stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Previse su se trudili oko golmana, i izgleda, zeznuli stvar.
uninstall riva tunera i afterburnera je pomoglo.
sada radi u 99% slučajeva odlično.
Što se tiče golmana, fenomenalno brane (setio sam se fife 2003 i god moda kada uključiš, pa brane sve živo i utakmice se završavaju sa par golova samo)
Dao sam možda 2 tri vrljava gola, jedan u bliži ugao iskosa i još par na odbitke od odbrane.
U suštii, ja sam vrlo zadovoljan.
Npr Ter Stegenu nema šanse da dam gol kada šutnem visoku loptu.
Je l ono u prvom videu negde na 1:12 Aguero dobija žuti zbog simuliranja? 🙂Par golova:
[youtube]Flbp_EHvzvM[/youtube]
[youtube]RW8SqflkzmM[/youtube]
[youtube]8YtqrE5mHRs[/youtube]
Joca-Samsung Pogledao sam klip par puta. Bez obzira da li je bug, izgleda mnogo zanimljivo. Najlogicnije rješenje mi je da je on napravio faul nad igračem koji ga je.. pa, faulirao. Pokupio je Aguera sa terena, (sto bi bio cisti penal) i onda je Aguero dobio vjerovatno žuti radi ostvarenog kontakta. Evo solo klip:
[youtube]o2xDhYYt950[/youtube]
Naravno, nije bio penal vec kontra faul. Ja sam u tom trenutku pritisnuo B bez kombinacija. Gdje je on i pokusao sutati ali ofulao loptu.
upravo. Primaju gluposti neviđene, a nekad odbrane da to nema ni u crtanom filmu.Previse su se trudili oko golmana, i izgleda, zeznuli stvar.
Ni ja nisam imao situacije kao ovi klipovi gore. Kod mene sve brane, dam najviše 2 gola po utakmici. Oduševljava me kako su urađeni, ne znam što na ovim klipovima ovako baguju i kuliraju lopte. :trust: Stavite težinu na world class ili professional, možda je zbog toga. Isto tako, igru stavite na slow i podesite tamo za user i cpu, speed i acceleration na 46 i 45. Tad je sporija igra, kao pravi fudbal, i uživanje je igrati.@glen, ja pričam o onome što sam video.
ovakve situacije nisam imao
+1Ali svako sutira iz mesta nemogucom tehnikom, to dva igraca na svetu umeju :d A golmani u strajku? 🙂
Reko, ajd da probam hoće li FIFA moći na HD 4600 integruši... kad ono, lock na 60 i vozi na 720p :d :d
Sjajno! 😀
Mislio sam da su to sredili/popravili u 15-ici... A sad golmani jos gluplji... Znaci, zatrcis se, sutnes fines iz pi3de mate3ine, i das gol? A golman gleda loptu k'o da je zaostao... Pa LOL!
Ulupa se finih sati. Zabavih se i ako ima dosta problema. Cekam sada ful verziju. Evo golova sto se zabilo:
Koji cpu i ram?
Jedno je gledati a drugo uraditi na utakmici, probaj pa ćeš videti.
Finesse shot su za FIFU 14 žestoko nerfovali od samog početka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari