Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako misliš kao hokej??
To je možda i najbrži sport.
Pogresno sam se izrazio mozda, mislim da se inrecija pojaca. I da, hokej je najbrzi sport, ali za nekog ko nije bas previse vest u klizanju... 🙂

Pa,valjda,nisam obracao paznju kada sam kupovao.
Na prvom mestu mi je bila cena,zato sam izabrao Amazon.
Znao sam da ce takva situacija biti sa Neymarom,jednostavno,nisam mogao da se strpim.
Hteo sam odmah solidan BPL tim.
I kao sto rece padawan,sansa je iskoriscena,potrosio sam posle toga jedno 150.000 na paketice,i nista.

Edit:
Tada sam uzeo Aguera za 210.000,sada vredi duplo.
Ko je na pocetku imao coinsa ,i strpljenja,sada bi mogao pristojno da zaradi.

Poslednja izmena:
Posle odredjenog momenta, recimo 40-50k vrednog tim, mislim da postane svejedno kakav imas tim, dok ne unapredis igru. Kad imas solidne igrace sve preko 80, mozes da se nosis sa svakim. Dobijao sam timove i sa Nejmarom, sa 20k vrednim timom. Vise ti se isplati da unapredis igru, gledaj twitch strimove 1div igraca.

Dobar tim ti samo pomaze da dobijes lose igrace, koje bi verovatno ionako dobio. Nauciti da koristis sve igrace adekvatno, da znas napamet formaciju, da imas savrsenu kontrolu lopte, za to treba vreme i skill sa bilo kojim, pa i najboljim timom. Ja sam zamalo usao u 2 ligu sa izuzetno socijalnim timom i vrlo slabom igrom.

Ali verovatno negde u 2 i 1 diviziji udaris u zid, koliko god da si dobar, jer su svi tu jaki igraci sa preskupim timovima. Za to ti je verovtno prilicno neophodan bar ST klase Aguera.

Mene iskreno najvise uhvati strah kada vidim slab tim u visoj diviziji. Mozda je fitness tim, a mozda je lud 🙂

U UT-u sve se vrti oko igraca i tih fiktivnih vrednosti, malo izgubi covek osecaj sta je zaista bitno. I sta se desava, ljudi se masovno zale da su bolje igrali sa 10x jeftinijim timom.... jer su navikli na njega.

Poslednja izmena:
Ja sam relativno lako stigao u drugu diviziju,odakle sam se ekspresno vratio u trecu.
Tu sam kuburio jedno vreme,i onda je krenuo nagli pad,ispao sam skroz u sestu.
Sada sam u petoj,ali mislim da cu u najgorem slucaju,tu i ostati.
Ima jedan lik,tim mu se zove WorldTeam XI,mislim da je tako nesto.
Prvi put,kada sam naleteo na njega,imao je tim sa Mesijem,Iniesta i svi ostali odlicni igraci iz Spanske lige,pobedio sam ga,i mislim da sam tada,tom pobedom usao u drugu diviziju.
Pre dva,tri dana sam opet naleteo na njega.
Sada je imao tim sa Ronaldom,IF Isco,IF Marquinos,Roben na desnom krilu,Lam na beku,i opet sam ga pobedio.
Ja spadam u grupu,pre losih,nego prosecnih igraca,skor mi je negativan,ali sto kaze padawn,pre se uplasim nekog tima sa nekim levim igracima,nego sa ovakvim zverima.

@stankovic82

kakav tim imas sada bas me zanima, ja sam pravio solidan BPL tim ali sam odustao zbog neinsirativnih igraca (osim Nanija) ali pre svega zbog lose igre 😉 mada ti imas veci budzet. Evo ponovo sam Seria A Allstars i ulazim nadam se uskoro u 1. div. (3 pobede i nereseno bez poraza u 2. div.)

PS

ko igra FUT neka me adduje na Originu --- Zilijen

Svaka cast, srecno. Koji ti je seria A tim?

Meni nikako ne ide sa BPL timom, pa razmišljam da sve igrače kolektivno prodam i napravim seria a tim.

fut.jpg

Marketi brani ko lud, napad ubitacan, Toti direktor, imam i Guarina na klupi ali je Vidal divljak.

Dajte neki link gde je sto detaljnije objasnjen FUT, posto ga nikad nisam igrao. Neke cake i fore i sta je sve potrebno za pocetak. Bukvalno nemam pojma o cemu se radi a ulenjio sam se u poslednje vreme da provaljujem igre. Verovatno zbog toga i ne igram nista sem FIFE... 🙂

Uh, pazi, najbolje da krenes lagano pa cemo ovde da odgovaramo na sva pitanja. A mozes i da kucas Ultimate Team Guide u google 🙂

@Zika: svidja mi se, nesto slicno cu i ja da napravim 🙂 Samo sto su mi Di Natale i Balo nedostizni trenutno, na zalost. Verovatno znas bolje od mene posto si dalje dogurao ali evo par sugestija.

Toti je malo prespor za LM, jel si razmisljao da ga zamenis npr El Sharavijem?

Mozda eventualno bih stavio Bufona kao GK i Ranokiju bih zamenio nekim agilnijim CB-om. Npr, Ogbona ili Kaseres.

Djovinko je uzasno brz ali ja bih licno na CAM stavio pre Kaku ili Kasana.

Razmotri Cuadrada za RM, fantastican je.

Zanimljiv izbor za LB.

Poslednja izmena:
@padawan
Toti je bolji u sutu,snazi i pasu tako da Saravi moze samo na klupu (napomenuo sam da mi je ovo povratak na Seriju A, imao sam ga u prethodnoj postavi i nije los uopste ali nekako slabasan pa mu brzina i prodornost ne dolaze do izrazaja).
Marketi je bio na klupi i cekao strpljivo priliku 🙂 i iskoristio kada je Bufon konstantno primao iz svih pozicija golove jedne cele sezone i morao je biti pusten da se brani sa slobode 🙂
Isto vazi i za Kaseresa i Kaku dok Ogbonu nemam nameru da ubacijem sve dok Ranokija uspesno brani sve centarsuteve na Lewandowskog i ostale.
Djovinko je specijalac, ume sve i on i doktor Pirlo se menjaju od tekme do tekme. Kasana nisam kupovao, mislim da je dosta oslabljen u ocenama u odnosu na ono sta zasluzuje.
Asamoa je fenomenalan, rekao sam na nekoj od prethodnih strana da ga probaju oni koji igraju Seriju A, nece se pokajati jer realno izbor je jos Konstant i onaj iz Rusije stao mi mozak kako mu ime.

Rumun, Stefan Radu 🙂

Jel probao neko Pogbu? Ja sam ga tek juce uzeo...

Stavio sam ja Asamou na LB, al mi nekako bode oci kad mi kruzic nije zelen 😀 Pa mi se rotiraju Constant i Radu *** 🙂

j ne igram fut, ali ponekad možemo neku prijateljsku
nalog je borowatz

Meni pao Surle, 30k prodat odma`

Zile imam par pitanja za tebe, u vezi serije a 🙂

Vidim i drugi se zale da je El Saravi preslab kao LM. Jel si probao mozda Lulica? Kazu da vlada levom stranom, zbog odbrane i snage, a ultra je cheap. Za Saravija vazi da je mnogo bolji kao LW ali meni nesto lose ide ta LW RW kombinacija iako bi to bilo verovatno super sa Biabianijem po desnoj, kao kombinacija.

Drugo sto me muci, da li mislis da su Markisio i De Rosi vredni tolikih coina? Kaka mi je bio dobar kao CAM, ali sada kada sam se vratio na 4-4-2 razmisljam koga da uparim sa Montolivom

Da li Asamoa trpi neki penalty sto ima samo 6 hemije kao LB? Tipa, da li je tromiji, da li losije reaguje, ili se samo odrazava na to sto nece imati chem boost?

Da li znas za nekog dobrog seria a silver igraca? potpuno sam ih zanemario, a mozda nije trebalo.

Poslednja izmena:
Asamoa ima 7 hemije i dao je pobednicki gol iz prodora-duplog pasa sinoc,blago odusevljenje, 1. divizija. Mislim da ne mozes gledati da ako je meni odlican bice i tebi jer ne igras istu formaciju i sa istim igracima. Proveri ga, nije skup. Ova 2 CM/CDM su vrlo dobri ali ih nisam imao u timu jos i kapiram da mi nece trebati, imam Vidala a Guarin je na klupi. Lulic me nesto lera da ga uzmem, sada imam love da ponovo kupim Saravija. Jos i Pirlo da uleti ali mi odgovara Djovinko na CAM.

PS
Jel moze jos neko da ovako napise o drugim ligama, zanima me prevashodno BBVA zbog buduceg tima Xavi & Co. probao sam neke lude kombinacije Carlos Vela, Isco, Dos Santos i ostala smekerijada ali je pao punjaz pa sam odustao.

Imam Asamou vec duze vreme, rotiram ga sa Armerom i Totijem. Kazu i da je Zunjiga fenomenalan iako je 400c igrac. Ali da, Vidal i Pirlo su mnogo bolji, ali i mnogo skuplji. Ovi su mi nekako izmedju, jer imamo ove jeftine midfildere tipa Kaka, Montolivo, pa onda jaz izmejdu, pa Guarin, Markisio i De Rosi, i na kraju Pirlo koji je 30k. Po statsima ne vidim ipak da vrede, Pogbu sam prodao. Hernanes me isto mami da ga probam s obzirom na to da ima 5 star weak foot, on je tu po ceni sa ovom dvojicom negde, malcice jeftiniji. A opet, Kaka je tako lepe golove zavaljivao, neke sulude lobove koji su resavali utakmice, da mi je zao da ga prodam. Ako se dobro pokaze u Milanu, mozda mu i skoci cena.

Ako ima neko preporuku za nekog solidnog ST-a, a da nije preskup. Palacio, Vucinic, Ibarbo i Murieal su mi trenutno u rotaciji. Probao bih mozda Gomeza. Sa Ibarbom me malo blam da igram... Palacio se ok pokazao, dok Vucinic samo pogadja stative i uopste mi je katastrofa.

Poslednja izmena:
Ja nemam pojma, da li je zato što sam im dao prave pare meni smanjena verovatnoća da izvučem nekog boljeg il' šta?

Inače razmišljam da sklopim old school italijansku ekipicu, pirlo, toti, de rossi, nesta, a napred naravno Balotelli. 😀 Uopšte nisu za bacanje, mada kapiram da bi morao neki brz CB da padne.

Ma da, nemoj Nestu. Ako nemas za Kijelinija, Kaseres ce ti odraditi posao dok ne skupis pare.

Poslednja izmena:
Ma biće za Kijelinija, pogotovo tad kad dođem do tog tima, a i biće jedini skuplji igrač u ekipi... Samo neću Seria A, to sam skupljao prošle godine, nego italijanska reprezentacija i neće biti ozbiljno, pa mogu i Nesta i Kanavaro da prođu. 😀

Inače, meni je prošle godine De Rosi bio mnogo bolji od, recimo Vidala, a sad su mu tek malo nešto spustili ocene.

Inače kažu da je dobar savet rasprodati sve igrače do sredine decembra, a pre nego što objave TOTY kartice, kao krešovaće market i sve će cene pasti dole, pa će isti taj tim moći da se uzme za mnogo manje novca... Iskreno, ne mogu da se setim kako je bilo prošle godine.

Poslednja izmena:
Ja sam cuo da ce crashovati zbog next gen konzola, tako da je ova godina dosta specificna, mada ne vidim bas kako to utice na PC trziste. Ali oprostio sam se od tih zvezdica, osim ako nekim cudom ne provalim sistem trgovine koji bi mi donosio brdo coina. Odustao od kupovine za prave pare, pokvarice mi uzitak. Takodje, mislim da ce mi pasti sve u vodu, jer cu se presaltati na PS4 verziju negde vec krajem godine, najverovatnije.

A sto se tice tih trendova, trziste je dosta predvidljivo... Kazu da, generalno, uvek moze da se ocekuje trend blagog padanja cena kako vreme odmice, najnize su pred izlazak sledece verzije. Tako da mislim da neces mnogo pogresiti ako sacuvas coine, u svakom slucaju.

Ali imaj u vidu da je sve relativno. U smislu, ako ti budes uzeo jeftino igrace, i drugi ce iskoristiti priliku pa ce ti opet doci na isto. Bolje da se fokusiramo na unapredjenje igre, nego na skupe igrace po svaku cenu. 🙂

Poslednja izmena:
Mogu da se pohvalim da sam obrnuo oko 70,000 za oko nedelju dana, ove nedelje će biti još bolje verovatno, jer sam uložio sve što sam skupio do sad. Samo eto, da imam vremena uspeo bih da obrnem toliko koliko mi treba u mesec-dva dana i ne bih morao da razmišljam posle, mogao bih da se fokusiram na igru sa prodajom igrača kada ne igram i to je to. Definitivno neću igrati toliko dugo FUT da čekam narednu verziju.

Sistema trgovine ima raznih, a zarađuje se toliko koliko ti možeš da se uložiš.

Brat je ubacivao sam dodatne komentatore, nije neki posao, mislim da ova verzija nema druge komentatore osim osnovne postavke.

Postavio sam ja link sa komentatorima, evo opet cu. Cas posla se ubace, ubacio Italijanskog i Brazilskog (gooooooooolllll 😀) Penzionisao sam Martin Tajlera, smorio coek vise 🙂

http://www.moddingway.com/file/37421.html

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno