Šta je novo?

FIFA 13

Dobijas gold pakete za Ultimate Team... cini mi se ukupno 24 gold paketa, svake nedelje po jedan ili tako nesto.

Uzmi Cisse-a umesto Sinclair-a, cisto zbog chemistry-a ako nista drugo. Cisse je odlican, brz, ima super sut i 4 star Weak Foot(jako korisno za napadaca) i Skill Move. Ja sam ga koristio sa Adebayor-om u napadu kad sam napravio svoj prvi BPL tim i bili su mi super zajedno.

hm, uzeo sam dzeka skoro, uzecu i njega. odmah sam prodao sinklera, nije mi se svideo, kupio welbecka, isto odmah prodao. zadrzao sam miralesa, ali njega cu sada da prodam kada uzmem sisea.

Jel to znaci da ih sad imam fazon 3 u steku ilu ako ih nisam uzeo to je to

Verovatno ti je tamo gde je Store, tj gde se kupuju paketi...

Kad udjem tu, imam samo mogucnost da kupim pakete ne i da uzmem besplatne

Onda ne znam... tu bi moralo da bude, jer znam kada osvojis prvu online diviziju dobijas 8.000 novcica i jedan Gold paket koji se bas tu nalazi.

Jesi siguran da si uzeo Ultimate Edition?

Ja sam glup. Kad sam aktivirao, ukucao sam samo online code i ne gledajucu ostalo. Sad tek video da imam jos jedan code i ukucao sam ga. Valjda ce sad sljakati. Hvala momci

***, desava se... Ovako smo te naterali da malo vise razmisljas i proveris! :D

imam pitanje vezano za hemistri.
Jurim uglavnom igrace iz premijer lige. E, sad, ovo mi je trenutni tim:
http://www.futhead.com/fifa/squads/1069604/#squad-player

hemistri mi je trenutno 94. Jurim da mi igraci igraju u toj formaciji koju ja igram. Sta jos?
Kontam da ce mi kemistri biti jos veci kada ubacim golmana iz PL.
Ili da izaberem nekog drugog, a da bude iz iste nacije kao odbrana? Ne znam, dajte savet :D

edit:
97 chem, promenio sam sahinu formaciju :)

Poslednja izmena:
Ovo je ok kod tebe, svi igrači sem Škrtela (pogrešna formacija?) i golmana imaju pojedinačni chemistry 9, što je max. Nađeš PL golmana, središ Škrtelu formaciju, i to je uglavnom to, jedino možda ako nemaš trenera sa odgovarajućom formacijom, dodaj ga.

Jel imas manager-a?

On ti nabija chemistry sigurno +10!

Ako ga vec imas, i ako odgovara formacija koju koristis onda je verovatno do igraca. Ako su svi iz PL onda proveri da svi igraju na svojim "prirodnim" pozicijama i da igraju u pravoj formaciji.

100 hemistri, promenio sam i valensiji formaciju :)
e sad, svi mi imaju formaciju kako treba, osim adebajora. Njemu jos necu da menjam, posto je hemistri sad 100, a sta znam, mozda i nadjem boljeg napadaca uskoro :)
imam, AVB, formacija koju forsiram :)

aj ako igrate na pcu, dodajte me, nick isti kao i ovde, pa nekad i da probamo skvodove medjusobno :)

Poslednja izmena:
Ja bi ti preporučio da sada kreneš da praviš drugu postavu, pa da možeš da rotiraš igrače posle svake utakmice. Više se para zarađuje ako ne moraš da ih trošiš na fitnes gluposti :)

Zanima me jel iko od vas ikada kupio Messija? Covel je na aukciji preko milion i po. Iskreno ne znam kako napraviti taj novac sem davanjem love EA-u. Usput ne treba mi, samo mi nije jasno kako do njega.

izgubio sam ja 8-1 od nekog lika koji je uveo mesija sa klupe. ej, mesija sa klupe. plus silva i ta kompanija. ciganjeros igra samo na spamovanje ar tru pasa.

pitanje:
za staff, tipa fitness menager. da li se ti bonusi sabiraju? primera radi, stavim 4 fitnessa sa po nekim bonusom, ili se racuna samo jedan? i koji?

Poslednja izmena:
Racunaju se svi u staff-u do maksimalnih 50%... Tako da ako koristis fitnes kartu, dodaje jos polovinu vrednosti te karte. Tipa bronzana fitnes karta od +20, dobijas jos +10 bonusa.

Ali po meni to se samo isplati kod ugovora. Skupio sam gomilu trenera/menadzera tako da za ugovore imam maksimalnih 50%! Kad upotrebim jedan rare gold ugovor od +28, odmah igrac ima +42.

Jel se još nekome dešava ovo?

fifa13problem.jpg

Ovo se dešava svaki put kad pokuša da igra utakmicu. Ne radi roster update, igra je reinstalirana, Fifa 13 folder je obrisan iz Documentsa, sve isto.
Brat ne može da igra Seasons, a to je jedino što igra. Na njihovom forumu se žale ljudi, i ima nekih polu-rešenja, ali nisu uspela. Pa me zanima da nije neko ovde nalateo na to.

Previše je bugova u ovoj igri.

Poslednja izmena:
Pozdrav, moze li mi neko reci koliki upload speed je neophodan da bi se igralo online bez nekih vecih poteskoca?

Zanima me jel iko od vas ikada kupio Messija? Covel je na aukciji preko milion i po. Iskreno ne znam kako napraviti taj novac sem davanjem love EA-u. Usput ne treba mi, samo mi nije jasno kako do njega.

Ista priča je i sa Ronaldom. Bukvalno ne vredi vijati gold packove, nema šanse da se izvuku, zato toliko i koštaju.

Kako se koriste ti ostali menadžeri uopšte, nisam se sa tim petljao uopšte do sad. :D

trazim golmana za tim i usere me u vikend peku da dobijem ceha :D

Ovo se dešava svaki put kad pokuša da igra utakmicu. Ne radi roster update, igra je reinstalirana, Fifa 13 folder je obrisan iz Documentsa, sBrat ne može da igra Seasons, a to je jedino što igra. Na njihovom forumu se žale ljudi, i ima nekih polu-rešenja, ali nisu uspela. Pa me zanima da nije neko ovde nalateo na to.

Previše je bugova u ovoj igri.

Imao sam druge bagove sa squadovima, neka izbrise i napravi novi profil. Ako se profil cuva na serveru a zabagovao je onda nista ne vredi da se reinstalira klijent

Rešio sam tako što sam mu ja ušao na njegov origin nalog, obrisao stari profil, napravio novi i updateovao squads. Sad radi, koliko čujem.

Nešto slično je meni Torres promašio, u Seasons, na 2 metra preko gola je prebacio, prazan go, niko iza njega, lopta doletela do njega... Tresnuo sam gamepad o zid u tom trenutku i isključio igru.

Vrh Dno