Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom da nema klubova s 5 zvjezdica to automatski iskljucuje Ronalda, Mesija i kompaniju. Mada sto se mene tice ne smeta uopste jer sam se nagledao toga dosta, do sada mi niko pobjegao nije do gola da sutne a kamoli da ga da 🙂

Otom potom - glasace se za to. Ja mogu da se odbranim, samo gledam malo na duze staze, imam mnogo online iskustva i znam sta moze da bude bas gadan exploit.

Nego, ima li nekog pravila za sut van 16? finesse shot, pun trk, kako je najefikasniji?

Za slobodnjake sam provalio L1 i sut za ove preko 30m ali sut sa distance ne jos 🙂

Poslednja izmena:
Pa može recimo da bude pravilo da sme da se doda u situaciji 1n1 jedino ako golman istrči i skrati ugao napadaču, jer golman zapravo neće forsirati istrčavanje ako protivnički napadača ima druge opcije osim šuta, a nema svaki napadač 4-5 zvezdica za driblanje, ili pace 85+ pa da pretrči golmana u svakoj situaciji.

Poslednja izmena:
Lako je tebi da laguješ sve od Kanade sa 150 pingom :d
Играм са буразером нон стоп нема проблема. Он је на Икому нека шитина пакет а ја имам добру везу. Јавио сам се неколицини одавде за викенд да одиграмо али колико видим сви играју Ultimate. Ја бих да пробам ако може, а ако лагује , Боже мој, прекинућемо и нећу настављати није проблем.

Nego, ima li nekog pravila za sut van 16? finesse shot, pun trk, kako je najefikasniji?

Samo finesse, ali bolje odustani, ne isplati se, u pocetku su padali smehotresni longshot golovi pa su otisli u drugu krajnost i nerfovali do bola, samop dupli pas i gledaj da nekako uguras loptu u 16, predriblas sve i usetas se, dok ne balansiraju longshot. Tako je kako je, takva je *igrica*.

Inace, jako losa ideja da uvodis vestacka pravila u gameplay, sebe smatram fer igracem ali ja licno nikada ne bih pristao na to jer FIFA je prepuna exploita, ok da se zabrani 5* ali sve ostalo, pa stvarno morao bi bukvalno jedno 10 stvari da zabranis (kick off glitch, minimum dva korner glitcha, itd). Prosle godine, trebalo je npr zabraniti crosseve i headere... A igra je prosto bila takva, izrazito vertikalna i svi su tako igrali. Praviti neku ligu gde bi FIFA bila potpuno druga igra od onoga sto jeste je glupost za istripovane matorane i nikako ne moze da bude na najvisem kompetativnom nivou kao sto je Ultimate Team. Budi ti faca pa zaustavi sve moguce exploite, ako si tako jak igrac, i iskusan kao sto kazes, izdominiraj nad protivnikom pas igrom.

Kako god javite samo kad pocinje i kad se biraju timovi.

@wladymeer
Timove sa 5* sam i nekako razumeo, ali uvodjenje ograničenja u sam gameplay je glupo. Ne koristim glitcheve i exploite ali to je stvarno bezvezno pravilo i nikada se ne bih prijavio za takav turnir(a i ne mogu, pošto igram na ps4).
Plasiraš priču da si fifa veteran i pro igrač, sa 10k mečeva i čega već ne, a uvodiš tako smešna pravila da je to neverovatno. Ako pametno igraš nijedan glitch ti ne može ništa. Meni je desetak mečeva trebalo da se naviknem na igru, sada u već 5 mečeva nisam gol primio. Probijanje na kick offu samo nemoj da juriš na igrača nego povuci odbranu i to je to.
E da, i driblinzi su OP, da nećeš i to da zabraniš?

Ja nijedno pravilo ne pravim po sebi i po tome se razlikujemo u startu.

A igračima poput tebe ni kick-off gol sa centra iz FIFE09 ne bi trebalo da se zabrani. Ali dobro, shvatićeš o čemu pričam kada odigraš 5-6 ligaških sezona negde. Pravilima ponekad moraš da usmeravaš igrače, pogotovu kada ti zapadne igra kao FIFA15.

Biće zabranjeno ono za šta se većina bude složila a da ne remeti normalan tok igre. Ako nekome bude smetalo to što mora da doda unazad sa centra, a izglasano je - nije u obavezi da igra. Ligaško igranje ionako nije za svakog. Ja vidim dosta situacija u kojima će se neko pomučiti da zabije gol i odmah ga primiti sa centra i to mi ne deluje kao fer plej.

Dakle, ajde da batalimo tu temu i da definišemo - ništa nije još zabranjeno, povešće se glasanje pred početak lige za par stvari koje spadaju u po meni gadan i arkadni exploit i do tada zaboravite tu temu.

Poslednja izmena:
Šta god, ja samo znam da nikakve lige više ne igram, nemam nameru da me neko naziva pederom zato što nisam mogao sa njim da igram ligašku utakmicu dok sam imao ispitni rok. Sa drugog foruma, nije odavde. Kad imam vremena igram sam online.

hahahaha
svaka nova fifa puni starnice foruma frustracijama raznih vrsta🙂
ic in d gejm 😉

Pa bronzani igrači, izmesani na pozicijama.
I, odmah, cim se izveo početni udarac, kraj.
Sve, isto, kao na 14.

Ma ja sam za to da se nista ne brani. Ok ako neces tim od 5 zvezdica ali sve drugo treba dozvoliti. Ko se ne zna braniti nek nauci

Šta god, ja samo znam da nikakve lige više ne igram, nemam nameru da me neko naziva pederom zato što nisam mogao sa njim da igram ligašku utakmicu dok sam imao ispitni rok. Sa drugog foruma, nije odavde. Kad imam vremena igram sam online.

Ima me i ovde druže ne samo "tamo" 😉 to što nisi hteo da završiš ligu kao i većina koja se prijavila jeste ped....i ,ako si znao da nećeš moći da ispoštuješ ostale takmičare što si se prijavljivao?liga nam je na kraju ostala nekompletna skoro malo više od pola su neki odigrali što je sramota,i drago mi je da ne igraš,ti i tebi slični što ne odgovaraju na poruke itd pozz

A možda imam preča posla nego da igram ligu? Ušao sam u ligu samo zato što me je jevic zamolio zato što je neki lik ispao, preuzeo sam njegovo mesto na dnu tabele. Kad sam završio sa obavezama reko sam ajde da odigramo i ti si onda krenuo sa pederima, odjedanput se završila liga i to je to, sigurno neću da žrtvujem bitnije stvari da bih igrao nešto.
Pozdrav i tebi

Kakva je Fifa 15 naspram Fife 13? Samo sam nju dugo igrao, iskljucivo multi sa drustvo i sezonu malo. Ostale modove nisam igrao. Interesuje me vise gameplay i da li vredi nabavljati.

Kakva je Fifa 15 naspram Fife 13? Samo sam nju dugo igrao, iskljucivo multi sa drustvo i sezonu malo. Ostale modove nisam igrao. Interesuje me vise gameplay i da li vredi nabavljati.
Pa skini demo pa probaj. Ja se nisam pokajao sto sam uzeo ali svako ima drugacije misljenje. Najbolje da probas sam

Posto sam posle dugo godina igranja PES-a probao i FIFU, da li neko moze da mi objasni u cemu je fora sto pre svake utakmice mi se pojavi taj deo kada idem 1na1 sa golmanom?
U cemu je fora? Koja je poenta i da li moze da se ugasi?

Pa da imaš šta da radiš dok se učitava utakmica, kada se učita prekineš normalno 🙂

Umesto da gledaš loading screen eto, možeš nešto i da radiš... a i ne moraš 🙂

Nego, jel meni nešto promiče ili:

1. kada igraš online protiv prijatelja NE MOŽE da se odigra ET i penali?
2. trenutna forma igrača NE MOŽE da se isključi?
3. NEMA lobbyja gde mogu da se okupljaju igrači? Da li je moguće da su sav online van FUT sveta sveli na online sezone i kupove? 🙁

Poslednja izmena:
Нема више форума или лоби где се налазе потенцијални играчи. Невероватно какав *****изам.

boris6
Ma ja sam za to da se nista ne brani. Ok ako neces tim od 5 zvezdica ali sve drugo treba dozvoliti. Ko se ne zna braniti nek nauci
Vrlo lepo :type:

boris6
Vrlo lepo :type:
tako je, ko će razmišljati o tim pravilima dok igra, manje opušten ćeš biti i logično slabije ćeš igrati.

ko će razmišljati o tim pravilima dok igra upravo tako 😀
Izbagovani GK, cirkus odbrane pa jos da gledam ko kome dobacuje nema smisla :smash:

I onda je najbolje da kad ti neko komentariše stil igre baciš tog igrača na blok za chat? 🙂

Jel neko možda pronašao kada se igra friendly, da li ima opcija da se isključi updejt forme?

I onda je najbolje da kad ti neko komentariše stil igre baciš tog igrača na blok za chat?

nije blok vec deleted zato sto prosto i jasno postoji GG posle utakmice,a ne suvisni kometari, bilo u porazu bilo u pobedi druze .pozdrav

Stigo markizio ! Ovo mi je apdejtovana mafija
ave2uvuz.png

A ovo mi je druga postava, sa kojom sam isto veoma zadovoljan, samo razlicit stil igre pa se jos navikavam, izbacio sam baccu iz tima, jer ima 2* weak foot, promasi loptu a ne gol. I kejlor navas je ocajan golman
uhy9enum.png

Prilozi

• wp_ss_20141007_0003.png
    wp_ss_20141007_0003.png
    492.5 KB · Pregleda: 72
Napravio sinoc neke pare na dresovima i reko daj da otvorim jedan gold pack kad u pack-u 😀 1.jpg

Nazad
Vrh Dno