Šta je novo?

FIFA 18

Da li ponovo kupiti jedno 50-100 komada, vidim da neki mogu da se uzimaju po 1800.

Ako zaista bude 84 i 85 totw sbc onda ne bi trebalo imati dilemu.

Ajde salu na stranu dajte mi konstruktivan savet.

https://www.futbin.com/18/squad/2435910

Rasprodao sam PL squad, naravno po katastrofalnim cenama ali sta cu, pale su cak i do 70% od kada sam kupio a kako u zivotu ne gledam na kolko cu da prodam a i zaradim par nedelja kasnije tako i ovde.

Upravo sam uzeo Alabu, definitivno dobra kupovina.

Za CB cu morati minimum Hummela, a ne Boatenga da bih sto pre sklopio coinse i uzeo Vidala za CDM (jer ga gotivim od kad pratim bundes ligu redovno).

Osim toga, mozda Kimmicha da uzmem IF ili ovu plavu karticu na kraju.

Kao sa linka ovo je 4-1-2-1-2 (2) narrow formacija koju vise ne gotivim previse, vise mi lezi WIDE samim tim ne znam da li da na startu menjam formaciju i stavim rodrigeza i goretzku LM i RM ili su ipak prespori pa da nakon pomenutih kupovina pocnem da ganjam Reusa za LM ili nesto slicno ?

Dajte savete. Izvor coisna kod mene je Elite 1 i 20e na packovima nedeljno jer mi tolko lik posalje kod zbog nekog poslica, ove nedelje nisam imao srece jer sam pucao ko retard 750 fifa poitns na ove skuplje packove i dobio samo Nanija 🙂

Btw u Narrow formaciji LB i RB vuku napad 80% slucajeva, tu je Alaba perfektna kupovina, medjutim nedostaje mi Wide iz PL squada kada su Martial i Mkhtarijan vukli po krilima napade a bekovi odmarali.

Poslednja izmena:
Ajde salu na stranu dajte mi konstruktivan savet.

https://www.futbin.com/18/squad/2435910

Rasprodao sam PL squad, naravno po katastrofalnim cenama ali sta cu, pale su cak i do 70% od kada sam kupio a kako u zivotu ne gledam na kolko cu da prodam a i zaradim par nedelja kasnije tako i ovde.

Upravo sam uzeo Alabu, definitivno dobra kupovina.

Za CB cu morati minimum Hummela, a ne Boatenga da bih sto pre sklopio coinse i uzeo Vidala za CDM (jer ga gotivim od kad pratim bundes ligu redovno).

Osim toga, mozda Kimmicha da uzmem IF ili ovu plavu karticu na kraju.

Kao sa linka ovo je 4-1-2-1-2 (2) narrow formacija koju vise ne gotivim previse, vise mi lezi WIDE samim tim ne znam da li da na startu menjam formaciju i stavim rodrigeza i goretzku LM i RM ili su ipak prespori pa da nakon pomenutih kupovina pocnem da ganjam Reusa za LM ili nesto slicno ?

Dajte savete. Izvor coisna kod mene je Elite 1 i 20e na packovima nedeljno jer mi tolko lik posalje kod zbog nekog poslica, ove nedelje nisam imao srece jer sam pucao ko retard 750 fifa poitns na ove skuplje packove i dobio samo Nanija 🙂

Btw u Narrow formaciji LB i RB vuku napad 80% slucajeva, tu je Alaba perfektna kupovina, medjutim nedostaje mi Wide iz PL squada kada su Martial i Mkhtarijan vukli po krilima napade a bekovi odmarali.
Razmisli o Yarmolenku na RW a na LW može Reus ili Drexler.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Kimmich ti je jako dobar kao ofanzivan RB. Cak ga stavljaju da bude CDM ingame, ili cak RW.

Junuzovic je bio jako dobar SBC, ima samo nekoliko igraca u igri sem ikona, sa boljim ingame stats... Al proso voz.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Razmisli o Yarmolenku na RW a na LW može Reus ili Drexler.

Pogledacu Yarmolenka, za LW sam kontao ovu dvojicu. Cak na RW sam razmatrao IF Origi-ja.

@padawan Kimmich IF ili plavu kartu cenim i ja za RB. Preslabo je ovo sto imam, ne moze da isprati tempo.

Da li je realno da su izucili neku foru da prekidaju utakmicu kada imaju dobar rezultat i to se tako registruje. Neverovatno. Lik pritisne start i uradi šta uradi i registruje se tekma tako.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel ima neka dobra dusa, na pc, koj bi mi pomogla, da dodjem do Pirla,u ovom nedeljnom objektivu?

Ipak odustajem, ima 50 staminu, to je premalo, i ima L/L WR.

Edit:
Dosao Borja Valero na naplatu.
Otisla mu je cena, na 6k.

Poslednja izmena:
Ja uradio Pirla, nek ide zivot 🙂

Poz igram onu non p2w ligu pa me interesuje kako mogu da tu taktiku sacuvam i upotrebim u prijateljskim mecevima?

Dobijem Cavanija jbnog u gold upgrade SBC a imam bundes tim sa Lewandowskim i Werberom u napadu. Pa sunce mu zarko.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Kupio zlatnog Grizmana. Kakvo razočaranje

Najveca kazna, koja moze da vas zadesi, u WL, jeste da protivnik dobije crveni karton.
Dve utakmice, lagano igram, vodim, protivnik dobije crveni, i onda krece zabava.
Dobijam golove, sa 20 metara, iz okreta, moji igraci pocinju da se sudaraju...
Protivnicki igrac, lagano plasira loptu, a moj golman, umesto da je uhvati, odbija na drugu, gde njegov igrac stoji sam, i naravno dobijam gol.
Isto tako, jutros me lik razbija, prste stative, precke, ne moze da mi da gol, pa to ti je.
I naravno, kontra za mene, dajem gol, i to je to.
Umesto da me lik dobije 5:0, ja pobedim.

Al cini mi se da ima veze ko dobije crveni i dal zakrpi mesto. Ako mu ode CB ili mozda CDM a ne stavi napadaca nazad da pokrije rupu odraces ga, ako neko krilo ili napad popije crveni onda pobedjuje, uglavnom zbog neutralizovane prednosti i glupog AI-a

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ponosan na moj nov tim !

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=baG1WqqanNuJN:FFA18PS4

Sutra/prekosutra upada Kimmich ona druga IF karta 86 rating - https://www.futbin.com/18/player/15589/Joshua Kimmich/

I onda se skuplja za Vidala i Boatenga/Hummela.

Ovo u poredjenju sa mojim PL timom (Jesus, Rashford, Mkhtarian, Martial, Bakayoko, Firmino) je avion. Ubice.
odlično, na kimicha obavezno shadow hemija 🙂 lewandowski je vrh, a jeftin za tu ocenu - 91... sa hunter hemijom kompletan
Kako se otkljucava ovaj Pirlo?
Sta je u stvari Online Single Match?
imaš u fut meniju online pa dole desno šaltaš. mora valjda 3 asistencije u tom modu da imaš da bi ga otljučao

Poslednja izmena:
Auu, pa ja uopste nisa znao za taj mod, a igram yolike godine.
Evo, odradjen je futmas Pirlo, sada idemo na plavu verziju.

Ja sam bas bas poceo SBC-ove da resavam iz ocaja. I polako se navlacim pogotovo jer na futbinu ima spremljeni squadovi pa ne mora da me boli glava i da sabiram timove. Lepo bi bilo kada bi imali jedan deo na ovom forumu za prognoze i savete oko marketa konkretno. Jer ono "kupi 85-ice" pa ih prodaj posle za icon SBC meni ne uliva nadu kada imam samo 50k coinsa 🙂

Ja reko da pitam za hemije i savete konkretno sta da stavim na Reusa i Robbena ? Robben je meni ikona sam po sebi, pa da ga doteram kompletno 🙂 A Kimmich cim uleti ide shadow. Prevelika cena je u razlici izmedju druge IF Kimmich karte i one plave za samo brojku vise, tako da cu 86 IF da uzmem sto pre.

Neka ti futbin, bude samo orijentir.
Znaci, vidis otprilike sta treba, onda pogledas sta imas slicno u klubu.
To ti kazem, zato sto vecina gleda te gotove sastave, i onda je cena tih igraca dosta veca, nego sto bite mozda izaslo da sklapas sam.

Prosle godine je za Totw 10, 15 i valjda 20 izlazio garantovani IF sbc. Ove godine je izasao za totw 10 i ocekujemo da ce izaci za totw 15 sto je ove nedelje. Za prosli je trebao 83 rated squad, a verujem da ce to biti slucaj i sada.

Mozes da ulozis u 83 kartice i sacekas taj sbc, to je garantovani profit jer 83 kartice tada idu od 3500 do 4500 coinsa, a sada mozes da ih uzmes za 1500.

Neka ti futbin, bude samo orijentir.
Znaci, vidis otprilike sta treba, onda pogledas sta imas slicno u klubu.
To ti kazem, zato sto vecina gleda te gotove sastave, i onda je cena tih igraca dosta veca, nego sto bite mozda izaslo da sklapas sam.

Na tezi nacin sam to shvatio sinoc 🙂 Kupio 4 duplikata otislo 2k coinsa, sreca pa samo toliko ali opet mi znaci svaki kada jurim igraca.

Neki savet sta umesto Reusa na LM ? Cak mi i Alaba gubi potencijal zbog njega. Ne ide.. Desna strana "izuva".

pa da nema niko dobar sem njih, to me i smara kod bundeslige - manji fond igrača...
ili tako neko ili neka ikona tipa overmars 😀

Dobih sinoć Mbapea iz nagrandog jumbo packa. Prvi igrač kog sam izvukao sa onim reflektorima, dobar osećaj 🙂 malo bedak što imam tim iz Kalča al ajde.
Kupio sam totw verziju Ljajića za 12500, kapiram da je to ok cena. Malo me odduše smorio ovaj kalčo tim sastavljen mahom od italijanskih i argentinskih igrača..

Nazad
Vrh Dno