donniedemonD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2017
- Poena
- 125
E da,bravo,to je to...
Padawan, koliki profit po kartici ti je zadovoljavajuc kada mass bidujes?
Ne treba preterivati sa SB ni sa WL. Velike su sanse da ne izvucete nista od nagrada i da "sagorite". Pogotovu je WL besmislena stvar za sve koji zele osim FIFE i nesto drugo u zivotu da odigraju, odgledaju... Mislim da WL nema smisla ako ne uspete da se plasirate makar u 2. diviziju. Inace ste topovska hrana za bolje igrace koji na vama samo skupljaju pobede.
Inace lik koji drzi 1. mesto u SB, i to su prva njegova 3 naloga svake nedelje na listi, igra sa sledecim timom
https://pbs.twimg.com/media/DNRXdvsW4AMkWHl.jpg
Optuzuju ga za varanje i za exploitovanje nekih glitcheva. Ali niko u sustini nema pojma kako to radi i ima toliko bodova (da bi bili na tom nivou morate svaku utakmicu dobiti Ultimate 5:0 ili vise).
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/329458/surely-this-has-to-be-cheating-on-sb
I taj hugegorilla ima youtube kanal,ali snima samo izvlacenje nagrada,tako da,bas je sumnjivo...
Drzacu se onda tih 300 kao zlatne sredine, jer 50 coinsa profita je mazohizam.
Pa i nije bas poceo. Cene su manje vise slicne kao i do sada. Ali dosta ljudi je prodalo timove ocekujuci BF crash. Moze tu sada svasta biti. Ako krenu da ponovo kupuju skocice cena.
@aleksandrinjo:
Heh, srecno. Ali nemoj bas da preterujes, 7h dnevno je mnogo i imaces praznog hoda. Za sada zacrtaj sebi neki cilj koliko zelis coina dnevno. Za par nedelja videces kako se akumulira profit. Glavna caka je da se ne smoris i ne odustanes. A ako se usemis i budes bas hiperaktivan, mozes i mnoooogo vise od mene. Ja sam uz umereno trejdovanje stigao dovde. Vecinu dana radim nesto drugo. Za vikend ne trejdujem, jer sam kuci i hocu da se igram. Meni je mas bidovanje meta-igra jer nemam puno vremena za igrom na konzoli i ubijam malo vreme u prevozu. Ne bih se nikada posvetio vise od ovoga. I ovo je preterano.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nije stvar u čekanju.Vidim pazite puno oko coinsa, ja bas i ne znam kako sam uspeo da dovedem Jesusa, Rashforda, Martiala, Matica, Herreru, Harta u roku od 8 dana, a uvek sam na ivici 🙂 Jbs zabavu ako moram ds cekam na zeljenog igraca toliko vremena 😀
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari