranu tako da mi pischek i robben dolaze do izrazaja vise pa tripujem da je Reus los. Sada sa Kimmichem u ponedeljak kontam moci cu obe strane i to itekako, a ako mi je Reus i dalje los onda cu ga sell pa uzeti tog Comana. Imao sam zelju da mi i squad rating bude veci doduse 😀

Poslednja izmena:
U principu ta 2 ili Ribery. Ja sam se odlucio za Reusa, sa HWK hemijom deluje malo bolje. Ipak ja natural forsiram desnu stranu tako da mi pischek i robben dolaze do izrazaja vise pa tripujem da je Reus los. Sada sa Kimmichem u ponedeljak kontam moci cu obe strane i to itekako, a ako mi je Reus i dalje los onda cu ga sell pa uzeti tog Comana. Imao sam zelju da mi i squad rating bude veci doduse 😀
Pa meni su desno crni Kimmich i Robben, ali mi Robben nešto slab. Uzeo sem Rojsa pa ću videti. Stavio sam mu eng hemiju. Koja hemija je za Lewandowskog najbolja. Nešto mu hawk ne leži čini mi se.

Sta se desi. Imam 96k posle SB rewarda, uzmem 86 IF Kimmicha i ja srecan. Pocnem da radim bundes SBC i izdobijam Alabu, Sokratisa, Robena, Reusa i Goretzku ! Naravno nontradable ali prodam ove sto imam lol. Sve su mi bili iz squada koje sam hteo, bukvalno igram sa dz postavom.

Sta sada sa 150k?

Aubemayanga umesto Wernera ? Da uzimam Hummela ili Boatenga ?

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=hyioHogrnNwPw:FFA18PS4

Cak sam dobio i free Rodrigeza kog sam prodao pre par dana kad sam odlucio sa idem sa LM i RM tako da sada mogu Reusa i Robena u drugim formacijama a da ofanzivno cepwju Alaba i Kimmich dok su na midu Tolliso, Rodrigez i Goretzka [emoji108]
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ipak cu Abemayonga bez obzira sto ljudi kazu da nije vredan razlike u odnosu na Wernera. Imacu dva brza i kvalitetnu jeftinu zamenu za Lewandowskog u MP jer planiram od bozica da se bacim na online igranje.

Vidal nije vredan kad imam Goretzku a tu mogu i Bakayoka da uklopim sa Tollisom ili pocnem neke hybrid kombinacije. A da li Sokratisa i Suleta moram upgrade u Hummela pa i u Boatenga kapiram skontacu kad pocnem aktivno MP.

Ja sam, jos davno, izvukao IF Vidala, i mogu ti reci, da je vrhunski igrač, nezamenljiv.

U čemu je razlika između TOTW i potpuno crnih kartica. Juče sam kupio Yarmolenka potpuno crnog jer su atributi i rejting isti i na jednoj i na drugoj.

Kod tog, potpuno crnog, što si ti kupio, ako ponovo bude u timu kola, i njemu rastu ocene.
Znaci, svaki put, ako, i kada, taj Jarmolenko bude u timu kola, on dobija nadgradnju.

Ipak cu Abemayonga bez obzira sto ljudi kazu da nije vredan razlike u odnosu na Wernera. Imacu dva brza i kvalitetnu jeftinu zamenu za Lewandowskog u MP jer planiram od bozica da se bacim na online igranje.

Vidal nije vredan kad imam Goretzku a tu mogu i Bakayoka da uklopim sa Tollisom ili pocnem neke hybrid kombinacije. A da li Sokratisa i Suleta moram upgrade u Hummela pa i u Boatenga kapiram skontacu kad pocnem aktivno MP.

Koristi Sokratis + Boateng stoperski par jer je brzina igraca jako bitna, a tu je sokratis puno bolji od humelsa, a i generalno je odlicna kartica.

Uspeo sam sa oborim licni rekord od 30 pobeda u WL i pobedim jednu vise ovog vikenda. Ostaje zal jer mi je nedostajala jedna pobeda za elite 2 nedeljni i elite 1 mesecni rank (139 pobeda), ali ne mogu da budem nezadovoljan.

Jos ako mi EA da nesto lepo kroz packove bice perfektan ulaz u 2018. 🙂

9d21d76855dd4f3ceb64949084063013.jpg

Kod tog, potpuno crnog, što si ti kupio, ako ponovo bude u timu kola, i njemu rastu ocene.
Znaci, svaki put, ako, i kada, taj Jarmolenko bude u timu kola, on dobija nadgradnju.

A da li mu padaju ocene, tipa ako se povrdi ili ispadne iz prvih 11 zbog loše forme

A ovo su moji.
379c4670949c597dbeb588e5ddb0a122.jpg

Uspeo sam sa oborim licni rekord od 30 pobeda u WL i pobedim jednu vise ovog vikenda

Svaka cast! Ja se na zalost najverovatnije oprastam od WL za ovu godinu. Previse je to cimanja i angazovanja za mene.

Kakve su nagrade u WL? Ja se tu jos nisam oprobao, zapravo ne znam ni koncept posto se obicno setim vikendom kad je zakljucano jer su kvalifikacije bile radnim danima..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nagrade zavise od uspeha u WL. Ako ne mozes da postignes bar 20 pobeda (50%) licno mislim da se ne isplati. A u oba slicaja to znaci da moras da sabijes 40 utakmica u 2 dana sa najboljim protivnicima sto je previse. Dakle jedino se isplati jako dobrim Fifa igracima.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Koji bi bio najbolji izbor za ST u bundes ligi. Sve su special kartice:

- Gnabry
- Origi
- Kruse
- Stindl
- Wagner

Ili nešto drugo vredno do 70k

Nazad
Vrh Dno