Šta je novo?

FIFA 14.

Bravo za tim, super izgleda :)
Koliko Asamoah dobija chemistry-a?

Hvala, ima 7, to mu je max na toj poziciji, sa Sentinel karticom ima + 2 DEF i 1 HEAD.

Polomicu gejmpad koliko me ( i dalje) nervira FIFA. 12 suteva, 9 u okvir gola = 0 golova. Za to vreme kompjuter 1 sut i taj naravno ide u okvir gola i naravno da je gol. Ajde da se to dogodi na jednoj utakmici nego na skoro svakoj je tako. Doduse, jedino moj uspeh tu varira, nekada postignem 3-4 gola ali redovno primam golove iz skoro svakog suta. Razmisljam da krenem da igram UT i to samo online kako bih makar znao zasto gubim.

Nego jedno konstruktivno pitanje, imate li neke savete kako se snaci sa onim global transfer network u sezoni? Na sta utice judgement a na sta experience skauta?

Jel neki bag ili je samo dva zlatna LB u Calcio? :trust:

imam problem da kada pocne utakmica sve je crno, samo se igraci vide. crno je i u areni. da li neko zna kako da resim ovo??? igra se na 8600gt 256mb

pa nabroj dobre lbove iz italije...

Polomicu gejmpad koliko me ( i dalje) nervira FIFA. 12 suteva, 9 u okvir gola = 0 golova. Za to vreme kompjuter 1 sut i taj naravno ide u okvir gola i naravno da je gol. Ajde da se to dogodi na jednoj utakmici nego na skoro svakoj je tako. Doduse, jedino moj uspeh tu varira, nekada postignem 3-4 gola ali redovno primam golove iz skoro svakog suta. Razmisljam da krenem da igram UT i to samo online kako bih makar znao zasto gubim.

Nego jedno konstruktivno pitanje, imate li neke savete kako se snaci sa onim global transfer network u sezoni? Na sta utice judgement a na sta experience skauta?

PA to se i meni dešava, ali više zato što ja nemam živaca da čekam da budem u dobroj prilici, već samo raspaljujem po lopti. Imam po10 šuteva i onda dođe lik sa PSG ili BD i u 3 kontre mi lupi 3 gola sa Reusom/Lewandowskim ili Cavanijem/Ibrom.

Zavrsim sezonu i osvojim Liga kup i F.A. Kup sa Svonsijem. U prvenstvu sam bio cetvrti. I nakon osvojenih kupova dobijem nagradu pa mi transfer budzet bude nekih 29 miliona. Ali kada startujem novu sezonu od tih para koje sam zaradio nema nista, upravni odbor mi daje nov budzet (16 milona), dakle ono sto nisam potrosio odlazi u nepovrat. A sto je najgore te pare ni ne mogu da se potrose jer se nagrade dobijaju u drugom delu sezone kada je prelazni rok vec uveliko zavrsen. Glupost.

Uspeo sam nekako da prevarim sistem, kada se zavrsila sezona a pre pocetka nove dao sam nove jednogodisnje ugovore onim igracima koje zelim da prodam. Stavio sam im neke nerealne plate pa u sledecoj sezoni kada ih prodam taj novac koji ide za njihove plate mi se vraca u budzet. Prvo sam mislio da to nema sanse da uspe, ko bi kupio igraca od 29 godina, rejtingom 74 sa platom od 150k nedeljno ali ipak ima i takvih.

Ovo nije bilo u ranijim fifama, novac se gomilao i mogao je lakse da se napravi tim koji ce ispuniti (neralne) uslove uprave.

Poslednja izmena:
pa nabroj dobre lbove iz italije...

Pasqual iz Fiorentine mi prvi pade na pamet ali vidim da je on sad LM. Preglupo mi je sto medju promjenama pozicija nema LM-->LB ili LWB --> LB i obratno. To me i u FIFI 13 nerviralo i mislio sam da su ispravili to. :(

slicno je i sa maggiom i zunigom ali mogu da se koriste na poz bekova. *** 3-x-x formacije...

gledaj workrate

Poslednja izmena:

Par sitnih stvarcica u odredjenim situacijama koje skoro garantuju gol barem meni kako protiv ljudi tako i protiv kompa. Sut iz prve na prazan gol ( gosa odvucen na drugu stranu) obavezno sa finestom, sam sa gosom 1 na 1 sut po zemlji (2x dugme za sut) cim krene da ti se priblizava, otvoren prostor za sut na 16-20m (tj nije krkljanac u sesnaestercu) sut po zemlji mnogo efikasniji nego bilo koji drugi, pogo ako igrac sutne slabijom nogom ili ako je defanzivac (los suter), sut iz ugla sa 6-11m moze u raslje u blizi ugao ili po zemlji u suprotan, zavisi kako kad, ako hvata bocku u sesnaestercu suvise iskosa slobodno opleti na volej u suprotan ugao pogotovu ako te sustize odbrambeni igrac ili nemas kome da dodas za 100% priliku, ako primas loptu u sesnaestercu okrenut ledjima ka golu obavezno drzi pace control (ili kako se vec zove), a po prijemu i sprint lako mozes da okrenes igraca koji te cuva sto ce rezultovati ili gol sansom ili penalom, centarsut je dosta efikasan al jos uvek nisam provalio najkorisniju tehniku posto je nalo izmenjeno u odnosu na 13. U sustini predpostavpjam da znas i ti dosta dobro da igras ako vec picis online, ali posto imas frku sa efikasnoscu mozda ti pomogne nesto od ovoga. ;)

uopste ne znam kako uspevate da igrate fut... meni se skoro svaka tekma prekida zbog pucanja veze sa ea serverima. ugovori cure jer se tekme racunaju kao odigrane, sva sreca pa se ne boduje nista u samoj sezoni ili kupu. u pro club-u veza ne puca i moze da se igra osim kad serveri opet nisu zakrceni da ceo tim ne moze da igra (npr. sinoc i danas ceo dan). u pitanju je ps3 verzija, uk psn...

neko je spomenu da ga frustrira career, meni su to takodje najteze tekme u igri, ne mogo nista jace od professional-a da dobijem, a i s njim je cesto muka... fut npr. mogu world class bez problema, a proslih godina sam zavrsavao i ultimate turnire sa Hrunijem i ekipom... :)

Poslednja izmena:
Лепо 35-6 скор иде ко змија.

u brate moj je negdje 26 -16U cetvrtoj sam diviziji i stremim ka trecoj.Mada igram na ps3 koja vec ima 700 hiljada ludaka :)

cime se bave *****, mamu im ****m , sve pobiti, namerno lagaju da popizdis i dadu ti gol jer ne mozes nista da radis breeeee, a vodim 1 0 i rasturam ga i sve super kad odjednom lag trokira bogte i dao mi gol posle toga sve normalno, napusio sam ***** nemacko, da mu ****m mater usranu

u brate moj je negdje 26 -16U cetvrtoj sam diviziji i stremim ka trecoj.Mada igram na ps3 koja vec ima 700 hiljada ludaka :)

**** ih fudbal da ih ****, svaka treca mi tako laga odjednom krene, kakve su to budale, **** sam im mamu

Ne mogu da shvatim takve ljude, a ima ih 70% u ovoj usranoj igrici, jer mi svaka treca ****na utakmica trokira ko traktor.

I ja isto u 4 UT online diviziji, ali ne mogu bas da kazem da stremim ka trecoj jer sam malo eksperimentisao sa formacijama i igracima.

Nego, naletim na neki tim koji je sastavljen samo od obicnih a ne od rare gold igraca. Svu su oko sedamdeset i nesto. Trce kao nenormalni, svaku loptu preseku, svaki pas, LETE po terenu! Tako me je isto dobio jedan sa, verovali ili ne, bronze-only igracima. Jeste da igra kao zmaj, ali brate... Razmisljam u cemu je stvar i kako je moguce.

Razmisljam sta bi se desilo ako bih sastavio tim samo od 90+ pacera sa 100 chem i da svaki ima chem boost na pace i da napravim staff samo od trenera koji daju bonus na pace pa da daju jos 50% na pace? Pa imao bih supermene kakvi god da su im ostali statsi. Uzasno je iritirajuce igrati protiv takvog tima, iako imam i ja nekoliko 90+ pace igraca a ostali su 80+.

Dakle, cuvajte se kad naletite u visim divizijama na tim koji nema jake igrace. Taj je sa takvim timom dospeo ili zato sto je pace abuser, ili zato sto je lud i mnogo bolji od ostalih.

Kako rade ovaj lag, ***** usrana i zavidna, popizdeo sam na sva su sve spremni zavidni nobovi i usrana *****, **** vas fudbal kad ne mozes ko covek odigrati 4 utakmicem, a da neko ne vara...

Pa piši mail ea gamesu.

slab sam sa eng, bilo je o ovome vec na ovom forumu, poenta je sta tera te ljude da se *****avaju sa tim sranjima to ne mogu da shvatim, koliko je taj lik umno bolestan i nizak da mu je posto poto bitna pobeda u fifi...
Moze li se izaci iz utakmice u prvih pet minuta ako taj mec laga?

Poslednja izmena:
Gubis novac sa svakim izlaskom, ne vredi. To je moglo u obicnim sezonama, u UT ne daju da izadjes.

EA je bedan sto ne moze da obezbedi dedicated servere, to je problem. Naravno i igraci su go*na, pa iskoriscavaju to. Srecom, makar je Microsoft obecao svima besplatne dedicated servere za Xbox One, videcemo da li ce se makar ta verzija razlikovati, ali na PC-ju pice torente sve u sesnaest.

Pobede jesu vazne, ali ne toliko da upropastis sebi i drugima igru. Ja sam npr sada dobio 9000 za promociju u 3 diviziju i league title, sto je lepa suma, ali bilo bi me blam da sam do toga dosao na tako jadan nacin.

edit: jel ima neko neke preporuke za tim?

Untitled.jpg

ovo je hibrid italijana i turaka, razmisljam sta dalje... treba da predjem na neke jace igrace, mada su se ovi turci, moram priznati, strava pokazali. Moram da razmisljam o boljem napadu jer su mi krila slaba tacka zbog hemije.

opcija A: kavani + menez, kavani je jedino skup, menez jeftin a ubija. Ali to je opet hibrid..
opcija B: vucinic da daje hemiju levo asamoi, cam kaka, desno ST mozda robinjo, pa da bude komplet seria A. Ovo mi, za sada, deluje kao najbolje resenje... Mozda Jovetic ako ikada skupim.
opcija C: mozda neko kvalitetnije krilo kao El Saravi da nabacuje Drogbi na glavu

Staff mi je i dalje potpuno prazan, nema se para :( Glupo mi da kupujem packove, a vidim da je to verovatno jedini nacin da se nesto uradi. Probao sam i da trgujem, moze se nesto uraditi, ali sa ogranicenim vremenom, ne znam... bolje da igram fudbal nego da se zamlacujem s tim.

Poslednja izmena:
Ja nemam problema s lagom uopste. Evo vam jedan savjet. Nikad ne prihvatajte da startujete mec s protivnikom koji nema pune tri zelene linije. Cak i ako je na pola sekunde bilo dvije narandzaste pa se prebacilo u tri zelene, lagovace opet i treba izaci ;)
Btw, kupih na jednom sajtu za 7e 400 iljada coina :D Ali ne uzimam neke spec igrace, nabudzio sam samo svakom 99 ugovore :)

Poslednja izmena:
Izbegavajte kupovinu tih coinsa preko kojekavih sajtova, mnogi su dobili trajne banove...

slab sam sa eng, bilo je o ovome vec na ovom forumu, poenta je sta tera te ljude da se *****avaju sa tim sranjima to ne mogu da shvatim, koliko je taj lik umno bolestan i nizak da mu je posto poto bitna pobeda u fifi...
Moze li se izaci iz utakmice u prvih pet minuta ako taj mec laga?

Tera ih to sto su im stvarne k**e veoma male pa moraju virtuelno da ih silje. U svakoj VS. igri je isto, uvek ce biti nekih pacera koji se tako silje na drugima. Ja na pr. nemam nikakav problem kad izgubim od nekog ko je bolji, par puta su me otresli ko slinu neki likovi, ali kapa dole, sve je bilo cool i na vestinu. Ali kad naletim na nekog koga bih trebalo da dobijem sa x:0 i izgubim ili igram nereseno, hocu da pojedem joypad.

Ja nemam problema s lagom uopste. Evo vam jedan savjet. Nikad ne prihvatajte da startujete mec s protivnikom koji nema pune tri zelene linije. Cak i ako je na pola sekunde bilo dvije narandzaste pa se prebacilo u tri zelene, lagovace opet i treba izaci ;)
Btw, kupih na jednom sajtu za 7e 400 iljada coina :D Ali ne uzimam neke spec igrace, nabudzio sam samo svakom 99 ugovore :)

To je za fut, ali toga nema u sezonama, već igra sama upari igrače.

Pa upari igra sama igrace, ali ti trebas da kliknes "ready" E ne kliknes dok ne provjeris ovo gore sto sam napisao :) Ako je i na treptaj dvije narandzaste, odma izlazite.
Btw nervira me sad ako mi pukne veza ili nesto prijeee nego sto pocne mec, dok ucitava, gubim mec. Koja glupost ***, zasto je DNF a nije ni poceo mec. Mislim cak da vise nema ni do 5min ono da se ne racuna, mada neka su to ukinuli, ali da prije meca ti pise poraz, bas bzv. Imam skor 20-14 od cega mi je 6 poraza na ovaj nacin upisano.

Dobro ste mi rekli to za coine, ne uzimam vise nista, nisam znao da je zabranjeno to. Mada brat mali, je u fifi13 uzeo preko 10 miliona, iz 10-15 puta, nije dobio nikakav ban :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno