Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Odgovorio sam ti na PM. WallIspravka, ''Koju'', htedoh da napisem ''Koji chemistry''...🙂
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Odgovorio sam ti na PM. WallIspravka, ''Koju'', htedoh da napisem ''Koji chemistry''...🙂
Willian je duplo skuplji. Ionako mi je Mahrez rezerva a i Willian bi bio. Ako skupim pare možda ga i kupum.Probaj williana if umesto mahreza if
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ali... ostalo ti je 223 coina [emoji3]
Batshuayi je dobar, ali je Lewandowski najbolji.Preporodio sam se sa Nemcima. Uživam. Ova ekipa mi je jača od od bilo koje EPL, koju sam imao i mogao da napravim.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolji je Robben od Comana. Kompletniji je igrač. Jedino što mu je 75 min. maximum. Ja sam ga menjao u početku sa IF Yarmolenkom, a posle sa MOTM Milerom.Zanimljive ekipe i formacija. Ali ako si planirao da predješ na Nemce, samo napred. Nemci su odlični. Igramo drukcije formacije, meni je npr. Bailey mnogo dobar i bitan igrač, kao i Coman koji je preslikan Sif Sterling.
Ne mora MOTM. Iako ima bolje rejtinge od običnog nije ni malo bolji. Jedino ako imaš 200k viška. Probao par tekmi i prodao ga i vratio običnog.Pa razmišljam o Robenu MOTM. Videću, ali Coman mi se bas isto ugodio preko 30 golova i isto toliko asistencija ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari