Šta je novo?

FIFA 18

Ja sam konačno uzeo Groetzku za 7000 i Sokratisa za 16000. Prodao sam juče pola nemaca za sbc na kom nisam dobio ništa. Sad moram ponovo da kupim šmelcera, piščeka, mustafija, bartru i kastra. Danas u pakovima katastrofa. Samo Juan Fran, Džaka i Nzonzi, ali su mi svi višak

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Dobih penka u jumbo od preordera i od elite 1 🙂 bar sam dobio Rose ix Totenhema za LB, bolji je od Shawa tako da sa Aurerom imam konacno neku odbranu.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Courtois ili Loris? Pitanje je sad?

Sent from my iPhone using Tapatalk

59500 plqtio Martiala, ima 40 contract i Hawk hemiju, ono kao ja ustekao nesto 🙂

Moj ptoblem je sto slabo koristim levu stranu u napadu ali sada imam volje da pocnem. Ovu formaciju sam poceo od sinoc sa custombtactis, nije da mi totalno lezi ali da ptobam.

Ovo mi je ekipa do NG, sada ostaje da se ucim i vezbam [emoji23][emoji108]
5d8d1e35009b0803293347f63b663138.jpg

stavi winalduma ili herreru umesto gueyea. ostalo vrh. 🙂

@zokifcrs kurtoa 🙂

onda winalduma, za par tekmi... ja sam 6k platio tako nesto... 😀

Ja prodao sve, dosta sam igrao sa italijanima.
Sada imam 800.000,i nemam pojma, sta da radim.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja prodao sve, dosta sam igrao sa italijanima.
Sada imam 800.000,i nemam pojma, sta da radim.

Uuu, mnogo dobre engleze možeš da napraviš. Moj vrede oko 400, možda malo preko, za 800, fantastična ekipa. [emoji1303]

Pa, i sa njima sam dosta igrao, ali, problem je, sto ne znam da li da pravim opet skup tim. To sam jednom radio, i onda crash, i odoše pare.

To da. Pažljivo zbog 5% transakcija.

Ne mislim na to. Kada kupujem tim, prvo ga napravim, pa onda dugo kupujem igrace, da bih, sutra kada ih prodam, bio u plusu.
Pricam o padu cena, samih igrača. Npr. za Mihtarijana sam dao 59000, a na kraju sam ga prodao za 35000.Na tom premier liga timu sam dosta pukao, kada sam prodavao.

A voleo bih i neku legendu da probam.

Poslednja izmena:
A to da, ja za svakog igrača koga želim da mi bude u timu i igra, radim snajping. To traje ali ga kupim najjeftinije moguće.

Ma ako ga hocu a imam uzimam. Samo gledam trajno resenje i onda uz malo kartica i 4 puta u mesec dana od SBa blizu 200k se moze, minimum.

Mali bratanac iz SBa, izvuče sada kod mene Jesusa, a ja ga kupio preksinoć. Ipak, nije mi bio uzalud onoliki trud za vikend. [emoji1303]
ee03b74ef67d564d0fd8d92cf44fe17e.jpg

Poslednja izmena:
Treba mi jedan, nekoriscen, daj ga za 59000. [emoji16][emoji16][emoji16]

Au da, ja zaboravio skroz, da sam skoro jedini, koji ovo još igra na pc. [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Uskoro se selis ti na PS4, vidim ja! 😉

Ove godine ne, 100 %. Za sledeću sezonu, mozda.

Šta se dešava ako se ne igra SB on daily basis. Ako recimo zaključno sa četvrtkom ne odigram ni jednu tekmu, hoću li u petak imati 20 SB tekmi na raspolaganju?

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ne.
Mozes npr. da sada odigras jednu utakmicu, i ne diras nista do petka.
Tada mozes da zavrsis preostale tri, pa da apdejtujes, i onda ti izlaze nove utakmice, koje su predvidjene za petak.

Poslednja izmena:
Ne moras ni jednu zapravo ! Ja u petak uvece u 1 uradim rrerilst, pa u subotu je bitno da samo odigram pre 5 popodne da mogu da izlistam one do 5, a cim njih zavrsim odmah i regularne 🙂

Šta se dešava ako se ne igra SB on daily basis

Neces dobiti danasnji daily reward 😀

(bronze contract pack 😛)

Radnim danima se SB squadovi (dakle 4 squada u paketu) apdejtuju na 12h, vikendom na 5-6? Za vikend mozes odigrati dosta vise utakmica.

Ako ne odigras meceve ne "prenosi" se sve nagomilano nego dobijas posle odigrana 4 zaostala meca, samo poslednji apdejt, ne i ove izmedju.

Pitanje za one koji se malo vise bave trejdovanjem. Koliki profit po kartici vam je okej kada mass bidujete.

Kojeg god igraca da sam probao nisam uspeo da napravim vise od 200 po kartici, a to mi je malo bezveze ili sam mozda previse greedy. 🙂

Ima li neko neki hint kada je mass bidovanje u pitanju jer ne bih da trosim toliko vremena i da konstantno radim pogresno.

I ja sam danas, probao, i upecao jedno 10-ak komada, onog Digne-a, iz Barse. Zarada mi je bila oko 300 coinsa, bas malo.

Nazad
Vrh Dno