Provalio sam
🙂 Od staffa, jedino se isplati dakle ulagati u menadzere zbog bonusa na contracts...
Ja sam za sada,odigrao oko 150 utakmica u UT,i nisam naleteo ni na jednog citera
Pa ne treba im, pogledaj, imas slucaj ovde na forum da se kupuju stotine hiljada coina za 7e
🙂 Dokle god EA zmuri na ovakve stvari, to ce da ubija fudbal. 90% timova protiv kojih igram, imaju pola-milionske ili jace timove. Odakle bre, nemoj mi reci da su svi izuzetni trgovci.
Juce igram sa likom,cvrsta utakmica,0:0,sve do 45',i onda mi baja da gol iz kornera,i poluvreme.
Ja sam bar 50% golova primio u 45 i 90 minutu. To, naravno, ne moze da bude slucajno.
Onima koji igraju "po zemlji" to mnogo moze da znaci, ali ***, te opcije nema Online
Svi kazu da je passing broken. Na stranu sto se passing stat ne translejtuje adekvatno u igri, mozes da probas da napravis dobru tiki taka ekipu, ali se paceri ocigledno vise isplate, high pressure ubija takvu igru, i fudbal generalno. Sto neko rece, driblanje je suicidalno u takvim situacijama. A dodao bih i pas po zemlji. Ako mozes da iskontrolises posed lopte dok 11 majmuna sa pacingom 90+, savrseno odmorni i boostovani sa pacing chem karticama, jure ka tebi, ti si bog u ovoj igri
🙂 Da, bice viskova na sve strane, ali sve seku.
Ja, inace, zamalo da udjem u 2 diviziju, falio mi jedan bod. Posle toga, ispadnem iz trece, i zbog baga u igri, pred odlucujucu utakmicu za ostanak u cetvrtoj diviziji, pukne pre pocetka utakmice, i unazadi me u petu!!! A jedan dan ranije, mogao sam da igram u drugoj. Zasto sve to? Zato sto sam hteo da igram lep, tehnicki fudbal, a pune me glavom, iz odbitaka, iz kontri posle presecenog pasa. Dosta je.
Sastavio sam jeftinu ekipu samo od brzih kolumbijaca. Fali mi samo jos Guarin, da vrsi pritisak na sredini. Falcao kao najbolji kolumbijac mi je nedostizan, ali pusticu malo ove da jure po terenu, pa da vidimo dokle cu da stignem.