SB ne treba igrati puno, ako ne znas foru a uvaljas gol svaki put AI-ju nije vredno cimanja. Dovoljno za Gold, uz opusteni legacy i to je to.
Inace, smorio sam se zestoko sa mas bidovanjem, tako svake godine. Margina se smanjuje kako sezona odmice, prvo uzimas 400 opusteno po kartici, sada sam srecan ako napravim profit od 250. Danas nije moglo ni toliko, jednostavno sam odustao. Probao sa 5-6 igraca, ne ide. Pokusacu da poslusam sopstveni savet i ne odustanem kao svaje godine i nadjem odrzivu strategiju za stabilan rast (koji je do sada bio za mene neverovatnih 50k dnevno u proseku).
Juce sam odradio prethodni live SBC MM challenge jer je isticao, i dobio jedno veliko nista iz 5 packova. Manje vise vratis ulozene coine, ali zali boze vrema i zivcaca, koliko puta te out bidduju. Danas isto Brazil-Argentina, najgori pack ikada... Jel igra jos neko SBC?
Da ne pricam koliko mi je ocajan gameplay i koliko mi uzasno ide cak i sa Ronaldom da je to prosto sramota. Razmisljam da batalim fitness tim, mislim da mi remeti osecaj za igrace i njihove workrates, te da je cesto menjanje i rotiranje igraca i timiva bila greska svih ovih godina. Ne daje mi se bas cak ni za ovako jeftine squad fitnesse ali ne znam...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk