Šta je novo?

FIFA 18

Ma jok, pravo vreme, tek dolazi. [emoji6]
Ne znam, imam oko 900.000, a ako bi ga pravio, vidim da treba oko 500.000.
Mozda cu da sačekam, da sakupim još coinsa.
Imaću ga, kad tad.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jedno pitanje, taj SBC stoji "vecno" tu ? Mozda bih i probao da ga resim vremenom.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Da, svi ce biti zauvek u Fifi (no expiry SBC).

Raditi turski SBC ili ne... pitanje je sad 🙂

Onda se definitivno i upustim u to jer su mi generalno ciljevi u igri na minimum svedeni. I guess zasitio sam se. Do leta imacu ga 😀

Da, svi ce biti zauvek u Fifi (no expiry SBC).

Raditi turski SBC ili ne... pitanje je sad 🙂

Mislim da ti se to ne isplati.

Ako se ne varam vec koristis Ronalda na 7 chem. Zar nije bolje da onda napravis tim sa igracima koje zelis, a ne sa onima koje moras da koristis zbog Ronalda i da njega prosto ubacis u igru u prvom minutu kroz izmene? Verujem da mozes opak hibrid da napravis i kad na to dodas ronalda bice odlican tim, a kad budes dodao sbc Costu vise nece biti potrebe da ubacujes ronalda jer ce biti u startnih 11 sa 7 chem.

Igrac koji se ubaci sa klupe igra na 5 chem, potvrdio EA prosle godine, kada su objasnili chemistry sistem. Tako da je igrac sa 7 chem na pocetku bolje igra nego igrac sa klupe (ako ne racunamo trosenje stamine i ubacivanje u 60. minutu). Hemija ostaje samo kod promene formacije ingame.

Turski SBC kazu da je oko 200k, ali da moze da se uradi za oko 120k - 30k koje dobijes nazad, navodno oko 90k. A iz 18 reward packova moze da se svasta izvuce pa i tu povratis deo novca ili cak i sve - prakticno dobijes Quaresmu za par desetina hiljada, ili cak i profitiras, u zavisnosti od pack srece. Plase me pricefixovani srebrni i bronzani igraci, mislim da ce to tesko da ide, i uzasno gubim zivce na ove SBC zezancije, zato ih i izbegavam.

edit: takodje, na tom mestu mozda je ipak bolje uzeti Bejla, ili Mesija.

Poslednja izmena:
Razlika u ocenama izmedju 5 i 7 chem je zanemarljiva pogotovo kad se radi o Ronaldu koji je miljama ispred vecine igraca na 10 chem. Nekako mi je Quaresma deluje kao nepotrebna investicija gde se oslanjas na rng da vratis ulozeno. Mozda ima smisla tek nakon sto odradis sbc Costu. Mada ako imas viska coinsa odradi sbc i uzivaj u igri jer black friday nece mnogo uticati na turski sbc.

Srebrni i bronzani ce ti biti pakao jer ako su iole slicni sa ruskim pricefixovanim igracima nece biti bas zabavno 🙂

Nije ni malo zabavno, mislim da ce mi se smuciti ako krenem. A nema smisla odustati na pola.

Posto xp i dalje ne rade ne mogu nikako da dokupim prostor i slotove za transfer listu,a neko je ovde cini mi se pomenuo da to moze da se prebaci... Sa naloga na nalog valjda?? Kako to ide uopste?

Imam 50 mesta,ali malo mi zbog cestog relistavanja

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Jutros opet neki apdejt 700 i kusur mb. Nisu sredili XP poene a u SB ne mogu 2 pasa da povežem.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Hey FIFA Fans,

The latest title update for FIFA 18 is now available on XB1. The update will be available on PS4 and PC later today.

This update includes the following change, which was made because some players were using an unintended gameplay mechanic to beat the computer on higher difficulty levels in FUT Squad Battles:

Made the following change in Gameplay:

Removed the chance for the CPU AI controlled player to receive a second yellow card when trying to push or pull an opponent, with the exception of an attacker who is through on goal and 1 on 1 with the keeper.

This has no impact on human controlled players.

To better explain this change we wanted to provide some additional context around how the CPU team plays the game.

The CPU plays the game as you would, limited by the same input restrictions as a human player is.

This means that the CPU team has an active player, just like you do, which we call the CPU AI controlled player.

A CPU AI controlled player exists in the following circumstances: 

On a team with no human players.

For example, the CPU controlled team in Squad Battles.

On a team with human players who are all locked to specific players, that also has CPU teammates.

For example, a Pro Clubs team, with less than 11 human players, with no ANY player.

A CPU AI controlled player does not exist in the following circumstances:

On a team with human players who are not locked to specific players.

For example, a team in FUT Champions.

Thanks to those who’ve provided feedback. Throughout the course of the FIFA 18 season we'll provide you with more information and updates if and when they become available.

The FIFA Team

Smorili su više sa apdejtima, ovo je postalo neozbiljno.

Smorili su više sa apdejtima, ovo je postalo neozbiljno.
Haha, navodno je postojao neki glitch da ae AI natera da napravi 2 zuta kartona uz pomoc gradjenja lopte. Sada ne moze da dovije drugi za redom 😀

Na ovu foru su navodno unistavali AI u SB. Ja tek sada saznajem kada su patchovali. Cute ko p...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Al dal nije bilo da tim sa crvenim kartonom uglavnom dobija [emoji23]

Jeste, ali to ne vazi za AI, posebno ako napravi faul u 16. 😛

Mislim, ja za ovo prvi put cujem, ali zovu ga "ultimate glitch" tako da mora da je nesto mnogo dobro bilo pre ovog patcha 🙂

Kakav je online na pc? Vidim da se onaj krasi zali na lag na ps4?

Strava... Trebao je da ukliza odbrambenom igracu dok golman zadrzava loptu.
Da li je realno da postoje takvi likovi, mislim znam da postoje, ali opet.

5 godina života bi mi skratio, kako bi se ja ovdje nervirao sunce ti ebem kad sam se iznervirao sad dok sam gledao samo 😀

Isto, ja ludim kada vodim i lik počne da bije, da uklizava svim živim igračima.
A najviše volim one likove koji pri mom vođstvu predaju meč.
A posebno ih volim kada to urade u vikend ligi, onako u nedelju uveče. 🙂

Kakve se fore dešavaju u SB. Imam prilično jak PL tim. Juče i danas 7 tekmi samo jedna pobeda, otkdaju me. Ne mogu pas da povežem. Ajde rekoh da probam portugalce. Ubio sam reprezenraciju Španije. Prosečan mi je tim sa odbranom ispod proseka (fali Pepe) . Brumu i Kvarežmu ne mogu da zaustave a Joao Mario i Bernardo Silva dele snajperske pasove. Ovo mi se desilo i prošle nedelje isto kad su Englezi stali, kad sam prebacio na Italijane. Posle 2 pobede, jednu izgubili, vratio na Engleze i vezao 9 pobeda. Baš bezveze.

Ja kolko pamtim ti izbegavas legacy. Ja sam ove nedelje samo 3 odigrao ali nisam izgubio, kao sto ni prosle nisam ni jednu bez da pukne konekcija. Igras MP kontam pa nisi sa AI totalno naviknut. Legacy je must za SB ako hoces da izbegnes kikseve jer jos od pocetka njegovog napada sa legacy ti radis presing i menjas tok igre, da ne govorim o kolicini oduzetih lopti gde bi njegov napad bio gol. Samo menjaj formacije i desice se promena.

Ja kolko pamtim ti izbegavas legacy. Ja sam ove nedelje samo 3 odigrao ali nisam izgubio, kao sto ni prosle nisam ni jednu bez da pukne konekcija. Igras MP kontam pa nisi sa AI totalno naviknut. Legacy je must za SB ako hoces da izbegnes kikseve jer jos od pocetka njegovog napada sa legacy ti radis presing i menjas tok igre, da ne govorim o kolicini oduzetih lopti gde bi njegov napad bio gol. Samo menjaj formacije i desice se promena.

Legacy def. igram od početka. Možda promena formacije, ali nije logično da sa sklabijim timom dobijam a da sa jačim nakon 9 vezanih pobeda odjednom 6 izgubim.

Ja sam SB batalio...problem je sto i u online pocinju da *****avaju mnogo sa tim stvarima...

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

SB ne treba igrati puno, ako ne znas foru a uvaljas gol svaki put AI-ju nije vredno cimanja. Dovoljno za Gold, uz opusteni legacy i to je to.

Inace, smorio sam se zestoko sa mas bidovanjem, tako svake godine. Margina se smanjuje kako sezona odmice, prvo uzimas 400 opusteno po kartici, sada sam srecan ako napravim profit od 250. Danas nije moglo ni toliko, jednostavno sam odustao. Probao sa 5-6 igraca, ne ide. Pokusacu da poslusam sopstveni savet i ne odustanem kao svaje godine i nadjem odrzivu strategiju za stabilan rast (koji je do sada bio za mene neverovatnih 50k dnevno u proseku).

Juce sam odradio prethodni live SBC MM challenge jer je isticao, i dobio jedno veliko nista iz 5 packova. Manje vise vratis ulozene coine, ali zali boze vrema i zivcaca, koliko puta te out bidduju. Danas isto Brazil-Argentina, najgori pack ikada... Jel igra jos neko SBC?

Da ne pricam koliko mi je ocajan gameplay i koliko mi uzasno ide cak i sa Ronaldom da je to prosto sramota. Razmisljam da batalim fitness tim, mislim da mi remeti osecaj za igrace i njihove workrates, te da je cesto menjanje i rotiranje igraca i timiva bila greska svih ovih godina. Ne daje mi se bas cak ni za ovako jeftine squad fitnesse ali ne znam...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ista prica i kod mene sto se mas bidovanja tice. Danas nista ne uspevam da odradim, sve naopako, a nisam neki trejder, pa se plasim da ulozim vise na neku drugu stranu.

Radim svaki sbc koji ima smisla. Odradio sam i ovaj novi MM i nisam dobio nista vredno pomena. Cak ni boards u packu, 81 najveca ocena.

S obzirom da nemam puno vremena da igram fitnes tim i ne koristim vec odradim squad fitnes ili pojedinacne kad me ne mrzi i teram dalje. U WL ni ne pomisljam da koristim fitnes tim jer to vec nema smisla.

Nerviram se sto nemam zivaca za long term investing...

I ja radim SBC, odradio juce onaj live sto je isticao i duplo golo. Jedva povratih novac nazad. Sada sam uzeo Kantea za 184k, od pocetka Fife, on mi je bio zelja, jer pored svih DMCa, igrao mi je do sada Gueye, jednostavno volim te male, brze i borbene igrace!😉

Nazad
Vrh Dno