Šta je novo?

FIFA 18

A da ti ih prebace moras da im ostavis PSN login ? E sve ako to ne uradim 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ne ostavljas nista... Samo igraca i napises koji mu je fitnes i contract i kad istice. I oni ga pokupe

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja sam jednom ostao, bez Origin naloga.
Kolega sa ovog foruma mi je pomogao, i stupio u kontakt sa EA.
Igre su nekako vracene, ali su prebacene na nov mail, taj stari mail vise nije bilo moguce koristiti na Originu.

A EA nema pojma da bronzani igraci ne vrede 1000 i 10.000 coina. Kada ti banuju account, svaka transakcija se pregleda i sve sumnjive se flaguju i dobijes jedan lep "Hello FIFA player, we need to talk..." email.

Btw, opet mi nije jasno, kako si tacno od tih prebacenih 100k napravo 600k? Cim je "bets" morao si na nesto da se kladis, a to znaci da si i mogao da izgubis tih 100k da nisi pogodio rezultate neke, kao u pravoj kladzi? I kako te to attribut cards stiti od banovanja? :wall: 😀 Verovatno mislis da na neki nacin dize fiktivnu vrednost igraca na osnovu atributa?

Poslednja izmena:
Rizik postoji da ih izgubim naravno,samo sam provalio foru kako da ne izgubim na tom ruletu.
A stavljanje atributa mi pomaze da igracu dignem ocene,samim tim nije nista nenormalno da ode za vece pare na marketu... EA ne kontrolise takve stvari.

Msm,prebacio sam 600k bez ikakvog problema,na foru... Obicnim transakcijama ljudi dobiju ban,ovako.. EA ne gleda to i ja problem nemam. 10ak dana je proslo od svega toga,ako me do sad nisu banovali,nece ni sad 😀

Mozda bas hoce i to posle mesec dana dok ne dodje na red za pregledanje, ako je flagovan na osnovu sumnjivi transakcija, i support iz Pakistana mora da ih rucno pregleda, tj ako nisu razvili jos uvek machine learning algoritam za 100% prepoznavanje sumnjivih transakcija. Ali verujem da ce uspeti da izvale foru i da se obruc oko coin sellera samo steze iz godine u godinu. Pitanje je za par godina da li ce flagovati i nas mass biddere. Meni danas svaki cas iskace prozor da je potrebna autentifikacija da nisam robot na osnovu frekvencije bidova, pre nije bilo tako.

U tom slucaju evo ti forica na koju sam ja dobio te silne coinse. Imas crveno i crno na ruletu,minimalna uplata 5k coinsa.

Medjutim,treba ti pocetni kapital od 100k(nije moranje,ali tako najlakse),i tamo imas statistiku za poslednjih 8 izvlacenja,ja sam igrao soni po ceo dan,a na laptopu pratio taj rulet.
Cekao sam da poslednjih 8 transakcija bude samo crno polje ili samo crveno,i onda na deveto izvlacenje stavim suprotno.

Sanse da devet puta za redom dodje isto polje su bas bas male. Meni se jednom samo desilo i lagano sam zaradio 500k profita.

E sad,ko i svaka druga kladionica,postoji sansa da i deveti put za redom dodje isto polje naravnoo,ali ne ulazes svih 100k,ja sam igrao za po 20k coinsa uloge. Kad sam dosao do 300k,onda sam stavljao na deveto polje 50k,pa ako ne dodje onda stavim 100k. Deseti put mora da dodje suprotno i sve tako. U dva dana stvorih 600k

Epa ako me banuju posle mesec dana,ode igra na prodaju odmah 😀 Mada nece valjda... spremio sam se ja dobro za to. Citao razne forume kako ljudi prebacuju i to. Ko je radio pametno,nije imao problema... E sad.. ako bog tako hoce da me banuju, udrite samo EAovci 😀

Epa ako me banuju posle mesec dana,ode igra na prodaju odmah 😀 Mada nece valjda... spremio sam se ja dobro za to. Citao razne forume kako ljudi prebacuju i to. Ko je radio pametno,nije imao problema... E sad.. ako bog tako hoce da me banuju, udrite samo EAovci 😀

Cek, zar ti nisi rekao, da samo tikete na tom sajtu igramo, nikako rulet?

anse da devet puta za redom dodje isto polje su bas bas male. Meni se jednom samo desilo i lagano sam zaradio 500k profita.

Dobra fora. Mozda radi i na nekim online gambling sajtovima za pravim parama, sto ne probas? 🙂

Pa pisao sam ja ovde vec nakon toga da me sa Ruletom usralo... Kladionica mi nekako "najsigurnija" sa kvotom 2.00.

Padawan,ma nista ja lose ne mislim niti vam ovo predlazem da popijete banove ne daj boze. Ko hoce,moze da proba. A i stavio sam malopre,kladionica je to,moze da se desi da ne dodje naravno,ali meni je uspevalo svaki put sa velikim ciframa dok cekam.

Evo kako to izgleda otprilike dok sam igrao https://imgur.com/a/x6Vfh
Gde god je vece cifra,ono dodje,to su trenuci kad cekam taj svoj fazon,a ove manje uplate cisto nekad da se igram.

No da ne smaram,samo sam pomenuo da je ovo verovatno nacin na koji je onaj lik zaradio sve te ikone koje je stankovic pomenuo 😀

Da preko xbox stora. Ali svake nedelje do 25. februara dobijaš pakove. Gold+gold jumbo+1 TOTW player loan

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ma dobro, nema teoretske sanse da se upustim u to sa accountom koji vredi par stotina $ i na kome igram FUT od 2013. Interesantno je cuti kakve sve seme postoje, i da se razvilo celo jedno trziste finansijskih derivata. Da se razumemo, sve su to mrvice sa EA stola i sica u odnosu na ono sto EA obrce kroz fifa poene (skoro milijardu $ godisnje), a nije jos uvek dovoljno veliko da ozbiljno ugrozi profit i to je verovatno i razlog zasto se jos uvek provlace kroz EA radar.

Hocemo li nekad da dobijemo levelovanje nazad ? Hocu neke random stvari kao do prosle godine.. Poceo sam Career a lvl stoji u mestu..

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Odoh opet u WL. Koliko odigram, neću se cimati, čisto poneka nagrada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam problem instalirao sam fifu 18 igrao sve ok bilo,reinstalirao sistem sada kada kliknem na ikonicu nista se ne desava nece udje u igricu,sta moze da je problem?instalirao sam microsoft visual koji je u instalaciji igrice i net framework.

Zanimljivo, a i u neku ruku se očekivalo, jer manje više i PES, a verujem i Fifa izbacuju gotovo iste verzije, upakovane u omot za narednu godinu.
Rasprodao sam ekipu po finim uslovima, mislim prodao 6-7 najskupljih igrača, malo trejdovao i sada imam oko 1m, čekam sledeću nedelju verujem da će igrači biti još jeftiniji, možda sačekam i BF, pa tada kupiti igrače koje želim.

Poslednja izmena:
Jedna zanimljiva stvar. Ako se dobro sećam, i prošle godine su svi čekali black friday, a crash je počeo nedelju dana ranije, tako da se za sam black friday nije ništa značajno promenilo.
I sada je situacija slična, cene su malo pale, a da li će još, videcemo. Ja sam kupio jaci tim, jel ne mogu da se mucim, kroz WL, sa igračima od po 1000 coinsa.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa ja cu sacekati sledeci cetvrtak i to je to. Sada ću da se mučim malo u WL, kada već nisam juče pokupovao po finim cenama igrače. Verujem da će slična situacija biti, ako ne i bolja za nedelju dana.

Zasto sledeci cetvrtak bas? Bolje je kupiti u ponedeljak.

Ispratio sam cene poslednjih 7 dana, i ubedljivo su juce bili najjeftiniji igraci, jeftiniji nego u pondeljak, to je bar neko moje vidjenje stvari, e mozda ovaj ponedeljak bude u znaku cele naredne nedelje gde ce sigurno biti jeftinije, jer je sledeca nedelje poslednja pred BF.

Izmuci se da nadjem partnera Jesusu u napadu i to ti je, jedva sam uspeo, kupim Lukakua ne ide, kupim Lacazeta-a ne ide, kupim IF Moratu ne ide, i na kraj se setim Sancheza reko aj da ga probam na 7ch kao ST i kida za sad na 4 tekme 10 gola i 3 asistencije odusevljen sam prolazi kroz igrace nekako mu se lopta lepi za nogu, jaci je fizicki od lakazeta u igri ne sklanjaju ga sa lopte tako lako okretiniji a zavrsnica mu je po meni bolja i od Lukakua i od Lakazeta. Sad krece grind za Kante-a posle Pogba pa cemo da vidimo odatle sta cu. IF Jesus mi je must ali za sad su mi ova dva bitnija i baby Jesus radi poso odlicno za sad. 🙂

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    463.9 KB · Pregleda: 36
  • 2.jpg
    2.jpg
    461.5 KB · Pregleda: 34
Ja koristim Kosjelnog i Dijka.
Oboje dobri,Van Dijk bas bas dobar.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno