Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

Ovi Kanadjani ni u 2024. nece ubosti lica igraca kako treba, ma kakvu tehnologiju imali.

Bitno je da jedini umeju da ubodu gejmplej, face igrača ionake ne gledamo iz ptičje perspektiva, bitnije je što su telesne konstitucije igrača dobro pogođene i da imaju prepoznatljive animacije, barem ovi poznatiji :)

Poslednja izmena:
FIFA15-WhatsNew-feature5new.jpg

FIFA15-WhatsNew-feature6new.jpg

FIFA15-WhatsNew-feature3new.jpg

Mrsavi i izduzeni,na prvoj slici ko dzinovi takav imam osecaj kad je gledam al najjaci Kavani na drugoj:)

Dobro izgleda teren, a za gameplay nesto me nisu ubedili da je kvalitetan. Bolji je od pesa, ali je mlitav, dosadan. Slabo ove godine su odradili oba fudbala.

Razočarao si me Borise, trebalo ti je gotovo 48h da detektuješ moj post :p

Svake godine glavna vrlina je to da je bolja od pesa, sto meni i nije bas neka vrlina.

I dalje lebde po terenu :)

Kakav nas fudbal ceka, auuu jedva cekam :D

Jedva čekam, da srede hedere i duge lopte, ubace par liga i da se razbijem od fudbala..

Skroz slabo se vidi na klipu. Btw čudan mi je prikaz za rezultat i imena igrača, nekako mi nije EA stil..Obično uvale svoj logo, i neke šarene boje, ili ignite crnu..

Poslednja izmena:
Ako prosle godine PES nije bio dotucen, ove godine hoce sigurno. Ovo nije normalno :)

Pomjera se kosa dok trče, ovo se čekalo.

Jos i disu. Kako sam mogao ranije da igram neku simulaciju fudbala bez toga. :wall: Jos ima sljapkavica od kise, otisci na terenu, udaranje lopte o korner zastavicu, vau. Sve su to lepi detalji vizuelno, ali nisu nuzno potrebni da bi se igra prodala.

Po cemu je ova fifa 15 next-gen? Zbgo toga sto ce je biti na najnovijim platformama ps4 i xboxone ili zbog prelaska na nov Ignite engine koji pruza vecu mogcunost da igra bude realnije napravljena? Hvala unapred, pozdrav! :)

Jos i disu. Kako sam mogao ranije da igram neku simulaciju fudbala bez toga. :wall: Jos ima sljapkavica od kise, otisci na terenu, udaranje lopte o korner zastavicu, vau. Sve su to lepi detalji vizuelno, ali nisu nuzno potrebni da bi se igra prodala.

Po cemu je ova fifa 15 next-gen? Zbgo toga sto ce je biti na najnovijim platformama ps4 i xboxone ili zbog prelaska na nov Ignite engine koji pruza vecu mogcunost da igra bude realnije napravljena? Hvala unapred, pozdrav! :)
Ovo su samo vizuelna unapredjenja, pogledaj e3 trailer i za neka druga poboljsanja imas i intrevju sa producentom igre koji obijasnjava neka poboljsanja ove godine.

Barem što se tiče PC verzije tu treba uračunati i unapređenja koje su u prošloj fifi dobili PS4 i xbone, a koje će ovog puta dobiti i PC igrači :)

Mos misliti, kosa se njise, precka trese i korner zastavica savija :D... Ovo je odavno trebalo biti implementirano, nikakav next gen ne vidim :)

Kozmeticka unapredjenja i gameplay nisu presudni.

FIFA ima licence i online modove i nista PES ne moze da uradi povodom toga.

Mos misliti, kosa se njise, precka trese i korner zastavica savija :D... Ovo je odavno trebalo biti implementirano, nikakav next gen ne vidim :)

Next-gen se desio u fifa 14 na next-gen verzijama, neće ponavo reklamirati stvari koje su odradili prošli put, preostalo je samo poliranje onoga što je već dobro :)

Nazad
Vrh Dno