Šta je novo?

FIFA 18

@Boyan
Stoji to, da ljudi sada znaju, sta ce EA da izbaci, ali bice onih, koji ne pitaju za cenu, nego jednostavno hoce da odrade nekoga igraca, a i imaju dovoljno coinsa, da ne moraju da brinu o cenama.
Za tako nesto ce biti potrebni sto IF, sto obicni high rated igraci.
Ne znam, meni je totalno suludo, da 88 rated igraci idu za 37k.Nadam se, da ce EA da nas iznenadi, ali pozitivno.

Cene high rated igraca ce svakako otici visoko opet, ali nece to biti zbog naingolana jer ce ga mali broj ljudi raditi u odnosu na broj ljudi koji su investirali. Ponovo krece undercuting i cene se nece promeniti mnogo. Samo dobra prime ikona nas vadi sto se toga tice. Neki Sevcenko, Ronaldinjo ili Gulit jer za Ronalda, Pelea i Maradonu je jos uvek rano.

Btw posto imamo Bufona i Naingolana u okviru futmasa verujem da slobodno mozemo da ih otpisemo kada je Calcio A sbc u pitanju. Sumnjam da ce izbaciti 91 Buffona kao sbc. Ako pogledamo prethodnu sezonu jedino ima smisla da Mertens bude taj sbc player, ali me ne bi cudilo da to bude Dzeko. U tom slucaju EA ce mnogo uprskati jer ce taj sbc odraditi samo oni koju su se pripemili ranije i to je to. Beloti je takodje opcija, ali nista bolje nece proci od Dzeka.

Poslednja izmena:
Hmmmm ne bi me čudilo, da bude neko iz Juveentusa, npr. Higuain.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

On je bio prosle godine, sumnjam da ce ga ponoviti i ove. Barem se nadam da nece. 🙂

E nisam pratio, tj. već sam zaboravio.
Onda ne znam, ko bi mogao da bude.

Moze li za 250k da se skocka neki bundes tim ? Neki saveti ? Ili da ipak uzimam neke informer kartice za PL jer nisam imao ni jednu do sada.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

U SB sam stigao do golda 3, posle mi je otvorio angel di maria squad, gde su ronaldo mesi i jos neka sila igraca, st uopste znaci ta ekipica?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam koju formaciju koristis pa sam stavio 4-3-3 klasicnu.

https://www.futbin.com/18/squad/2359166

Imas i opciju da na startu promenis u 4-1-2-1-2 sa Wernerom i Origijem na ST i Reusom na CAM.
Koristim 41212(1) sa LM i RM ali posyo menjam ligu, moze i formacija. Tako da mi deluje gotivno, sescu posle i pokusati da iznakupujem sve 🙂

Kako me svrbi ovaj Erera.
Ne kosta me nista, posto imam untradable igrace, ali ne znam, nisam pametan.
Inace, castio me EA, sa novim Mancester dresom, kao njihov veran fan.🙂

U SB sam stigao do golda 3, posle mi je otvorio angel di maria squad, gde su ronaldo mesi i jos neka sila igraca, st uopste znaci ta ekipica?

Svake nedelje ima ta ekipica na početku SB. Fora je da se dobija više poena i za poraz u odnosu na regularne SB ekipe. Odigraš na WC nivou i ako pobediš dobijaš 1800 a ako izgubiš 1400.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ma glupo pitanje postavih posto sam mogao i sam da saznam za sek nego se ponadao da je neka nagrada 🙂 dobio ih na penale na wc i preleteo bas dosta.

Izvinjavam se ako sam malo dosadan ali koja je priča sa TOTW? kako da dodjem do takvih kartica i kako da ostvarim mogućnost da ih otvaram u pekovima, jel ima neka prognoza ko će upasti u totw sledeće nedelje pa se tako dobijaju nagrade? ?

Packove otvaras sa coinima ili fifa poenima za prave pare.

Postoje prognoze na EA forumu, ali ne znam sta planiras da radis sa njima.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Jasno mi je za packove i coine sve nego sam mislio da mogu igraci iz totw da se stavljaju u tim ako se izvuku posto imaju pojacane statistike, i generalno te specijal kartice dal uopste mogu da se izvuku

Mogu da se stave u tim.
Mogu da se izvuku u packovima, ali su dosta ređi.

Zanimljivo, umesto Bakambua, EA izbacio Van Dijka.
Ja sam tim pojacao sa praznicnim Murielom i Ererom.
Videcemo da li vrede, sve ukupno su me izasli oko 70k.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=dRro1LIGnNtrC:FFA18PS4

Kad skupim para da uzmem Warnera i Rodrigeza i imam ok tim za pocetak. Ja bih Reusa nekako da uklopim, mozda na LM uz promenu formacije na startu, najverovatnije bih tako umesto Rodrigeza a da ostavim Goretzku na RM uz takodje promenu. Ne znam dal vredi da to menjam ili da samo stavim Rodrigeza na CM i to je to. Sa nemcima da igram na sredini, sa englezima da idem siroko sa Martialom i Mkhtarianom.

Ja sam dampovao sve 83'jke. Izgubio 30-40k, ali ne mogu vise da pratim cene i nadam se da ce skociti.

Zali boze...

Ja sam prodao sve 84 za okej profit, ali sam ceo taj profit izgubio prodajuci 83 i ostalo mi je jos 60ak komada da prodam u toku dana kako bih otvorio totw pack koji cuvam.

Srecom ulozio sam oko 200k u 86-88 igrace, pa cu biti na nuli kad ih prodam zajedno sa ovim 83 fijaskom.

Kakav je autogol bio ovaj futmas investing...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Mislim da ce tek biti augol, kad skoce cene na 2500-3000. 🙂

Meni i nije neki gubitak ako je uopste, ne mogu vise ni da izracunam.

Moj saldo investicija ove godine je 0-2.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Konačno tim koji poznajem u dušu

c0f1c649a1c215703486655162b30b71.jpg

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

O boze, SBC Musa sa 99 staminom...

Ja sam napravio Bundes tim a rasprodao PL. Jurim jos Vidala, Hummela ili Boatenga i IF Goretzku za upgrade. Deluje fino za ptomenu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno