Pa u zadnjih nedelju dana igrao sam prvu diziviju, srebrni i zlatni kup i nisam sreo nijednog citera. Imam osecaj da malo duze cekam protivnika u kupu, pogotovo srebrnom, ali u diviziju ih nalazim bez problema. Istina, divizija mi se najmanje igra. Moram bas se potrudim i skocentrisem i jos kad mi dodje neko sa 5221 ni ne igra mi se. Kup mi je bas razbibriga, opustencijaKako ne može, u prvoj FUT diviziji mi treba 15 minuta da nađem nekoga ko hoće da igra.
@ rusi
Ako je golman na gol liniji onda treba opucati jako u bliži ugao, ako krene da izleće, onda zavisi od sitacije, pre svega od šuterske noge, ali uglavnom treba plasirati.
Edit: Što je napisao i wahad![]()
@ rusi
Ako je golman na gol liniji onda treba opucati jako u bliži ugao, ako krene da izleće, onda zavisi od sitacije, pre svega od šuterske noge, ali uglavnom treba plasirati.
Jel igraš na PC? Stvarno ne znam, evo sad ću napraviti video na čega to kod mene liči. Da li to ima veze sa time što sam osvojio prethodno tri vezane prve divizije, pa je krenulo da me spaja sa ovima što čituju pošto oni konstantno osvajaju divizije ili šta. Ali ja meč normalan ne mogu da odigram a da ne čekam 15-20 minuta na igrača koji to hoće.
Kako izgleda taj cheat? Taman kad sam treba da predjem y prvu diviziju, dao Sony ortaku. I jel neko kapira zasto bi iko to radio?
Plus, dodavanja često idu nekom igraču kome nikako nisam hteo da idu, koji nije čak ni blizu. .
Logitech f710, ili još bolje, xbox sa pc adapterom.
pa napisah ti ja, xbox kontroler plus wireless adapter za pc i to je oko 50e.
ja bolji gamepad nisam imao, a ni koristio. Pre toga sam imao chillstream, igrao na sonijevim, a i drndao one logitech rumblepadove i fnešto.Jel tolko dobar taj xbox kontroler? Kako lezi u ruci? Nisam nikada imao priliku da ga probam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari