Šta je novo?

FIFA 18

Mislio sam, da cu za Lorisa dobiti vise, ali, cene su u padu.
Mada, prezadovoljan sam i ovako.
Dok sam zavrsavao u Elite 2, u SB, nagrade su bile nikakve (sem prosle nedelje, kada sam dobio oko 70.000), sada odigram 8 utakmica samo, i dobijem ovo + 10.000.

nigde veze, ja pre koju nedelju odigram par tekmi i batalim, bio silver 3 i dobijem hereru i bakayoka, ali untradeable, ali mi je ok jer mi igraju obojica u timu... sad igram poslednjih par dana, dogurao do gold 2, dobio williana jedino da valja 🙂

Poslednja izmena:
Challenge of the year, dati gol sa Bakayokom iz daljine [emoji23]

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

U dva mega packa najskuplji fudbaler kojeg sam izvuko je juanfran...
Vala sto sam igrao SB igrao sam. Dosta je bilo 🙂

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

aj da možeš da izvučeš za njega neku cifru pa da kažeš ok, ali za njega može da se dobije 3-4000 koina...

U dva mega packa najskuplji fudbaler kojeg sam izvuko je juanfran...
Vala sto sam igrao SB igrao sam. Dosta je bilo 🙂

I ja stajem, sada cu da otvorim pakove i to je to. Odigracu koju kada testiram igrace i formacije, ali ne vise ovako.

Eto, sa Jumbo Premium packom od preordera, dobio samo Sule-ta (CB Bayern), Zaha (crystal palace) i Murinja. Haha 🙂

Kakav je Zaha ? Vidim pace 90/91 pa moze da posluzi kao sub za Mkhtarijana ako je ok

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja uzeo za 18.000,ovog šarenog Rodriga.
Decko je već dao, ove godine, za Valensiju, mislim 7-8 gola, tako da, mogla bi ta karta da nekada bude timu kola.
Ako i ne bude, nema tu prostora za neki veliki pad cene.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma kakvih 3000. Sinoc sam odma otvorio pekove,vidim jutros se Juanfran izbidovao za 1500 -_-
Drugi mega pack apsolutno nista. Klasicni rare igrace koji ni za onih 650 dinara ne mogu da prodam pa sam ih kvikselovao sve.

Nema sanse vise da igram to. Samo WL kad upadnem i online.
Fina para moze da se uzme u visim divizijama.

Iz prvog pokusaja odoh u WL...

Prethodna dva puta sam zavrsavao prilicno neslavno [emoji23]
Valjda ce bude bolje sad

Meni puče veza, u finalu, pri rezultatu. 2:0 za mene.
Sta se to desava, ja nemam pojma.

Uzeo sam Allia iz Totenama,CAM prepravio u CM i moram da priznam da momak kida.
10 utakmica,a dao sam sa njim 11 golova i 4 asista.

Dembele mi je isto otkrice ali skapava za 60 min maksimalno. A bas je dobar veznjak,sut bomba.

Skupljam za Pogbu vec neko vreme ali nesto mi se ne daje 450k za njega.
Sacekacu jos jedno mesec dana,bice tad valjda malo manja cena.

Meni je cilj, Rui Costa.
Ali, jos je to daleko.

Kakav je wilfred zaha ovaj special. Košta 70k a da se opet ne zeznem kao sa Kejnom

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Meni je ta kartica fantazija...

Zaha odličan. A koja je fora sada sa ovim Sterlingom 99, sada igram SB i taj je u timu, neka bledo ljubičasta kartica. [emoji15]Ovde ne možeš boje da pohvataš, a kamoli nešto više. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni su Mane i Jesus u napadu (obojica obične kartice) pa bi malo sa ih promešam. Zato bi mi Zaha trebao. To kad se igra protiv nekog tima u SB i nekog igrača ne možeš da zaustaviš ne znači ništa. Meni je pre neki dan Firmino dao 3 komada iz nemogućih pozicija a moj Firmino sedi ne klupi jer s njim ne mogu ništa. Davno bi ga prodao da mu cena nije ovoliko pala.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Zaha crni = gabriel jesus. Tacnije Zaha je cak i malo bolji ali taj fazon. ******* je kao kratko cebe.

Ne volim te karte, koje ne mogu da prodam kasnije.
Moze, kada je igra pri kraju.
Tako sam prosle godine, napravio onog plavog Suareza, ali vec je fifa 18 bila na vidiku, pa mi nije bilo zao.

Sta ja znam, Costa je end game igrac koga mozes da koristis do kraja sezone i ima strong link sa svima i icon mehaniku koja ga cini boljim od svih TOTS i TOTY kartica, tako da je no-brainer... Jedino zbog trosa samog SBC-a ako imas druge prioritete. U igri verovatno ne postoji bolji CAM, ako ne racunamo sad neke divljake poput Pelea i Gulita 🙂

Tako sam prosle godine, napravio onog plavog Suareza, ali vec je fifa 18 bila na vidiku, pa mi nije bilo zao.

U cemu je poenta ako je na kraju, valjda je cilj da igras sto duze sa Costom, dajes na stotine godina i budes strah i trepet protivnika 🙂

Poslednja izmena:
Nisam, ali ga imam na oku zbog Ronalda.

Koliko vidim po komentarima, svi su odisevljeni na EA forumu... jednostavno nema boljih CAM opcija u igri. Trejdabilna kartica je milion coina. Mislim, ako ga bas toliko zelis, pravo vreme da uradis SBC je vec proslo 🙂

Sto, otišle su cene?
Nisam u toku, ni šta treba od kartica, da bi se on napravio.

Otisle su malo, ali vise u smislu - propustio si vreme da igras sa njim. 🙂

Uz Petera Smajhela, najjeftiniji icon SBC.

Nazad
Vrh Dno