stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Misliš na staminu?[emoji6]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Da, nisam ni video statse kad sam pitao, a vidim da se runi teze oravi nego vp. Ko ce da se mlati sa ircimaJa mislim da nisu za poredjenje.
Runi je mnogo bolji, ljudi kazu da je odlican, ali za njega treba cetri zelena igraca.
Je
Super, hvala za savet za golove glavom. Ja sam odradio sbc za runija 83 nikad lakse jutros za bas smesne pare a izvukao perina i imao jos 4 igraca tako da od danas jurim irce. Jedva cekam da ga isprobam, videh po ocenama da je odlicna kartica. Zao mi je sto necu moci i turea.Nisam mogao da odolim, morao sam da probam ove igrace.😀
Droga je ovo.
Uzeo sam nekako ovog Florencija, posto ga uopste nema na marketu.
Odlican igrac, nizak je, ali sve ostalo je jako dobro.
Odradio sam takodje i Runija, posto mi se Toure nije bas svidjao, pogotovo mi je kod nejga smetala stamina.
Runi je malo spor, i nije agilan, ali ima pas i sutinu, pa mu treba samo malo prostora.
Ko resava zelenog irca, sa onim sutevima glavom, najlakse je da igrate protiv TOTW na amater, stavite stopere na ST, i za dve utakmice, a mozda i jednu je gotovo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari