Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

Svake godine je ovakvo cekanje na damo :D

18:37 Jel ima demo ili ne?

nema jos nazalost, a cekao sam nocas do 5 pa jutros i sad i opet nema i nema :D

EA nas namerno muci, jer zna da ce na se vecini svideti i da ce vecina i kupiti, haha :D

Untitled.jpg

^ Zar nije to vest od pre 3 sata?

puca veza ko luda, skida se u velikim kolicinama:D

Meni stiglo do 15%, I nece dalje, download server not responding, strasno, valjda su znali da ce biti pomame za demo-om :p

Why am i not surprised?
Najgori servis ikada - Origin:)

da, poceh i ja da skidam, ali uspelo je svega 2% :D

odoh da igram nesto, pa cu ovo veceras, kad se malo rastereti...

skinulo mi za 5 minuta :D :p sad cu da probam

skinulo mi za 5 minuta :D :p sad cu da probam

A Leone boli tebe uvo, ti u Sverige to skines za 5min, a mi u Srbije skinemo za sat ili dva :d

Da se nadovezem na posto od clana koji je rekao da je Origin najgori, pa servis kao servis uopste nije los, meni cak I bolji nego Steam, I mnogo pregledniji, e sad sto EA nije obezbedio dovoljno servera za skidanje ovog demoa, to je druga prica, verovatno se nisu nadali ovolikom interesovanju, pogotovo sto je u pitanju PC, ipak su konzole popularnije za sportske igrice :p

Nisam ni mislio na preglednost:)

Kad skinete i odigrate malo, obavezno ovde javite utiske. :) A moze i neki video da padne. :)

Nisam ni mislio na preglednost:)

A razumem te, ali sveukupno meni je Origin bolji, ali slazem se kada su u pitanju ovakvi gafovi da mi non stop baguje download, nadam se da ce to srediti u buducnosti :p

I sto kaze Scylla obavezno javite utiske, bar da se ne stresiram dok ne skinem :p

Skinuo, odigrao par partija. Izgleda odlicno a i osceaj prilikom igranja je standardno dobar. Sve je nekako fluidnije, nigde se ne vide neke prevelike razlike, ali opet, sve je ispoliranije. Ono sto me je odusevilo je otisci stopala na terenu. Teren na pocetku utakmice izgleda kao tepih, a kasnije se vec vide lepo otisci i kako je utaban na nekim delovima.

Skinuo, odigrao par partija. Izgleda odlicno a i osceaj prilikom igranja je standardno dobar. Sve je nekako fluidnije, nigde se ne vide neke prevelike razlike, ali opet, sve je ispoliranije. Ono sto me je odusevilo je otisci stopala na terenu. Teren na pocetku utakmice izgleda kao tepih, a kasnije se vec vide lepo otisci i kako je utaban na nekim delovima.

Znaci pada preorder, valjda ce 3,5 somica biti dovoljno :p

Jel jos nekom izbaci iz igre nakon izbora jezika?

"fifa 15 stopped working" meni jest, problem je bio afterburner kad sam ga ugasio nisam imao nikakvih problema poslije.

sutevi realnije izgledaju, nego u prethodnoj fifi

Poslednja izmena:
Kako je ovo dobra igra, nemam zamerki za sad sve radi lepo.

Evo tek posle 5+ godina da izadje nesto kasvetno vredno igranja.Animacije super, grafika dobra (mogli su malo da porade vise na teksturama), optimizacija odlicna.Probao na gtx 660 i na gts 450, na obe karte radi u fulu bez problema. :)

Nazad
Vrh Dno