Šta je novo?

FIFA 18

I ja bih prodao Kurtou, ali u Engleskoj su golmani izgleda rupe.

Mozda probam Fernandinja, posto sam se kavlifikovao za WL.

Sinoc sam igrao protiv lika, koji ima sve legende, osim Suareza, Naingolana I De Gea.
Znaci, Viera,gulit,R.Carlos, Del Piero...
Odakle bre to?

Uzeo je sigurno onu najskuplju verziju Fife sa ikonama, mozda kupovao i coinse, imao malo i sreće i eto.
Na svakojake ekipe i ja nailazim.

Nisu ovo igraci na pozajmici, znaci to su njegovi, kupljeni.
Jedino, da je izvukao Pelea, pa da je sve to pretvorio u ove igrace, ali i dalje mi to izgleda nerealno.

99% trejder. Moguce da je potrosio i malo para (1k-2k e). Odrasli ljudi koji rade u zapadnoj evropi i amerikama imaju 5-6k evra plate. Nije njima nista da daju za fifa poene. Znam ljude u srbiji koji su veci kes davali na kompetativne facebook igre kao sto je Bitefight. Sto se mene tice nikada necu dati vise od 30$ na Fifu koliko me kosta share, a nije da nemam odakle. Ako kupis tim nema izazova.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Pa ne znam, tome su valjda stali na put.
Mislim, igram fifu od Fife 11, nagledao sam se svega.
Taj njegov tim kosta, ko zna koliko.
Mozda je covek I pukao dosta pravog novca, dok nije dobio, sta je hteo.

Nisu na zalost stali na put coin sellingu ali ne mora da znaci da je kupio coine. U svakom slucaju nema toga puno. Naletis tu i tamo na visemilionski tim ali je retko. Bar u nizim divizijama 🙂

Ja sam totalni noob za trade pa sam za mesec dana skupio 2 miliona. Sta mislis koliko mogu da naprave iskusni trejderi?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kazem, kupovinom paketica, mozda, trejdovanjem, cisto sumnjam.
Treba imati srece, na pocetku, pa onda i trejdovanje lakse ide.
Tesko je, kada dobijas igrace,koji kostaju 1000 coinsa, pa onda trguj.
Ja vise vremena, provodim na marketu, nego sto igram fifu, zaraditi coinse se moze, ali ovoliko...

EDIT:
Sada su im radovi na serverima.
Ko ima vremena, kada podignu ponovo servere, mogu da se uzmu zanimlivi igraci, za malo para.

Poslednja izmena:
Najviše toga ima ono
Buy cheap, sell costly
Ja kupio screamer Staridža pre nedelju dana za 33k i juče ga prodao za 50k. 17k zarada. E sad treba ubosti prave kartice. Ja sam kupio Icon edition. To je najskuplja, ali do sad nisam dobio ništa pametno. Zubu i CR7 10 tekmi loan i to je to za 89USD uz EA Access.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ja imam spremno 70e da ispucam na FIFA pointse ako ne prodam u medjuvremenu konzolu 😀 Davao sam vise para na gluplje stvari, ako me ukenja mozda se i poigram, a tu cu i da se detaljnije uvucem u market tada.

haha 🙂 ja sam dao 3.5 evra (100+250 fifa poena) prošli mesec, čisto da probam, i nisam ništa spec dobio, juanfran mi je najbolji izvučen i prodao sam ga tipa za 3500 koina...

Nemojte da dajete prave pare na packove i te icon editione, nije taj hobi namenjen ljudima u Srbiji, suvise je mali pack weight i sansa da nesto izvucete. Bukvalno bacate pare... Tehnicki to spada u online gambling, a mislim da to nikome ne treba, ovako sve ipak ostaje u domenu zabave.

Ramisljam da probam Quaresma SBC, zbog linka sa Ronaldom. Jel neko ima predstavu koliko bi me kosta i da li se uopste isplati?

Poslednja izmena:
Pa to i jeste zabava i iscekivanje. Ja doduse i nemam prosek nase plate, jer da je tako ne bi ni imao pro konzolu jer sam tu na jugu gde jesam. A opet sam skroman, tako da izmedju uplata i prihoda zena (moja) koja je zaduzena za finansije mi pusti neki bonus na psn nalog [emoji3] A kako imam bar 100tinak neodigranih igara, hocu fifa pointse i da se malo kockam. Nema kajanja jer ne ocekujem nista 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Tvoje pare i tvoja zabava, tvoja stvar. 🙂 Na kraju krajeva da nema onih koji kupuju packove, malo sutra bi mi imali milione od masbidovanja. Gambling jeste deo FIFE, i to bitan deo - samo nije za nas 😉

Bolje da odes u prvi kazino i stavis sve na crveno. Mozes bar neke pare da zaradis, a ne ingame iteme bez sustinske vrednosti. Kupovati Fifa poene u Srbiji i to na JUGU Srbije... Meni moja vec dovoljno zvoca sto se trudim da "zaradim" bezvredne ingame coine, umesto prave, verovatno da bi mi oci iskopala ako bih poceo jos i da trosim pare. Ortaci majnuju kriptovalute, a ja ovo... :d

Pa pored mininga i ja radim par i zvanicnih i nezvanicnih poslova sa kompom i na netu. Zato kazem 70e je skoro pa dnevnica NEKADA al jesam skroman pa nisam ni jedan pack kupio, dobro 3 dolara sam imao jednom na nalogu 🙂 Ali generalno ovde vodite diskusiju da nikako packove ne uzimati. Jeste to razumno ali kako u Fifi tako i u svakoj drugoj igri, uvek se bace pare. Ja bar najrated playera sa 85 imam Mkhtarijana tako da se ne krcim definitivno 😀

Ali idemo dalje.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Bitno da je svako zadovoljan [emoji51] [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Interesantne su teorije da EA favorizuje uz pomoc algoritma igrace koji su kupovali FP, i da algoritam cak zna koliko ste potrosili. Iskreno ja u te teorije bas nesto i ne verujem, ali kolaju price vec godinama. To bi objasnilo onda zasto sam jos uvek u 4. diviziji, a vi igrate u 1 😛

Poslednja izmena:
Da ta jedna garantovano, a ova druga, kako kad, ali sreća je lepa dok se čeka...[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Interesantne su teorije da EA favorizuje uz pomoc algoritma igrace koji su kupovali FP, i da algoritam cak zna koliko ste potrosili. Iskreno ja u te teorije bas nesto i ne verujem, ali kolaju price vec godinama. To bi objasnilo onda zasto sam jos uvek u 4. diviziji, a vi igrate u 1 😛

zanimljivo. šta je FP ?

Na utcoinbets sam zabdva dana zaradio 600k coinsa na rulet i sve prebacio u svoju fifu i sastavio tim.

Da sam hteo jos da ugram,napravio bih milione za 5 6 dana.

Eto odakle tom decku legende.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Samo sto na taj nacin rizikujes EA ban. A ako je rulet, onda zapravo rizikujes i coine?

zanimljivo. šta je FP ?

Fifa points.

Ma ne rizikujem nista.
Kupim rare igraca od 1000 coinsa,dodam atribut neki i prodam ga ovima sa utcoinbetsa za 10000.

Atribut mi daje aigurnost da ne mogu da me banuju

Ma ne rizikujem nista.
Kupim rare igraca od 1000 coinsa,dodam atribut neki i prodam ga ovima sa utcoinbetsa za 10000.

Atribut mi daje aigurnost da ne mogu da me banuju

Ja mislim da rizikujes, mada, to je tvoja stvar.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel taj sajt vode ili koriste neki *****i kada kupuju 1k igrace sa atributima za 10k?

Mada to jeste legitimna tehnika za trejd, kao i promena pozicije. Nisam do sada nikada probao, ko zna, mozda zaista ima jako puno neinformaisane decice. ;( Mada, malo mi je zao da ih varam na takav nacin.

Ma oni 10x vise zarade na dan nego sto izgube... Tako se prebacuju coinsi. Prodaja je jedini nacin. Ja ako zaradim milion coinsa.nije bitno dal im se isplati,moraju da mi ih prebace.

I da pojasnim. Ne koristim ja coinse na tom sajtu direktno sa svoje fife. Oni mi naprimer daju igraca nekog prostog bronzanog,ja ga kupim za 1000 coinsa,i tih 1000 coinsa ode na taj sajt. Ja sam prebacio 100k i sa tih 100k napravio 600k. Isto sam ih i vratio,samo kad vracam,taj sajt su kupci

Nazad
Vrh Dno