Uzmi Cisse-a umesto Sinclair-a, cisto zbog chemistry-a ako nista drugo. Cisse je odlican, brz, ima super sut i 4 star Weak Foot(jako korisno za napadaca) i Skill Move. Ja sam ga koristio sa Adebayor-om u napadu kad sam napravio svoj prvi BPL tim i bili su mi super zajedno.
1 Gold Pack nedeljno tokom 24 nedeljeSta mi donosi Ultimate edition Fifa 13 u odnosu na obicnu?
Pojave se svake nedelju u Store-u pod My PacksJa imam ultimate a ne znam gde to da nadjem. Snaci cu se nekako
Zanima me jel iko od vas ikada kupio Messija? Covel je na aukciji preko milion i po. Iskreno ne znam kako napraviti taj novac sem davanjem love EA-u. Usput ne treba mi, samo mi nije jasno kako do njega.
trazim golmana za tim i usere me u vikend peku da dobijem ceha![]()
Ovo se dešava svaki put kad pokuša da igra utakmicu. Ne radi roster update, igra je reinstalirana, Fifa 13 folder je obrisan iz Documentsa, sBrat ne može da igra Seasons, a to je jedino što igra. Na njihovom forumu se žale ljudi, i ima nekih polu-rešenja, ali nisu uspela. Pa me zanima da nije neko ovde nalateo na to.
Previše je bugova u ovoj igri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari