Šta je novo?

FIFA 18

Ovaj MM SBC je sramota za nagrade. Gana Gay 83 najbolja kartica. A potrošio 15k da ga uradim.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

I meni je MM bio kriminalan, a otvorim iz ovog FUT 14 pek, krecu boje MOTM, ja u transu povucen iskustvom za Grizmana kad ono krece Kosovska zastava, igrac od 10k 😀

Ja sam tim kompletirao. Ne mogu više da se cimam. Hteo bih još IF Acplikuletu i Salaha ali daleko sam od toga jedino ako nešto uleti kroz nagrade.
c04834ffc15e1ec5f5bf300fdb4e1944.jpg
c20e42904853cf5598e6702ef762108d.jpg

Probaj williana if umesto mahreza if

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Probaj williana if umesto mahreza if

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Willian je duplo skuplji. Ionako mi je Mahrez rezerva a i Willian bi bio. Ako skupim pare možda ga i kupum.

Ja uzeo Mareza fut birthday karticu i stavio ga na cam, poprilično je zanimljiv igrač.

Dobio u peku token za fut draft u singlu i deluje poprilično lako doći do 4 pobede za 2 fina peka, vredi li ulagati u to po 15k koina? nisam ni provalio da ima u single playeru, vrv je mnogo teže ali su i bolje nagrade online u fut draft.

Poslednja izmena:
Evo prodadoh RW Mehreza i uzeh RW Williana,. Mislim da se ništa ne dobija, barem ja nisam, a obojca su generalno slabiji od Sterlinga. Možda ne mogu dovoljno da pokažu na RM, ali ako Sterling može da da 17 golova u 26 utakmica, mogli bi i oni. Iste su im instrukcije, samo se Sterling ubacuje a willian ne. Jedina mana ovog 86 sterling je nepreciznost.

Ja sam po levom uzeo Rašforda ali kao da ga ta pozicija pojede, sve ima a ništa ne uradi. Po desno Sterling if, odličan.

Ne mogu da prežalim ovaj tim
bb0f122b718ad763d706e54124d76abf.jpg

Koliko si bese skupio kad si rasprodao ovaj tim? Ne znam sta di bi, premocan je [emoji16]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Negde oko 1.500.000. Šta mi je bilo ne znam. Dosada. Još je ovde u rezervi bio IF Ginter, IF Batshuayi, IF Kruse, zlatni Thiago, IF Naldo, IF Werner, i MOTM Muller.

Pakao tim, ali kapiram kad smori bolje i menjati.
Konacno malo srece u sbcu, odradio totw 1-26 i dobio sif sona 86, odmah prodao rashforda i u plusu 100k, a son se pokazao mnogo bolji, uvek na pravom mestu plus ima nerealan sut. Sta sam sve mogao da izvucem ovo je odlicno, isao na rizik.

U celoj Fifi sam 3 puta izvukao IF igrača. Na početku Locadiu i nekog panamca i pre par meseci Dantea.

Pa i ja sam ramzija, kostića i nekog italijanskog golmana, al ovde sam jedino i mogao posto sam radio taj sbc [emoji16] al sam imao srece sto sam izvukao sif sona na poziciji gde sam imao skupo krilo i to iz premier lige. Vidim da son ne ide ispod 170k sto je super. I ono jednom motm grizmana koji ke otisao za 550k 🙂

Ja sam imao IF Sona 87 i nije mi se pokazao nešto pa sam uzeo MOTM Manea koji je dosta agilniji i brži. Ali Kante je najzahvalniji igrač. Probao sam razne CDMove sa specijalnim karticama, i Vidala, Tolisa, Casemira, Matuidija, Felainija, i zlatnog Pogbu. Kante je neprevaziđen .

Preporodio sam se sa Nemcima. Uživam. Ova ekipa mi je jača od od bilo koje EPL, koju sam imao i mogao da napravim.
e6e53f7dab1ff8872006a6cc7a55e22c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ali... ostalo ti je 223 coina 😀

Kako je najbolje praviti coinse u fifi 18?
Imao sam oko 100k i kupovao packove i nista pametno nisam izvukao. Sa ovim timom vec dugo igram.
da98cefdf5019b84a25962497a047670.jpg

Poslednja izmena:
Ali... ostalo ti je 223 coina [emoji3]

[emoji23][emoji23][emoji23]
Ušao sam u 1. diviziju, pa ću malo WL i SB da igram i eto me sledeće nedelje na par desetina hiljada. [emoji1303][emoji4]

Pedja kupus@ Igraj SB. Tu ti je najbolje da zaradiš ako ne želiš da se mlatis sa marketom.

Poslednja izmena:
Preporodio sam se sa Nemcima. Uživam. Ova ekipa mi je jača od od bilo koje EPL, koju sam imao i mogao da napravim.
e6e53f7dab1ff8872006a6cc7a55e22c.jpg

Batshuayi je dobar, ali je Lewandowski najbolji.

Nojer je FANTASTIČAN. U pravu si, samo strpljenje. Neću da preterujem, ali Miči mi je najbolji napadač koga sam imao. Neverovatan je. Brz, okretan, snažan, precizan. Dobar pas, smirenost, odlična igra glavom. Kompletan napadač. Oduševljen sam njime. On i Larson su skroz kompatibilni. Nemci su fantastični.

Taman razmisljam da zamijenim engleze njemcima. Kako Vam se cini, koja je bolja ekipa?
Kad rasprodam engleze taman mi ostane za ovu dolje ekipu..
4884450e89bd2d5e318a3b52dff2850b.jpg
af0cffc03b1816e331aec9303e13e480.jpg

Zanimljive ekipe i formacija. Ali ako si planirao da predješ na Nemce, samo napred. Nemci su odlični. Igramo drukcije formacije, meni je npr. Bailey mnogo dobar i bitan igrač, kao i Coman koji je preslikan Sif Sterling.

Poslednja izmena:
Igrao sam od izlaska 41212 i vise ne mogu. Kao da je prestalo funkcionirat. Morao sam se prebaciti na nes drugo. Ova formacija je jako dobro izbalansirana.

Nista, idem na njemce pa cemo vidjeti.

Zanimljive ekipe i formacija. Ali ako si planirao da predješ na Nemce, samo napred. Nemci su odlični. Igramo drukcije formacije, meni je npr. Bailey mnogo dobar i bitan igrač, kao i Coman koji je preslikan Sif Sterling.

Bolji je Robben od Comana. Kompletniji je igrač. Jedino što mu je 75 min. maximum. Ja sam ga menjao u početku sa IF Yarmolenkom, a posle sa MOTM Milerom.

Pa razmišljam o Robenu MOTM. Videću, ali Coman mi se bas isto ugodio preko 30 golova i isto toliko asistencija ima.

Pa razmišljam o Robenu MOTM. Videću, ali Coman mi se bas isto ugodio preko 30 golova i isto toliko asistencija ima.

Ne mora MOTM. Iako ima bolje rejtinge od običnog nije ni malo bolji. Jedino ako imaš 200k viška. Probao par tekmi i prodao ga i vratio običnog.

A šta misliš ovaj Thiago 91 umesto Del Pjera?
Da l može tu i dobar povraćaj novca da se napravi?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno