Šta je novo?

FIFA 18

Jaka je konkurencija, ne treba ocekivati iste rezultate kao u oktoru i novembru.

Tureov jedini problem je stamina, tako da ga oko 75. zamijenim Bakajokom i to je radilo posao do sad. Sve ostalo je na nenormalnom nivou, zavrsnica mu je fenomenalna, sutevi iz daljine isto, gradjenje i ta 99 snaga znace da je gospodar svakog duela, pas odlican, ali na DM ne moze da igra jer ima slabu intercepciju. Ipak ja sa te pozicije nikad ne bih mijenjao Dzana sa obicnim igracima, da imam neku ikonu koja bas sabija na zadnjem veznom Dzan bi mi odma prresao na CM, jer covjek je uvijek na pravom mjestu, strasno cita igru, prekida protivnicke napade, svaki duel bez problema izdrzi. Nisam se sekunde pokajao sto sam odradio Turea, a ne Runija jer se zna da su igraci od dva metra i velike snage meta na Fifi.

Ono sto mene privlaci je TIF SMS, pa cak i SIF SMS. Samo ne znam kako da ga uglavim, a da ne moram da vrsim izmjenu u prvom minutu.

Ljudi su u dosta utakmica ovog vikenda igrali sa Salahom i Sterlingom, njih je toliko lako otresti u duelu da je to smijesno.

Poslednja izmena:
Ja cu na kraju da razbijem ovaj moj ps4 gamepad.
Umesto da uzmem xbox one gamepad, ja uzeo ovaj i kajam se svakoga dana.
Mozda je primerak falican, ali, vec drugi klabl menjam, posto mi konstantno gubi kontakt i vezu sa pc.
Zatim, kada ga prvi put povezem kablom,i udjem u igru, on brljavi, pa moram da mu zamenim usb ulaz, da bi normalno radio.
Kada ga koristim bezicno, non stop gubi vezu, i ako sam uzeo asus bluetooth.
Menjao sam plocu i procesor (naravno, ne zbog gamepada), radio nov sistem, ali i dalje ista situacija.

Poslednja izmena:
E *mjau**mjau**mjau*, znsci i ti se nisi usrecio sa dzojstikom. Ja sam ranije furao ps4 i imao sam slican problem, prosto kao da nije dovoljno dobro optimizovan ili sta vec za pc. Mene opasno privlaci xbox one gamepad, kazu da je top.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma gde se usrecio.
Onaj xbox 360 je radio godinama, dok nije poceo, iz nekog razloga da gubi vezu.
A toliko sam se dvoumio, i na kraju pogresio.
Sada sam spremio jedno 5000 za ''bacanje'', posto sam hteo da zamenim ventilatore na kucistu, a ovo je pocelo gadno da me nervira.

Bedak, nije mala para. Meni ovaj za xbox 360 radi odlicno i bas je kvalitetan ali mi je bas tesko da se naviknem na levi analog, prosto je suvise visoko. Si razmisljao o logitech f710? Drugar uzeo, bas ga hvali

Sada sam vratio stari xbox 360, ali ko ce ponovo da se privikava.
Isto tako, kod ovog ps4 je znalo da u toku partije izgubi konekciju, pa ga povezem na kabl, a onda krene da luduje, i jednostavno moram da izadjem iz utakmice.
A sto kazes, to nije mala para.

Koristim PS3 dzojstik i nemam nikakav problema. Scp driver server naravno je potreban, ama bas nikakvih problema nemam. Imam i Xbox 360 dzojstik i on se samo ubode i radi bez problema, medjutim ja na tome ne umijem da igram.

Poslednja izmena:
S obzirom da nemam puno toga da radim u igri izuzev WL koje preskacem u martu resio sam da sprcam sve coinse iz dosade, pa sam tako uzeo Mesija i SIF Milinkovic Savica, odradio jedan icon upgrade i dobio van Bastena (moglo je i gore) i sada cekam la liga sbc koji ce nadam se izbaciti ove godine.

Parolo mi je tu da bi SMS imao 10 chem, ali odmah izlazi napolje i tu ulazi futmas Meunier ili ptg Goretzka i menjam na 4-2-3-1 ili 4-1-2-1-2.

6361725bfb82d078bb1baa759dd5d6ee.jpg

U fitness squadu na 10 chem je fenomenalan. Kompletan veznjak u svakom pogledu. U prvom timu ulazi sa klupe sa 5 chem i oseca se razika, ali je minorna. Ukoliko mozete da ga uklopite u tim sa 10 chem ne razmisljajte dalje, vredi svaki coin.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ako igrač, npr, koji igra bundes ligu, ulazi u full premier liga tim, sa klupe, ne nasleđuje taj chemistry?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

99.9% sam siguran da igrac koji ulazi sa klupe ima 5 chem bez obzira na ligu, poziciju ili bilo sta drugo.

By the way ovo mi je fitness tim. Svi do jednog untradable. Otw Lakazet i Mbape ulaze sa klupe po potrebi. :)
db638402894d20c362cb91830354b320.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Da li je IF Čan bolji od zlatnog Kantea 88 na CDMu. Ako je neko probao obojcu

Ako može neka preporuka za kvalitetnog PL CBa. Dođe mi da quicksellujem ovog IF 87 Otamendija.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ja ovde nista ne kapiram, lomim se tu da dobijem 9 u sezoni za runija, mnogo tesko mi ide i onda izbacim larsona iz ekipe i ubacim jesusa 83 i krece pesma. Koji bedak, ispade da sam dzabe pukao za ikonu kad me ukanta skroz.
Goxy jel imas bailija? Meni je on sa shadow hemijom ubica pozadi.

Imam bailyja shadow ali bi nekog dobrog informera uz vertongena koji je solidan. Otamendi me je razočarao a platio sam ga 100k. Sve mi je Ok osim te odbrane. Samo da rešim tog CBa i da vidim da li Čan ili Kante na CDM. Moga bi da sakupim i za Fernandinha na CDM. Ali 230k ne znajući kakav je, bojim se da ne bacim pare.

Si probao da napravis hibrid sa triom iz bajerna? Boateng i alaba su odlicni pozadi i ispred vidal. Nisam se pokajao ni trena

Poslednja izmena:
Ma jok. Ne volim hibride. Imao sam svakog od njih u Bundes timu u IF varijanti osim Alabe koji nema IF. Znam da su dobri, ali mi malo dosadili. S njima sam razbijao i u SB i online. Sad sa ovima ne mogu da dobijem AI u SB ako je tim rejting preko 80, a online još nisam probao niti ću dok ne zaključim da mogu.

Aha. Hvale akea mada se meni svideo a ja sam dugo igrao sa luizom. Dobar je ali voli da se zatrci napred kao vo. Eventualno azplikueta 86 ili if ako nije preskup

Ja prešao pre par dana na Nemce, jednostavno uživam sa njima. Dosadili mi Englezi. Kimmich 88 POTGS, fantastičan bek, kao i Alaba. O Boatengu if ne treba trošiti reci. Zamenio sam Vidala IF sa Goretzkom PTG, fenomenalan potez.
Edit: Goxy
Meni su stopere igrali Mustafi SIF i Bali. Probao i Ha tog Otamendija, ništa posebno. Van Dijk je isto odličan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odradio sam Kaku SBC. Malo je poskup bio, oko 90k, ali videcemo, za sada 3 gola na 2 utakmice, i to na CM poziciji. Igra kao ikona, dok ne crkne u 70 minutu, ali tada ionako mogu da ubacim 88 RVP-a, sa kojim ne znam sta cu.

Inace, prime Crespo sve bolji, odgledajte obavezno review Ovvy-a, 13 golova u 3 utakmice :D

https://www.youtube.com/watch?v=B0J9Yh89uAQ

I, kakav je Kaka?
Ja počeo da ga radim, pa odustao.
Da li se oseti ta stamina?

To je to. Konačno nešto što obećava. Znao sam da nije do mene, već do tima. Malo sam sredio i instrukcije krilima i zamenio mesta Jesusu i Lukakuu i sad je baš dosta bolje.
1db4fbab6d323ef1b4060f5aaff30ad9.jpg

I, kakav je Kaka?
Ja počeo da ga radim, pa odustao.
Da li se oseti ta stamina?

Oseti se, negde na polovini drugog poluvremena. Za 2 tekme 3 gola i to na CM poziciji... Za nekih 80-90k, koliko me je kostao, prakticno sam dobio jos jednu prime ikonu. Agilan, sa ubitacnim sutem i utrcavanjima, samo se stvori u poziciji za gol. Nekoliko puta sam ga pomesao sa prime Van Bastenom. Definitivno ima nesto posebno, sto je i za ocekivati od 92 kartice. Koristima ga iza prime Crespa, koji je ultimativni ubica i moze da ima dosta koristi od Kakinih pasova. Ne bih ovaj SBC propustio ni za sta na svetu, toliko smo ga cekali. Svi su poludeli zbog stamine, ali ova kartica ima i 88 strenght i toliko dobrih osobina....

Poslednja izmena:
I Crespo je dobar, i njega sam počeo, pa odustao?
Kazu da ima vrhunsku završnicu.
Da li je dosta bolji, od baby kartice?

Ne bih rekao da je drasticno bolji, meni je i baby bio brutalan, ali sigurno nije losiji... Ja bih ga uradio, i zavrsio posao sa ST-om do kraja sezone. Takvu eksplozivnost, kontrolu lopte i finesse shot dobices samo od 2.5 miliona ikone. U tesnim utakmicama samo se okrene i uvali finesse sa ivice sesnaesterca. To moze samo jos prime MVB i verovatno jos par igraca... Toliko zabavan igrac, moze sve, sem odbrane i short pasova :D Za sada 20 golova iz 17 utakmica. Pojavi se neka tekma kada da 3-4 gola, kao od sale... Posto vidim da umes da centriras, mislim a ces jos vise da uzivas.

Poslednja izmena:
Ubjedljivo najbolje igram od kad imam ovu ekipu

eng.png

Nema toga ko moze fizicki da me jede vise. Poslednje 34 online(wl plus divizija 3 i 2) partije 25 pobjeda, remi i osam poraza(wl 17-7, divizije 8-1-1). Sad ce SIF Mooy da zamijeni Bakayoka, a birthday Kolasinac Baillya i onda idem po 88 Desaillya i to je to kapiram, cekam sad IF Matica, mozda cu njega uzeti prije SIF Mooya.

Kouyate je bas nesto posebno, izludjivao sam tokom wl ljude koji imaju Larssona, Henrya, Ronaldinha. Otrese ih Kouyate kao da ne postoje. A protiv Salaha, Sterlinga, Manea je bas neravnopravna borba. Ocekujem isto i od Kolasinca, posto je jos bolji defanzivac od Kouyatea i brzi.

Poslednja izmena:
Ali pazi, Kolasinac je jak, ali nije agilan uopste.
Taj Kouyate ima 65 agilnost, a Kolasinac 55.
Probao sam ga, cim je izasao, i meni je Baily za klasu bolji,i dalje.
Naravno, najbolje da sam probas, ne kosta mnogo, tako da tu neces biti u nevolji, i ako ti se ne svidja.

Vidio sam to, ali mu je zato reakcija bolja, a balans problematican kao i kod Kujatea, medjutim ono sto treba da ima jedan defanzivac na Fifi Kolasinac sve ima, sem visine. Ovo je ono najbolje sto PL ima, e sad, Nesta je bas jeftin realno, a svi koji ozbiljno igraju s Englezima imaju De Heu i IF Alonsa, samim tim moze lagano da se igra i sa Ramosom. No jasno je da na papiru SIF Ake nema konkurenciju, ali opet ne igra papir :D

Mustafi, Fertongen i Van Dajk dolaze u obzir svakako.

Prilozi

• ake.png
    ake.png
    264.5 KB · Pregleda: 30
  • bal.png
    bal.png
    256.1 KB · Pregleda: 27
  • kol.png
    kol.png
    243.9 KB · Pregleda: 34
  • kuj.png
    kuj.png