Bugiardo87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.11.2014
- Poena
- 180
ma da. običnog. od specijal karata nikad ništa. Mada gledam da ne kupujem pekove već samo kroz nagrade.. Zavaljao ljajića za 25000 tako da sam u finom plusu 🙂
kimmich 86 je ubica sa shadow 🙂
https://www.futbin.com/18/player/15589/Joshua Kimmich/?chem=shadow&pchem=10&schem=100
Pa meni su desno crni Kimmich i Robben, ali mi Robben nešto slab. Uzeo sem Rojsa pa ću videti. Stavio sam mu eng hemiju. Koja hemija je za Lewandowskog najbolja. Nešto mu hawk ne leži čini mi se.U principu ta 2 ili Ribery. Ja sam se odlucio za Reusa, sa HWK hemijom deluje malo bolje. Ipak ja natural forsiram desnu stranu tako da mi pischek i robben dolaze do izrazaja vise pa tripujem da je Reus los. Sada sa Kimmichem u ponedeljak kontam moci cu obe strane i to itekako, a ako mi je Reus i dalje los onda cu ga sell pa uzeti tog Comana. Imao sam zelju da mi i squad rating bude veci doduse 😀
Ipak cu Abemayonga bez obzira sto ljudi kazu da nije vredan razlike u odnosu na Wernera. Imacu dva brza i kvalitetnu jeftinu zamenu za Lewandowskog u MP jer planiram od bozica da se bacim na online igranje.
Vidal nije vredan kad imam Goretzku a tu mogu i Bakayoka da uklopim sa Tollisom ili pocnem neke hybrid kombinacije. A da li Sokratisa i Suleta moram upgrade u Hummela pa i u Boatenga kapiram skontacu kad pocnem aktivno MP.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
A da li mu padaju ocene, tipa ako se povrdi ili ispadne iz prvih 11 zbog loše formeKod tog, potpuno crnog, što si ti kupio, ako ponovo bude u timu kola, i njemu rastu ocene.
Znaci, svaki put, ako, i kada, taj Jarmolenko bude u timu kola, on dobija nadgradnju.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
https://www.futbin.com/18/squad/2704782
Tuto kompleto ! CB ce dobiti upgrade vremenom.
Jedno pitanje s obzirom da je meni ovo prva godina u FUTU, sta se desava kad izadje FIFA 19 sa ovim squadom, coinsima, igracima ?
Uspeo sam sa oborim licni rekord od 30 pobeda u WL i pobedim jednu vise ovog vikenda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari