Šta je novo?

FIFA 18

I meni je to velika boljka. Sigurno postoji fora sa informima i OTW.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sto bolji igraci, losija igra, to je generalno problem fife.
Prosla fifa je bila fifa, koju sam ubedljivo najmanje igrao, bas iz tog razloga.
Napravim plavog Suareza, a bolji igrac mi ispade Ben Yeder.
Evo sada sam sa ovim timom osvojio turnir, i plasirao se u WL, i to uz dve predane utakmice, u polufinalu i finalu.
Koja je svrha onda, da sutra pravim Rui costu, jurim Pogbu da kupim...

bd0b4923fd0b0544b12da72fc5e7f011.jpg

Nema nikakve svrhe. Svi su provalili koji igraci daju najvise za coine i igraju sa istim BPL timovima i formacijom. Chemistry sistem takodje ubija potrebu za boljim igracima.

Evo mog tima, trenutno.
7164f541a283c5b87d32baaf20e93a95.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam resio da idem u penziju sa PS-om, upravo zapakovao i poslao konzolu za Bg 🙂 Tako da pozdrav svima, GL sa WL i SB-om, ja sam previse igrao i zasitio se taman kako treba 🙂

Van Dijka hoću da promenim, ali ne znam koga da stavim? Aj neki predlog koji je najbolji stoper?

Rio Ferdinand. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa Luiz definitivno. Mislio sam da promenim De Bruyne-a sada ovim Hero Eriksenom? Ne znam, nisam pametan...

@Stankovic, kada bih mogao 😛

Valenciu ne bih dirao, odličan je sa ovom hemijom Shadow, pre bih menjao ROSE-a, sa ovim IF Kolašincem...

Ne znam koju hemiju da prikačim Luizu, Anchor ili Shadow?

Edit: Eto sada sam uzeo u obzir i Azpilicuetu 🙂

Poslednja izmena:
Ja sam resio da idem u penziju sa PS-om, upravo zapakovao i poslao konzolu za Bg Tako da pozdrav svima, GL sa WL i SB-om, ja sam previse igrao i zasitio se taman kako treba

Wtf, zasto si to sebi uradio... Kako neko moze da se zasiti Playstationa? 🙁

Van Dijka hoću da promenim

Mislim da PL nema boljeg para od Bejli-Van Dijk, a da nije neki IF ili ikona.

Mislio sam da promenim De Bruyne-a sada ovim Hero Eriksenom? Ne znam, nisam pametan...

Katastrofalno je skup. Ja bih izbegavao tako skupe overpriced srednjake. Mislim da svakako nije 10x bolji nego David Silva ili Ozil.

Poslednja izmena:
Probao sam mass biding na jos 5 igraca i nisam se usrecio. Neki lik je radio Denija Rouza za 50 coinsa profita. Pa radije cu cele godine igrati sa bezveze timom nego da radim mass biding za 50 coinsa profita.

Ma to je bezveze. Ne vredi raditi bez 200-250. Samo treba da nadjes slobodnog igraca i ubodes pravi momenat. Imas bukvalno neogranicen izbor igraca.

Ja sa kojim god da probam ne ide mi -_-

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Meni je najbolja taktika, sada, posle podne, kada ljudi dodju sa posla, svi sednu da igraju, cene malo padnu. Tada, napravim tim, odigram par utakmica, i stavim sve da se prodaje preko noći. Nešto ode preko noći, nešto se vuce, ali proda se preko dana, i tako zaradim sigurno 5.000-10.000.

Posto je trading spor ili nikakav poslednjih par dana, uzeo sam da radim ove SBC-ove koje sam propustio. Ne samo ove Live, nego i one non repeatable (advanced). Naravno, nista nisam izvukao vredno pomena, ali sam ipak npr iz Hibrid Liga izvukao oko 25k na kraju kada sam prodao sve iz reward packova. I u najgorem slucaju, velike su sanse da cete da izvucete sve ulozeno, prakticno dobijate dzabe premium i mega packove. Pa srecno. Imate svaki od SBC-ova na jutjubu, ako vas mrzi da razmisljate samo kopirajte njihova resenja. Mada se tu gubi "zabava" i satisfakcija kada sami slozite i nadjete najjeftinije resenje. Uglavnom fin nacin da se ubije vreme ili los period za mas bidovanje, iako losa sreca ume da nervira. Uvek mozete da naleti neki 100k+ igrac pa da vam prakticno nadoknadi nekoliko dana propustenog mas bidovanja. Tako da planiram da radim sve live SBC-ove ubuduce, a razmisljam i o ikonama iako su untreadable. Moze dosta jeftino da se prodje sa boostovanim scream karticama, samo niko ne zna kada ce biti sledeci boost.

Danas sam se smorio i stavio Ronalda na prodaju za najnizu ponudu i nije ga niko kupio 😀

Poslednja izmena:
Ja izvršio male promene u veznom redu. Prodao Sanceza i Kantea, zaradio dve hiljade u odnosu sto sam uložio i kupio Hazarda, za 265k koji je fantastičan, ali ga malo stamina zeza i zelenog Bakayoka za 99k. Kante je super zadnji vezni, ali je boljka u tome sto u vazduhu kada golman degazira izgubi svaku loptu zbog visine.

Pitanje je samo vremena kada ce Bakayoko dobiti IF. Dobra cena i investicija. Hazard i mene bas kopka.

Kad kupim igraca za 300 a prodam za 600 kolko mu dodje zarada tu?

Zarada je 270.

inace, nesto me vuce da mi stoperi budu Hero Benathia i Manolas, odlicne ocene imaju.

Ni 100 igraca nisam izbidovao i pocelo ovo da mi izlazi
Jel ovo kao neki kratkotrajni ban?
a4e9a91e3fb2fb0407e371ae3490c0bc.jpg

Misliš na Hazarda? Njega nisam, njega sam doveo za 265k, sa Hunter karticom, mislim i to je ispod cene, a Bakayoka sam čekao i uzeo za 99k.

Mene zanima PTG Origi, skroz je interesantna kartica vec sada, a ima potencijala za napredak. Belgijance je relativno lako ubaciti u neki hibrid.

Prodao Ronalda. Za tu cenu uzecu Mesija, Nejmara i Suareza. Tesko da vredi vise od njih trojice...

Aleksandrinjo: da, to je kraktotrajni ban usled mas bidovanja. Otklanja se tako sto restartujes aplikaciju. Postoji i ban kada dobijes poruku da je previse akcija preuzeto ili error prilikom bidovanja. Taj ban je isto kratoktrajan i prodje za pola sata. Dobra stvar je sto vazi samo za jedan tip aplikacije pa mozes da predjes za mobilni ili komp i nastavis. Kazu da se trudis da sto manje klikces kao generalno pravilo. I nemoj preko konzole, mucno je.

Nego ljudi, ja juce zavrsio sa 100k profita. O tome pricam kada kazem da se ne odustaje. Vracam se kasno kuci i razmisljam kako sam za ceo dan prodao deset igraca. Deset. Za 250 coina profita. Plus onih 25k na SBC. Ajde reko da probam jos jedan SBC, ona live nations. I slucajno nabasam na nekog random spanskog non rare igraca sa ogromnom navalom open bid kartica. Zavrsio sam dan sa najvecim dnevnim profitom ikada, ako ne racunamo prodaju Mpapea. Prekjuce isto tako sasvim slucajno nabasao na nekog bezveze rezervnog golmana Rome. SBC je sjajan za te stvari. Uopste nije bitno da li dobijate nagrade. Pokusavajuci da bidujete naletecete na neke bisere. Pogresicete u hemiji i zelecete da prodate odmah i shvatite da ste kupili za 400-500 ispod cene. A non rare igraci drze cenu bas zbog SBC-ova. Jedino sto mislim da je prosao voz za dnevni trading i da se bolji profiti prave od 20-23h kada verovatno vecina igra. Poslednjih nekoliko dana su potpuno mrtvi bili. I jos jedna stvar. Nikako se ne vezujte vise za jednog ili nekoliko igraca. Napravio sam dva miliona na jednom igracu i taj voz je prosao. Mora se biti agilniji u tradingu, probati razne tehnike i periode u toku dana, obratiti paznju na promocije.

Poslednja izmena:
Prodao Ronalda. Za tu cenu uzecu Mesija, Nejmara i Suareza. Tesko da vredi vise od njih trojice...

Odlican potez! Taj trio ce da razbija!
Ja prodao de Brujnea za olicnih 270k, a kupio ga za 240k. Uzeo sam sebi za dusu Eriksena HERO, 350k sa HUNTER karticom.
Sada sam miran sa timom, neko vreme. Sada se opet bacam na zaradu coinsa i igru.
Ponovo sam u WL.

Pa da, definitivno je odlican i tu nema govora, ali je to kao da imas supercar i vozis ga beogradskim ulicama. Nista ne vredi ako je put los (lag i los internet) ili je sama igra jednostavno suvise broken da bi njegove prednosti dosle do izrazaja (AI odbrana, custom taktikei high pressure ultra attack). Kap koja je prelila casu je bio promasen penal u utakmici koja je odlucivala ostanak u 5. diviziji... Ipak je Ultimate Team a ne Christiano Ronaldo Team. Pritisak igranja sa ovakvim igrace je veliki, pogotovu ako nemas drugih opcija u napadu. Ovako kontam da nece znati sa koje strane udaraju. Bilo je zeznuto samo ubosti momenat za prodaju, zbog izuzetno velike EA provizije, ali sam na kraju malo i profitirao. U svakom slucaju Ronaldo u low budget timu je bilo zanimljivo iskustvo za mene. Bilo je nekih otkacenih golova. Ali nije napravio bas prevagu kakvu sam ocekivao, a za stvarno suludu kolicinu coina.

inace, nesto me vuce da mi stoperi budu Hero Benathia i Manolas, odlicne ocene imaju.

Hero Benatia ima samo malo bolje statse od NIF, ne preporucuju ga, dok je Manolas uz Sokratisa i Koulibalija najbolji jeftini CB u igri. Prednost je i sto ima perfect link sa najboljim RB-om Florencijem.

Poslednja izmena:
Ja se nesto dvoumim, da li da uzmem koju scream kartu, pa kada ih pojačaju, da olaksam sebi SBC za Rui Costi.

Nazad
Vrh Dno