Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

ljudi next gen i dalje zamisljaju kao cgi.

Koga briga je li next gen ili ne. Ako srede boljke od prošle godine sa gejmplejom igra će biti za deset..

to nema sanse

Na slikama izgleda maltene identicno kao next gen verzija FIFE 14. Nema razloga da bude toliko zahtevna, PS4 to sa lakocom moze da svari, sto znaci i neki mid range PC.

Ne mozemo im zamerati na tome, to je krivica early access programa. Jeste da ne nude full igru za tih 5 dolara niti opciju da se otkljuca full za doplatu, ali ni kod early access igara niko ne garantuje da ce biti zavrsene pa se sustinski svodi na isto. Interesantno je sto sam hteo da skratim Early Access zbog brzeg pisanja i dobio EA...

Mozda je greska, ali se apsolutno slazem sa G@W. Early Access je bukvalno placena beta (ili u nekim slucajevima i alpha).

Early Access je davanje podrške razvojnim timovima za razvoj igre koje može, a i ne mora da uspe. Pre-order u kome imaš pristup svim buildovima. Ništa više, ništa manje. Svako ko drugačije razume to, greši :)

Ako software shatis kao proizvod, onda je cela ta logika potpuno pogresna i sami kupci su krivi za to. Da se razumemo, kickstarter i sve slicno tome apsolutno podrzavam, ali Early Access je na duge staze jako losa stvar.

Ja licno ne bih ni za jedan proizvod platio punu cenu da bih imao pristup svim "buildovima" koji nisu skroz funkcionalni. Fakticki ti prodaju nesto sto nije zavrseno a onda navodno te pare koriste da bi mozda to zavrsili, s tim ako ne zavrse nikom nista.
Kao covek iz softverske struke, ako bih nekom od svojih klijenata probao da prodam tako nesto... pa recimo da ne bih imao posla preterano dugo.

FIFA 15 doesn't include any Brazilian domestic clubs, but it does include all 20 Premier League stadiums for the first time ever. FIFA 14 had eight.
The stadiums in FIFA 15 have been designed to be as authentic as possible, and even include a representation of animated LEDs and advertising boards.
It's the result of an extension of EA Sports' deal with the Premier League, which will now run to the end of the 2018/2019 season.
As well as nabbing all of the stadiums, EA Sports captured 200 new Premier League 3D player head scans and recorded live match atmosphere during the 2013/2014 season. So expect crowd-specific chants. The Barclays Premier League anthem plays at the start of each league game.
The Goal Decision System that was recently introduced into the Premier League is also included in FIFA 15. Replay animations emulate the TV broadcasts we see after a close call.
"We're extremely pleased to announce the extension of our partnership with the Premier League, the most played league in EA Sports FIFA," said EA COO Peter Moore.

Turska liga dolazi u FIFA 15 :D
fifa15xboxoneps4turkeysu.jpg
fifa15xboxoneps4turkeysu.jpg

Malo update-a sa Gamescom-a

Poslednja izmena:
Sredise je dobro, pogotovo mi se svidjaju ove UT promjene, tipa da mozemo pozajmiti igraca za dz na odredjen broj utakmica, tipa Ronalda na 10, a Hazarda na 20.
Ili ovaj ingame squad builder gdje mozemo praviti kombinacije bez da idemo na futwiz ili slican sajt.

Evo jos jednog gameplay-a na ekranu desno se moze videti i takticki meni koji je u potpunosti promenjen.

Mada dzaba sve to ako ostanu op headeri i op y + lb, nece je moci oprati ni 100 novih taktickih menija.

Nzm. meni headeri uopste ne predstavljaju veci problem moras dobro da pokrivas bokove sto je i realno.

Nzm. meni headeri uopste ne predstavljaju veci problem moras dobro da pokrivas bokove sto je i realno.
Pa kad je organizovani napad lako je pokriti bok, sta ces kad je kontra pa kad Volkot raspali po cosku, a on u sredini ceka sa Bentekeom? Ja znam braniti skok, ali cesto se desi da mi igrac skoci u prazno iako sam ga pozicionirao tacno na loptu. I to se sve desava nakon 1000 utakmica samo u FIFA 14. Taj dio je lose uradjen, i sa tim se slaze 90% komunitija, najveci dio ovog ostatka i igra samo na hedere pa nema na sta da se zale.

Poslednja izmena:
Meni kada igram sa ortakom, korner dodje skoro pa kao penal! :D

Odgledao sam prvih 10 minuta i odusevljen sam. Korner zastavica se mrda, cuo sam i precka da je dobila fiziku, animacije kod auta, primljenog gola, kod kornera kada igrac pokazuje 3 prsta, teren se "prlja" ali najveci utisak bar kod mene je to sto cu konacno moci da uzivam u dnevnim utakmicama jer su sredili senke, ranije sam samo gotivio vecernje, jos od fife 12, nadam se da ce ovako izgledati i pc verzija.

Zanima me jedna stvar dali bi imao neku prednost ako na sadasnjih 8gb rama dodam jos 4

Poslednja izmena:
@prleva:
Ne,danas 90% igara iskoriscava 4gb rama,od igara sto ja licno igrao jedni BF 4 mi je vukao vise.Tako da si ti sa tih 8gb itekako miran.

Nazad
Vrh Dno