Uzmi Cisse-a umesto Sinclair-a, cisto zbog chemistry-a ako nista drugo. Cisse je odlican, brz, ima super sut i 4 star Weak Foot(jako korisno za napadaca) i Skill Move. Ja sam ga koristio sa Adebayor-om u napadu kad sam napravio svoj prvi BPL tim i bili su mi super zajedno.
1 Gold Pack nedeljno tokom 24 nedeljeSta mi donosi Ultimate edition Fifa 13 u odnosu na obicnu?
Pojave se svake nedelju u Store-u pod My PacksJa imam ultimate a ne znam gde to da nadjem. Snaci cu se nekako

Zanima me jel iko od vas ikada kupio Messija? Covel je na aukciji preko milion i po. Iskreno ne znam kako napraviti taj novac sem davanjem love EA-u. Usput ne treba mi, samo mi nije jasno kako do njega.
trazim golmana za tim i usere me u vikend peku da dobijem ceha
Ovo se dešava svaki put kad pokuša da igra utakmicu. Ne radi roster update, igra je reinstalirana, Fifa 13 folder je obrisan iz Documentsa, sBrat ne može da igra Seasons, a to je jedino što igra. Na njihovom forumu se žale ljudi, i ima nekih polu-rešenja, ali nisu uspela. Pa me zanima da nije neko ovde nalateo na to.
Previše je bugova u ovoj igri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari