Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kada kažem zabrana najjačih klubova mislim na klubove od 5 zvezdica. Ako ti ekipe od 4.5 i 4 zvezdice spadaju u nesposobne, nisi u obavezi da se igraš.
Postoje dva prosta razloga:
1) Ravnopravnost svih takmičara.
2) Učenje gameplaya i sprečavanje divljanja sa prejakim igračima. Kao neko ko ima +10.000 online mečeva i +50 offline turnira u životu (što PES što FIFA) potpisujem da se igra najbolje uči kad se igra sa slabijim timovima.
Moras imati od kupljenu fifu 14 i imati nalog da bi mogao pristupiti ovom novom web app od 15ke, koliko sam ja upucen. Ja nisam ni kupio fifa 15 a imam pristup web aplikaciji.
Pazite ovo, odem ti ja na ovaj nas Origin, sa eurima, I probam bzvz da kupim FIFU Ultimate Edition koja je jelte 69.99E, a ja uplatio na karticu 3800din, kad ono placanje je proslo I pojavila mi se FIFA u Libraries-u, znaci gledam ne verujem, ali bitno je da je proslo, jedva cekam pre-load koji je u 7 sati popodne 22-og 😀
Pa to sam se I ja zapitao, jer sam kao pre-order Hardline kad ono, I on se pojavio, a ja nemam para da kupim Ultimate Edition preko mexica, fali mi 500 I nesto dinara, a osnovna verzija da kazem da ne moze vise da se prednarucuje (ni na obicnom ni na mexickom) 😛
Ipak sam potrosio novac namenjen za FIFU... Uzeo sam Titanfall za 14$ na mexicu (nisam mogao da odbijem, cekam 100god da kupim tu igru :d), I FIFU 14 preko kinguin-a za 13,5$, hteo sam da uzmem 15-cu, ali za sada nista, mozda cu je uzeti za 18-ti koji mi je sad u novembru, pod uslovom da FIFA 14 se umrtvi, tj ako je bas niko ne bude igrao 😛 Vama neka je sa srecom I da imate sto vise pobeda! 😀
Uvek ima nekoga ko je nov. Ja sam svoju prvu online sezonu igrao na PES6 i to sa Lorientom - i bio drugi u ligi, odigrao finale kupa ali zato osvojio Ligu Šampiona protiv Barcelone u finalu. I ne možeš ni da zamisliš kakav je to šok bio za mene tada i koliko mi je taj podvig izgledao važan. :banana::banana::banana:
Nego, online liga ne može da ima 10 Reala i 15 Barselona i treba povući balans. U online zajednicama koje drže do sebe i do nekog druženja takvih klubovi se daju ljudima koji su osetno slabiji igrači da bi mogli da pariraju nama... veteranima 😀
A ko je kakav utvrdjuje se preko prijateljskih utakmica pre lige.
Otom potom, strpite se, još malo pa sad će 😀
PS - Ne mogu da ti opišem koliki je fail 20. septembra kupiti FIFU14.. .:d
Pa cijena bi ti pala taman u tom iznosu koji si dao za FIFA 14, tako sto se tice novca ispasces na nuli da si, samo sto ces poceti fifu igrati dva mjeseca kasnije.
Nego, sad sam se igrao sa ovom novotarijom concept squads, doduse isto to sam imao i na futheadu vec, ali mnogo bolje ovdje, nekako jednostavnije i brze..
Koji problemi?
Mene i dalje nerviraju golmani, brane na penalu, predaleko su od linije.
Mislim da su xbox one i ps4 već dobili neki patch, uključujući i vracanje golmana ka liniji