Šta je novo?

FIFA 18

Izmuci se da nadjem partnera Jesusu u napadu i to ti je, jedva sam uspeo, kupim Lukakua ne ide, kupim Lacazeta-a ne ide, kupim IF Moratu ne ide, i na kraj se setim Sancheza reko aj da ga probam na 7ch kao ST i kida za sad na 4 tekme 10 gola i 3 asistencije odusevljen sam prolazi kroz igrace nekako mu se lopta lepi za nogu, jaci je fizicki od lakazeta u igri ne sklanjaju ga sa lopte tako lako okretiniji a zavrsnica mu je po meni bolja i od Lukakua i od Lakazeta. Sad krece grind za Kante-a posle Pogba pa cemo da vidimo odatle sta cu. IF Jesus mi je must ali za sad su mi ova dva bitnija i baby Jesus radi poso odlicno za sad. 🙂
Sacekaj 10 utakmica posto sve kartice blistaju na pocetku 🙂 Meni je Rashford sa Jesusom vrh. I dalje mi je zao da koristim Martiala na MC iz LM sa promenom formacije 🙁

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Solidni su obojica Bailly je stena Van Dijk je ok, zna po nekad da zabaguje u cudnim situacijama to mi se ne desava sa Bailly-ijem ali za sad je solidan planiram kasniji upgrade sa Van Dijk na Luiza ili Azpilicuetu mada mi je ovaj drugi nizak za CB-a.

hvala na info, ja sam na rudigeru i mustafiju(ili matip) i kao backup cahill...ok su al može to bolje.

Sa Jesusom imam 140 tekmi i preko 150 golova on je tata 🙂 Pre Van Dijk i Bailly-a, sam imao Smalling-a i Kane i Roja velika je razlika izmednju ove 3 i Bailly-a i Van Dijk, a pomazu mng. i Walker i Rose.

Poslednja izmena:
Bekap za Jesusa mi je Antonio.
Stena. Ubacim ga u 70.minut ili u priduzetke. Odbijaju se igraci od njega,dobar sut sa distance u suprotne uglove.

A kosta oko 1000 dinara

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

i meni ulazi pred kraj antonio umesto morate ili son-a 🙂 ubica 🙂

Ako nekog ne mrzi nek napise koju o Mktarijanu ako ga je koristio.
Ima pace 86 i to me brine,naviko sam da mi krila imaju 90+ brzinu. Ali ostale ocene su mu vrh

Imam plavog Salaha ali moram da ga prodam,trebaju mi nesto coinsi. Pa se razmisljam da uzmem ponovo Wiliana ili da probam sa Mktarijanom

Za zamenu za napadace koristim ili Moratu ili IF Aspasa od 70 min, i obojica su mi ok, nekad ubacim Sterlinga na ST vise mi prijaju okretniji igraci po stilu a ovaj MPV Christiansen iz SBC kao super sub za CM je nenormalno dobar.

Ako te brine pace za Mkhitaryan stavis mu Hunter chem. i pace mu ide na 96, ako dobro pamtim ja mislim da mu boost-uje ubrzanje na 99 a brzinu na 94 i shooting na 88. Ali nisam ga koristio.

Poslednja izmena:
Ako nekog ne mrzi nek napise koju o Mktarijanu ako ga je koristio.
Ima pace 86 i to me brine,naviko sam da mi krila imaju 90+ brzinu. Ali ostale ocene su mu vrh

Imam plavog Salaha ali moram da ga prodam,trebaju mi nesto coinsi. Pa se razmisljam da uzmem ponovo Wiliana ili da probam sa Mktarijanom

Miktarijan je odličan, barem meni u RW varijanti. Dovoljno je brz i bez Hunter chema

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Sa Mkhtarijanom kada prilazis iz ugla slobodno sutiraj 😉

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Meni je Mikitarijan sa Hunter hemijom fantastican. Mislio sam da uzmem IF Sterlinga, ali odustao, Miki je odličan!
Sada se razmisljam IF Eriksen ili De Brujne običan? Kante ili IF Fenandinjo? Sanchez ili Coutinjo ili Hazard na LM?

Poslednja izmena:
Valja li nova fifa? pošto vidim da dosta ljudi cepa, najvise mi se uzima zbog UT a gameplay mi je ok pošto sam probao demo. Konkrento, jel treba da se placa za UT ili je f2p? Nisam bas upoznat kako funkcionise..

Pa kad kupis original igru imas UT.
Sa piratskom verzijom ne moze

Znam da ne moze nego da li treba da ulazem u UT kad uzmem original, tipa za pekove itd?

Pa mozes da kupujes coinse. Ali mozes i da ih zaradis igranjem kao mi.
Niko od nas nema na pocetku De Brujnea i Aguera 🙂
Za to mora da se pomucis debelo hah

Doduse,pouzdanije je da uzmem Fifa Pointse njihove ,kupovinom coinsa rizikujes da dobijes ban

Pa dobro, znaci moze i trudom. To mi je bitno. Jel valja UT, vidim da svi cepaju samo to, nista karijera u singlu i to? 😀 jel navlakusa?

Pa jeste navlakusa [emoji23]
Prvih dana sam igrao po 6-7 sati [emoji23]

Pravi odgovor! 😀 cepa mi se fudbalica a pes mi se nesto nije dopao, nemam pojma.. Hocu da uzmem preko stima

Pa dobro,pesov online sistem nikad nije mogo da pridje Fifinom. Fifa je mnoogo zanimljivija.

S obzirom da je 4-1-2-1-2 narrow meta formacija vec 2-3 godine unazad probajte 4-4-1-1 kao counter ako vam ne ide protiv te formacije. Bolja je cak i od 4-2-3-1.

ST i CF Get in behind, krila Get in behind i Come short ukoliko igrate na krace pasove ili bez toga ukoliko igrace na pace. Ne moze lopta da prodje kroz sredinu ni da je velicine klikera. 🙂

Verovatno nesto, vezano za SP u Rusiji, ali sta

Mozda neki SBC vezan za WC... Ne verujem da ce izbaciti ceo DLC, to tek u julu 🙂

Ma sigurno neki sbc, mozda cak i neki chain sbc od nekoliko dana za neki jaci pack.
Definitivno neki coin sink jer tesko da ce EA ovako rano izbaciti neki jaci sbc.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Hvala ljudi za preporuku za Mktarijana...ubija covek.
Uzeh inform Zahu... Prvi igrac u igri koji mi se za sad pokazuje bolje od Zesusa. Videcemo u nastavku.

Meni je taj IF Zaha, takodje pao na pamet, ali, mislim, da je bolje kada uz Jesusa ide neko malo krupniji.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni je taj IF Zaha, takodje pao na pamet, ali, mislim, da je bolje kada uz Jesusa ide neko malo krupniji.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Slazem se. Zato meni u napadu igra i Lukaku. Dosta se vrti oko brzine i igraca sa brzinom preko 90, ali kada naidjete na nekoga ko zna da igra odbranu ta brzina vise ne dolazi do izrazaja. Tad nastupa gorostas Lukaku. 🙂

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja igram sa jednim napadacem. Sad mi je Zaha prvi spic,jesus rezerva. Videcu kako ce se pokaze

Nazad
Vrh Dno