Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vec pola godine igram sa igracima iz Serie A FUT a brat sa igracima iz Premijer lige i "zali" mi se cesto da mu dolaze protivnici koji imaju Ronalda, Messija, Ibrahimovica i slicno. Meni nikad nije dosao tim sa doticnim igracima sve do juce. Prodam sve italijane i sastavim tim iz Premijer lige i odma dosao tim sa Ibrahimovicem pa sa crnim Kavanijem, pa sa skroz crnim timom itd.
Zakljucak je da Italijanima dolaze najlaksi protivnici 🙂

Tako sam i mislio, nema ni veze, uglavnom treba se klonuti ovog FUTa, jer dok sam igrao sa Italijanima nisam mogao naći dobra krila, a dobijao sam lakse protivnike, otkad igram sa Englezima pobijedim 5-6 zaredom i onda naletim na igrače koji ili imaju te prenapucane timove ili samo idu na headere pa 90% golova primim glavom itd. Nema druge nego igrati samo FIFA Seasons ali tu je problem što kad uzmem Čelsi dobijem Real, kad uzmem New Castle dobijem PSG i kakogod okrenem nikad da dobijem ravnog rivala, ali bar je pravednije od FUT-A. Sve u svemu hvala na odgovorima 🙂

Da li neko zna zašto mi ne dozvoljava da downloadujem turnin u creation centru (euro 2016 kvalifikacije), a na primer argentinsku ligu daje?

Ko nije video, svako dobija po 10 rare gold packova na poklon za 5-ti rodjendan FUT-a. Navalite...

Hm, otkud onda meni 10? Mozda za next gen verzije daju vise...

Nemojte previse da se nadate - itemi su untradable, ali izgleda da su povecali "drop rate", posto sam cak i ja dobio Nojera, Pirla, Milera, Gomeza, Staridza...

Poslednja izmena:
10, untreadable na PCu. Dobio Kompanya i 89 IF Silvu od necega sto ovako vredi..ovo ostalo solidno al nista specijalno 🙂

Ja dobio 5, od igraca niko vrijedno pomena 🙂

Otvorio sinoc posle onoga jos 4 obicna gold peka i dobio IF Godina i IF Koscielny...ne znam sta se desava sa mojom pack srecom...

na pcu isto 5, navukli me sa onim promo packom da sam do kraja kupio 100k golda za 3 evra.. al nista oko tog futa ne kontam jos 🙂
sta je taj IF

In Form, crna kartica

Gde se nalaze ti paketi?

Edit: Ah, nađoh, unutar igre, ali ne na webappu. Sutra malo su pomerili drop rate, ništa nisam dobio. 😀 Barzaglia jedino, ovo ostalo max rejting 80 i regularno. Nisu uspeli da me nateraju da se vratim ovome. 🙂

Poslednja izmena:
Kako resiti problem igranja slike? Posle jednog meca na 8 min. igra mi slika gore-dole i veoma je iritantno. Hvala unapred, pozdrav! 🙂

Igra li jos iko ovo? Ja igram otkako je izasla ali sve stoji da cu napustiti, svaki j*beni gol primim nakon kornera, iako poprilicno znam braniti headere, ali uvijek se nadje neka glupost da me zezne.

korneri su katastrofa, izgubio sam od nekog lika, 4 gola mi dao sa ljorenteom. sve glavom naravno.
mada i ja skoro sve golove dajem sa visinskim loptama u prostor..
nailazio sam i na likove koja igraci trce na kao na drogama, valjda kupuju koine pa cepaju onaj trening pred svaku utakmicu..
nervira me samo sto moram na tastaturi da igram tactial defending, a ne moze da se razdvoji tackle od suta. to je katastrofa propust koji nikako da isprave

Next gen verzija je malko bolja po tom pitanju, izludjuju golovi glavom na PC-ju.

Btw, treba ti dzojped. Manje vise zbog odbrane, ali za driblinge, suteve i pasove najvise. Svaka cast svima koji ovo igraju na tastaturi.

mada i ja skoro sve golove dajem sa visinskim loptama u prostor..

A sta ces, 99% tako igra.

ja igram od 97' na tastaturi i pokusavao sam da igram na dzojpedu al ne ide. uglavnom lagano dobijam dzojpedase, pogotvo jer mnogo lakse zalamam igrace. jedino mi je ovaj taktikal problem, ali i na njega se lagano navikavam..

I ja ne mogu na tastaturi, jer ima dosta komandi, trcanje na analogu, skill moves i slicno.

I isto mi ne ulazi u glavu, kako svaki put nakon ubacaja sa boka, uvijek u centru kaznenog ostane neki sitan igrac tj. bekovi, a imam felipea santanu i luiza koji svaki put bleje negdje. Dzojped mi je vec procvjetao zbog Bentekea i Ljorentea, ovo se sledece godine mora popravljati, sto se tice headera, glupih reakcija golmana i viskoih lopti u prostor, to je tako odvratno uradjeno. Ali uglavnom sve se mane svode na to, tako da i nije tesko preci preko toga. Ne bih zelio da me razocaraju pogotvo jer kupujem ps4 uglavnom zbog fife jer tesko da ce biti ista od ignite verzije za pc, zbog njihovog glupog izgovora da pc igraci nemaju jak hardver.

fifa je graficki stvarno cirkus, vec par godina nikakvo unapredjenje nisu doneli. meni se cak desava da zasecka u nekim trenucima na masini koja kosta duplo nego ps4 i to sve zbog onih njihovih ubagovanih grafika (prikaz rezultata izmena itd)

Каква је ово FIFA World што је доступна бестплатно на ориџину? У чему је фора, јел то слично као и фифа 14?

Koliko sam cuo, igra je jedno 10x gora od FIFA 14. Graficki izgleda kao igra sa PS2. Takodje cini mi se da imas samo jedan mod - UT.

Па претпоставио сам да је тако нешто, пошто је заџаба. Саћу је скинути, па ћу видети како шта. Чудно ми је само што нема никаквих информација за њу на нету

Па претпоставио сам да је тако нешто, пошто је заџаба. Саћу је скинути, па ћу видети како шта. Чудно ми је само што нема никаквих информација за њу на нету

Ima ali slabo sta, uglavnom jer je igrica nepotpuna, tacnije ima samo UT koji je hajmo reci skrnavan jer su cijene igraca katasrofalne, a i poenta je sto ih ima jako malo, plus mora se postovati pravolo formacije za svaku kartu posebno kao i prosle godine.

jel i vama ne promeni igraca kada branite korner? lepo mi stoji airball na opciji za menjanje igraca, ali kad se korner izvodi u vecini slucajeva moram sam da promenim odmah nakon izvodjenja inace uopste ne dobijem igraca..

jel i vama ne promeni igraca kada branite korner? lepo mi stoji airball na opciji za menjanje igraca, ali kad se korner izvodi u vecini slucajeva moram sam da promenim odmah nakon izvodjenja inace uopste ne dobijem igraca..

Meni je problem to sto mogu mijenjati igraca, ali ne onoga kojeg ja zelim, ja zelim da selektujem Luiza, Silvu ili nekog jakog glavonju, a on mi pola godine lista po kepecima tipa Willian i Fernandinho.

Drugar ima problem sa MotioninJoy i PS3 kontrolerom (imitacija). Igra posle odredjenog vremena pocne da koci, frejm rejt opadne na 30 i nize. Tacno svaki put posle 2 -3 minuta pocne to kocenje, ali cim izgasi dzojstike - izvadi ih iz ulaza frejm rejt se vrati na normalnih 60fps.

Sa tastaturom radi normalno bez ikakvog kocenja, ali cim ubaci dzojstike svaki put pocne da koci. To se desava i u drugim igrama kao sto je NBA i slicno.

Da li neko ima resenje za ovaj problem?

PS. Konfiguaracija mu je skoro ista kao moja samo sto ima ATI 6850 graficku.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno