Šta je novo?

FIFA 18

Ja sam tog Alonsa dobio u mesecnoj nagradi, i jedva sam cekao da ga utopim, u neki SBC.
Onaj Rose je za njega izmislio fudbal, mada, dosta toga zavisi, kako ko igra, i kako ga koristi.

Na originu za 60% popusta. Sada je 24eur 🙂 Pa ko zeli Fifu, eto

Cudne stvari desavaju odjednom.
Osam utakmica za redom (online season) vodim sa 2-3 gola razlike do kraja i sve na tom samom kraju izgubim ili igram nereseno.
I normalno vec sam u 3. diviziji.
Prekinuo sam momentalno, jer imam jaku samokontrolu u poslednje vreme pogotovo, da mi se ovo desavalo pe par godina, polupao bih dzojstik, tv i soni.

Ne, to su normalne stvari.
Uvek je tako.
Smuci ti se igra, onda rasprodas tim, pa napravis nov.
E onda sve krene na bolje, mislis kakav si majstor, to je taj tim... itd.
I onda, opet se vratis na pocetak, ponovo prodajes, kupujes...
EA te drzi uz igru, to je bitno.
Polomljeni djojstici, pokidani zivci..., to je nas problem.

Bas tako, i to se sve desava na nedeljnom nivou. Ovoliko se nisam nervirao za zivotne stvari. Sad mi se opet igra i dobro mi ide, videcemo za par dana [emoji16]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hahaha. Pa to je algoritam. Svaki dan drugačiji. Danas te razbijaju, sutra ti razbijaš njih, pa kako ti se zalomi. Nema veze koji mod igraš i da li igraš protiv živog čoveka ili AI-ja. Ja se doduše više nerviram protiv živih ljudi još kad mu vidim 5 ikona u timu sa sve Maradonom i Delpjerom koji prolaze kroz igrače a ja koji sam bolji od 15 šuteva na gol i super šansi pogodim 10 prečki i stativa a on napravi 2 šanse i da mi 2 gola na silu sa peterca i doviđenja. Zato igram u zadnje vreme SB i kuliram. Malo ću pojačati nivo na Ultimate da se malo zabavljam. Pa posle WL i OS kad se baš smorim.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ma da, sve to znam, kao kod poker aparata pa ljudi i dalje igraju 😀
Realno, da ne valjda ne bismo je cepali svaki dan. Meni se svidja, stalno osvezavaju sadrzaj, da nema tih bagova zbog kojih bih poslao pola zgrade u urgentni bio bi savrsen fudbal.
Odlican Kujate, skupljam i za mahreza novog pa da ga stavim na cam a ispred runi i larson, valjda ce raditi posao.
Sad imam neki trip da mi je usporio fudbal i reakcija mojih igraca, sve mislim da je mozda do hardvera ali verovatno je losing day posto sam juce kidao.

Poslednja izmena:
Ja odradio Crespa, odose coinsi.
Valjda ce da pokaze nesto, ako ne, quick sell.:d

Uzeo sam zlatnog Aubemeyanga iz Arsenala i IF Mustafija da greju klupu. Rešio sam se IF otamendija i IF Firmina.

@Stankovic: nisi pogresio, veruj mi... Zver od igraca, malo je skuplji za PC, ali kada vidis za koliko se na trzistu prodaje Prime kartica, sve je to sica.

Koji fail jutros, idem na posao zastoj u saobraćaju i uzmem preko moba da prodam kujatea jer su skočile cene i nešto se istripuje mob i ode za samo 10k, totalno sam demorarlisan i dekintiran 😀

Ćuti, dobro si prošao, moglo je to mnogo gore.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Koliko je bolji Fahrman od Nojera, nestvarno!
Sada čekam popodne i if Fahrmana.
Top golman.
Bugi: Stanković zna zašto si dobro prošao! 🙂

Top golman.
Naravno, ali od kada sam prestao da kiksam, nista ni od dobrih igrača u izvlačenja.
Znaci, sve na quick sell, ili na minimum cene, pa onda otvarajte paketiće. [emoji16]

Ima i do toga.
Ja kada sam napravio kiks i izgubio od 350k do 400k.
Posle toga sam dobio Hazarda u paketicu, a pre toga De Geu.
A dok je sve po PS-u, nista!

Ali pazi, kada je stvarno tako. I ja sam posle kikseva dobijao sve I svašta, stvarno je bilo finih igrača.
Sada nista, odradio Crespa, a od nagrada ni 10k.

Šteta što sam napravio kiks posle odradjenog MM gde nisam dobio ništa 😀 loš tajming. Nije neki inzos nego popizdi čovek na sebe.
Mogu misliti vama sa ozbilnim iznosima koliko ste se iznervirali.
Provalio sam i kad god kupim nekog skupljeg igrača odmah mi skoči prodaja mojih na transfer listi

Top golman.
To sa golmanima je fora sa loyalitijem. Ja kad sam kupio Nojera hteo sam ga odmah prodati jer je primao golove kroz uši. Međutim posle nekih 10 tekmi i sa kapitenskom trakom počeo je da brani nemoguće.

Ajmo savet.
Da li utopiti ovog Runija, i dao bih jos jedno 50k, u zamenu za Kaku.
Sta mislite?

Ja sam lično više očekivao od runija, jeste mi na 4 meča dao 4 gola ali me nije nešto ubedio. Stavio sam mu i hanter hemiju. Koliko vidim po netu i ovde, Kaka je u rangu ikone koliko se odusevljavaju. Možda bi bilo najbolje ako možeš i jare i pare 😀
I mene kopka Kaka i u relativno smo sličnoj situaciji.

Ali čekajte, a kako biste uklopili Kaku, sa Brazilcima ili?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma jok, meni bi bio rezerva, kada R. Costi ne ide.
On svakako ne može da odigra svih 90 minuta, zbog stamine.

Edit :Jeste da ne spada u legende, ali ja bih u nekoj narednoj fifi, voleo da vidim Asprilju, mislim da bi bio lud igrač, kao sto je u stvarnosti i bio.

Poslednja izmena:
Nemoj Runija davati... steta je zrtvovati te unikatne kartice za koje ce ti posle biti zao ako ti zatreba. Imaj u vidu da ti treba neka zamena za Kaku kad crkne. Ja sam ga ovde ubacio... drugi mi je tim sa Prime MVB-om i raznim nekim SBC igracma, a ostalo mi i 2 miliona za neku prime ikonu ili zezanje kada izadje TOTS.

Ljudi uglavnom uklapaju Kaku u ikone ili sa MLS igracima, a ima i full brazilskih timova. Neki ga ubacuju i kao supersub..

Meni je zamena za Kaku 88 Van Persi, zabio je takvu golcinu pod precku, pocinje da mi se svidja.

15x2wqc.png

5duhhs.png

Poslednja izmena:
To sa golmanima je fora sa loyalitijem. Ja kad sam kupio Nojera hteo sam ga odmah prodati jer je primao golove kroz uši. Međutim posle nekih 10 tekmi i sa kapitenskom trakom počeo je da brani nemoguće.

Možda sa malo preuranio sa Nojerom?! Ali ovaj Fahrman je bas dobar. Ne znam, očekivao sam ga IF sada, ali nije izašao. Videću za dalje.
Misliš da je odličan Nojer?

Možda sa malo preuranio sa Nojerom?! Ali ovaj Fahrman je bas dobar. Ne znam, očekivao sam ga IF sada, ali nije izašao. Videću za dalje.
Misliš da je odličan Nojer?

Iz iskustva. Stravično dobar ali mu treba dati 10-tak utakmica da uđe u formu. Evo meni je danas De Gea briljirao a do juče je bio rupa bez dna. Jedino napadačima ne dajem više od 2 utakmice, za ostale imam strpljenja.

Koji hemiju si mu stavio?

Veceras verovatno

C48_FBE0_A_CF36_4_B29_90_A4_DC8_F9009212_D.jpg

Jel ovaj sbc fut 14 zavrsava u 18h ili 19h? Da znam dal stizem da uradim loyaliti posto sam vec uzeo igrace.
Ps ko hoce da me doda ma originu sam bugiboss

Nazad
Vrh Dno