Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igrao bih i ja, salji na pm ako ne moze ovde.

Hocu, čim izadje igra a stabilizuju se serveri, otvorićemo bar neki kup.

Nego, kako Origin funkcioniše? Jel postoji neki chat preko njega možda?

Ljudi I ja se prikljucujem ovoj inicijativi, u narednih par dana radim pre-order, cim se nesto organizuje, okacite ovde ili svima na pm, bice veselo 😀

Jel moze neko na pm da mi posalje sajt na kojem prodaju fifu sa early access-om, spominje se 22. umesto 26. Za PC.

Ljudi koju verziju uzeti, obicnu ili Ultimate Edition ?? Nesto mi se ne daje jos 500din, ali ako se isplati, pa da pljunem kad vec dajem solidan novac 😛 Ocekujem vase odgovore, haha :d 500-ti post, woohooo :banana: :banana: :banana:

Ma obicnu. Na Ultimate Team verziju dobijes kao 40 UT paketica, sto je super da je odjednom. Ustvari dobijas jedan nedeljno.

Ako je 500 dinara razlika uzmi UT ediciju vredi 40 FUT packova.

Moram da te ispravim, sa obicnom verzijom dobijes 15 pakova tako da je razlika samo 25.

Na ultimate team dobijes i Mesija za, cini mi se, 5 utakmica

Ma za 500dinara se isplati. 🙂

Isplati se ako covek igra najvise UT, i ako oce da pocne sa ranom dominacijom

Никад нас нема бем ти игру и наш Савез хохштаплерски. Важно је да је Али Баба ту.

Nisu uspeli da naprave AI toliko retardiran da oponasa "igru" JSL vedeta 😛

Al' zamisli ful JSL ligu, sa sve stadionima. Pa kada krece kamera da se okrece oko tribina stadiona u Pecincima. Ili OFK-ov stadion gde postoji Levolution event kada se tribine urusavaju. A na partizanovom stadionu krateri umesto trave. Me like it!

Poslednja izmena:
Ipak cu videti da ustedim, jer ako sam uspeo u FIFA World protiv p2w igraca, pa valjda cu moci i ovde bez tih UT, a Messija ko sisa, vise volim brata Aguera i moj City 😀

Posto prvi put u zivotu kupujem original FIFU, kad budemo igrali turnire/prijateljske, jel biramo tim od postojecih ili koristimo nase UT sastave ??

Jojjj jedva cekam da preorderujem, poludecu vise od ove omladinske zadruge, nikako da mi legne novac koji sam jos u avgustu zaradio 😛 :d

Ovo online što planiram, za početak biće sigurno nedeljni tematski turniri (grupe + eliminacije). Dakle primera radi:

Kup Amerike (lige Brazila, Argentine, Meksika, USA)
Kup Drugoligaša
Kup Amatera (samo klubovi do 2 zvezdice)

Ako zaživi, a mislim da hoće, biće online liga, verovatno zabranjeni ovi najjači klubovi (od 5 zvezdica) - izabereš klub i igraš cele sezone sa njima.

A za UT, videćemo kakvo interesovanje bude, možda se nešto napravi i oko toga 😉

Koliko sam video,od ovog izdanja ce moci da se igra liga u UT,sa onima,koje imas u friend listi.

Proradila konačno FUT 15 Web App...

Odlicno, svako ko me nema, neka me doda na Origin-u DonMarko96, pa da se igramo, inace u kupu Amerike, ja biram Red Bulse, ipak je tu Henry ili cu videti malo neke druge klubove, bas dugo nisam pratio americki kontinent sto se igraca tice, ko gde igra I tako to... 😀

@wladymeer
Aj javi ako se bude igralo sa "običnim" klubovima /ne ut/

Mnogo mi je čudno ovo da brdo internacionalnih timova nema prave dresove i grbove.

Ne kapiram to zabranjivanje najjačih klubova za taj kup/ligu/turnir, koja je svrha toga?

Verovatno da se ne bi vrtelo par istih klubova, niti da bi bilo forsiranja igre preko "superstarova".

Svako uzme jedan klub i nema ponavljanja, zar ne? I zar nije zanimljivije igrati sa sposobnim igračima nego sa nekim beskorisnim? Igrao sam jedan takav turnir sa slabijim ekipama i više je bilo frustrirajuće nego zabavno i interesantno.

Kada kažem zabrana najjačih klubova mislim na klubove od 5 zvezdica. Ako ti ekipe od 4.5 i 4 zvezdice spadaju u nesposobne, nisi u obavezi da se igraš.

Postoje dva prosta razloga:

1) Ravnopravnost svih takmičara.
2) Učenje gameplaya i sprečavanje divljanja sa prejakim igračima. Kao neko ko ima +10.000 online mečeva i +50 offline turnira u životu (što PES što FIFA) potpisujem da se igra najbolje uči kad se igra sa slabijim timovima.

Napokon ziv i FUT Web App, evo nakon prvih paketica uspio sam da dobijem tim koji gotovo da nema ni malo hemije..

fut web app.jpg

Krenuo ja malopre da narucim fifu standardnu ediciju, kad ono pise da nije moguce trenutno naruciti, moze samo ultimate, talo da mi glupi ea izbio jos 5 dolara iz dzepa

Nazad
Vrh Dno