Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uninstall riva tunera i afterburnera je pomoglo.
sada radi u 99% slučajeva odlično.

Što se tiče golmana, fenomenalno brane (setio sam se fife 2003 i god moda kada uključiš, pa brane sve živo i utakmice se završavaju sa par golova samo)
Dao sam možda 2 tri vrljava gola, jedan u bliži ugao iskosa i još par na odbitke od odbrane.
U suštii, ja sam vrlo zadovoljan.

Npr Ter Stegenu nema šanse da dam gol kada šutnem visoku loptu.

uninstall riva tunera i afterburnera je pomoglo.
sada radi u 99% slučajeva odlično.

Što se tiče golmana, fenomenalno brane (setio sam se fife 2003 i god moda kada uključiš, pa brane sve živo i utakmice se završavaju sa par golova samo)
Dao sam možda 2 tri vrljava gola, jedan u bliži ugao iskosa i još par na odbitke od odbrane.
U suštii, ja sam vrlo zadovoljan.

Npr Ter Stegenu nema šanse da dam gol kada šutnem visoku loptu.

[youtube]cu1D_3Vo6_M[/youtube]

[youtube]J_36PYo1OUI[/youtube]

[youtube]He-bNyCC2cA[/youtube]

[youtube]nkkjBHzglsk[/youtube]

Da mi je znati kako izgleda kada loše brane.

Haha, golmani su nikad gori. Dobro samo brane suteve u dalji ugao. Ali sredice to...

stvarno dobar demo, ne mogu ni da se snime kontrole za tastaturu..

Joca-Samsung Pogledao sam klip par puta. Bez obzira da li je bug, izgleda mnogo zanimljivo. Najlogicnije rješenje mi je da je on napravio faul nad igračem koji ga je.. pa, faulirao. Pokupio je Aguera sa terena, (sto bi bio cisti penal) i onda je Aguero dobio vjerovatno žuti radi ostvarenog kontakta. Evo solo klip:

[youtube]o2xDhYYt950[/youtube]

Naravno, nije bio penal vec kontra faul. Ja sam u tom trenutku pritisnuo B bez kombinacija. Gdje je on i pokusao sutati ali ofulao loptu.

Poslednja izmena:
@glen, ja pričam o onome što sam video.

ovakve situacije nisam imao

Joca-Samsung Pogledao sam klip par puta. Bez obzira da li je bug, izgleda mnogo zanimljivo. Najlogicnije rješenje mi je da je on napravio faul nad igračem koji ga je.. pa, faulirao. Pokupio je Aguera sa terena, (sto bi bio cisti penal) i onda je Aguero dobio vjerovatno žuti radi ostvarenog kontakta. Evo solo klip:

[youtube]o2xDhYYt950[/youtube]

Naravno, nije bio penal vec kontra faul. Ja sam u tom trenutku pritisnuo B bez kombinacija. Gdje je on i pokusao sutati ali ofulao loptu.

Misliš faul u napadu? Mada moguće je i da je zbog simuliranja. 🙂

Moj prvi fifa tutorijal :d

@glen, ja pričam o onome što sam video.

ovakve situacije nisam imao
Ni ja nisam imao situacije kao ovi klipovi gore. Kod mene sve brane, dam najviše 2 gola po utakmici. Oduševljava me kako su urađeni, ne znam što na ovim klipovima ovako baguju i kuliraju lopte. :trust: Stavite težinu na world class ili professional, možda je zbog toga. Isto tako, igru stavite na slow i podesite tamo za user i cpu, speed i acceleration na 46 i 45. Tad je sporija igra, kao pravi fudbal, i uživanje je igrati.

ceka se milan da ovako zabijem opaaa !!! 😀:banana::banana::banana:

Bas obozavas ove banane :d

Reko, ajd da probam hoće li FIFA moći na HD 4600 integruši... kad ono, lock na 60 i vozi na 720p :d :d

Sjajno! 😀

Ulupa se finih sati. Zabavih se i ako ima dosta problema. Cekam sada ful verziju. Evo golova sto se zabilo:

[youtube]qEtw7poZFTQ[/youtube]

Ali svako sutira iz mesta nemogucom tehnikom, to dva igraca na svetu umeju :d A golmani u strajku? 🙂

Ali svako sutira iz mesta nemogucom tehnikom, to dva igraca na svetu umeju :d A golmani u strajku? 🙂
+1
Mislim smesno... Gledao sam neke klipove Fife 14 i video gomilu bezveznih golova sa 30+ metara... To mi se bas nije svidelo...
Mislio sam da su to sredili/popravili u 15-ici... A sad golmani jos gluplji... Znaci, zatrcis se, sutnes fines iz pi3de mate3ine, i das gol? A golman gleda loptu k'o da je zaostao... Pa LOL!

Poslednja izmena:
Rekli su da ce popraviti suteve i golmane do finalne verzije. Nadam se da je tako. Ipak cu probati narodnu prije kupovine. Power sutevi iz daljine su gotovo nemoguci dok ovako ovi RB sutevi ulaze lako.

Mislio sam da su to sredili/popravili u 15-ici... A sad golmani jos gluplji... Znaci, zatrcis se, sutnes fines iz pi3de mate3ine, i das gol? A golman gleda loptu k'o da je zaostao... Pa LOL!

Jedno je gledati a drugo uraditi na utakmici, probaj pa ćeš videti.

Finesse shot su za FIFU 14 žestoko nerfovali od samog početka.

Ulupa se finih sati. Zabavih se i ako ima dosta problema. Cekam sada ful verziju. Evo golova sto se zabilo:

Golmani su bar pola od ovih suteva (iz daljine) morali da odbrane. Bas su ocajni golmani.

Koji cpu i ram?

i5tica i 16GB. Ali nije me to brinulo, minimum za igranje je Q6600 i 4GB. Ono što nisam znao jeste da je minimalna rezolucija (barem u demou) 720p i da je zapravo "minimum requirements" HD Ready.

Moram da priznam da se nisam tome nadao i da sam već planirao da uzmem neku GTX 450 i sl.

Ja nemam pojma. Kod mene golmani odvaljuju kako brane. A sut iz daljine sam dao jedan do sada. Dok u 13 i 14 finnese shot svaki ulazio...

Jedno je gledati a drugo uraditi na utakmici, probaj pa ćeš videti.
Finesse shot su za FIFU 14 žestoko nerfovali od samog početka.

Jeste slazem se, svakako...
Ali, kad su po YT-u, ili FIFA grupi na FB-u, "najbolji" golovi su upravo golovi sa velikih daljina (onako naredjani u klipu, ko zna koliko njih), onda to bas meni i nije za pohvalu, niti za neko odusevljenje...
Gledam fudbal redovno, pratim razne lige i tome slicno, i na utakmicama neces redovno da vidjas golove sa 30 metara, ali zato kad padne golcina, onda se odusevis, jel tako? Svi se oduseve!
Dok kod ovoga sto sam video u igri precesto padaju neki glupi golovi iz daljine, velika vecina golmana je van svoje linije, sutnes iz daljine, a on gleda onako loptu pa tek kad se ona mozda nadje direktno iznad njega, on kao poskoci iz mesta, a da se pre toga nije ni pomerio, pokusao da promeni svoju poziciju, da nije napravio vise koraka u pokusaju da stigne loptu, itd... Meni to nije nesto zadovoljavajuce, dodje mi nekako glupo... Jos zamisli da igras s nekim, bilo online, ili local, pa taj neko raspali par puta onako loptu bezveze, a tvoj golman kao Retardinho gleda loptu i nista ne uradi po tom pitanju, i primis par komada bezveze... Tu odmah pada u vodu neka prica o vestini pravljenja akcije, prostora, kombinacije, proracuna, nadmetanja i sta ti ja znam... Mozda to dorade, kao sto rece Glenn, ali takav fudbal meni, tacnije bilo koja sportska igra, jednostavno nema smisla... Ali daj Boze da srede... Dugo nisam igrao fudbal, jedno 2 godine sigurno (a prestao sam jer su poceli da prave bas neke lose odluke vezane za fudbalske igre), a pre toga sam igrao sigurno 15 godina... Sto Winning Eleven/PES, sto Fifu... E sad ova Fifa 15 deluje kao da ima puno vise potencijala od prethodnika... Nadam se da ne gresim, a uostalom, videcemo...

A da li je nekome palo na pamet da je tim golmanima isključen save assistance i da ljudi jednostavno nisu branili?

Ne razumijem šta hoces reci. AI je branio i postavke su defaultne. Ne znam ni gdje se stima podesavanje protivnickog AI golmana.

Golmani imaju bug gdje ne reaguju na bliske lopte, postavljao sam nekoliko klipova na proslim stranicama ali kod dugih RB suteva je problem preciznost a ne golman. Golmani stoje na 5m od gola kada se uputi sut.

Ja sam igrac koji je prestao igrati sa PES-om 6-7. Ovih problema tada nije bilo. Ako ovakva eksploatacija bude multi. Biti ce kupovanaj novih gamepadova.

Poslednja izmena:
golmani su super kad se stavi assisted za save inace je na semi 😀

Verovao ili ne, i u stvarnosti golmani imaju isto bag da ne reaguju na bliske lopte. Neki to zovu refleks.

A eksploatacija je bilo i bice ih uvek. Svi znaju za cutback u PES6 kao i dodavanje iz kaznenog. Pa cak i sutevi van 16 su bili efikasniji nego u stvarnosti. I niko do dan danas ne porice da je PES6 najbolja igra ikada za fudbal. Cak iako je PES5 bio "vise simulacija".

Cepidlacimo, i to mnogo. Da golmani brane te suteve iz daleka bilo bi, skripta ne valja, golman sve skida. A niko recimo da spomene koliko je vazno da sutiras sa dominantnijom nogom i koliko to moze da utice na zavrsnicu.

Svaka fudbalska simulacija do dan danas se igrala isto - radis ono sto prolazi, izbegavas ono sto bas nikako ne ide. A kako ce to izgledati u praksi zavisi iskljucivo od protivnika i toga da li oce da pobedi po svaku cenu.

Poslednja izmena:
^ slazem se u potpunosti sa tvojim postom...

svi ovim kriticarima bi dao da pokusaju oni da prave simulaciju fudbala, posle par sati verujem da bi poceli da cupaju kosu...

ovo sto sad imamo je odlicno, a bice sve bolje i bolje.

Nazad
Vrh Dno