Šta je novo?

FIFA 13

13 po meni. Igrate li tactical defending ili standard (legacy)?

Nisam naisao na takav sindrom, igram Career Mode sa Evertonom na World Class... United me rasturio u prvoj tekmi, i dosta sam se namucio protiv "manjih" ekipa!

Sto mi je fascinantno je kako su npr preneli igru Swansea-a! Skoro identicno kao sto su prosle godine igrali, pas igra na vrhunskom nivou. Dok eto npr protiv United-a je bilo isto slicno kao u RL. Postigli gol i onda polako na kontre resili utakmicu. :D

Na prethodnoj strani imas podesavanja tih slajdera prekopiranih sa FIFA soccer blog-a. Po komentarima, ljudi su prezadovoljni.

Cool, onda necu mnogo da se bakcem sa slajderima na svakoj tekmi.
Sto se tice slajdera na prethodnoj strani, nisu mi se svideli zbog Injury Freq. koji je na 90, sto je nenormalno preterivanje, jer kod mene na 50 dese se u proseku jedna i li dve lakse/teze povrede po utakmici, sto je po meni ok. A ostale vrednosti su maltene na defaultu, promeniti slajder na 52-53 sa 50 nece promeniti gameplay sigurno. Ja sam uocio razlike samo ako se promeni za 5-10.

Poslednja izmena:
Ovo pocinje da me plasi dobio sam jos 3 gold pack-a ja nzm. od koga ni kako.

89 mi je chemistry na ovaj novi team,jer izgleda nisam birao formation

Upravo sam dobio tri Gold pack-a besplatno nzm. zasto i od koga :D Moguce zato sto sam juce se mlatio i popunjivao koji su mi itemi stuck na EA forum-u.

He he takodje dobio 3 gold packa-a i 2000 coinsa :-devil-: vredelo je popuniti i poslati ;)

To vazi samo za PC verziju? To popunjavanje na EA forumu? :D

@Bole
Moguce da je do formacije ili pozicije igraca. A i treba da imas odgovarajuceg menadzera, tj odgovarajucu formaciju.

imam to,ali je do formacije,minimum je 6 totalno pro,
masena,ali rijesicemo vremenom

Pa hoces ako zelis da das par desetina hiljada novcica na formacije... Koliko se secam igras 4-1-2-1-2, a ta formacija je ujedno i najskuplja! Mislim da je neka prosecna cena oko 6-7 hiljada, moze se naci nesto jeftinije ali to bas ako pratis!

Pa hoces ako zelis da das par desetina hiljada novcica na formacije... Koliko se secam igras 4-1-2-1-2, a ta formacija je ujedno i najskuplja! Mislim da je neka prosecna cena oko 6-7 hiljada, moze se naci nesto jeftinije ali to bas ako pratis!

znam vidio sam,ali skupice se ako zapane sto u paketic

Izasao update, 200mb...Zna li ko sta donosi novo?

Izvoli.
FIFA 13 Title Update

This will be our first official update of FIFA 13, and will address the game issues that have had the biggest impact on our fans:
• Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off.
• Career Mode freeze while starting a new career with free agents.
• Career Mode hangs when using Game Face.
• Stability in Career Mode when players retire or are being bought back from loan.
• Users will no longer be able to lower difficulty settings in a FUT Seasons match.
• Freeze in FUT Online Tournament HUB on PS3.
• Napoli of Serie A will now have fully authentic kits and crests in FIFA and FIFA Ultimate Team.
• Legacy defending and passing assistance options removed in Pro Clubs.
• Freeze in Pro Clubs Results screen.
• Matchmaking settings in Pro Clubs (with "ANY" and "Match Keeper") will provide the desired results.
• Changes made in National Squad not properly reflected in Manager Mode screen.
• (PC Only) Freeze while retrieving Hospitality Settings.

Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off.

ooooooooh boze... setili su se...

Ovo je moja brazilska ekipica(koja jako voli lav pivo) koju sam kompletirao u 4 diviziji.
Untitled.jpg

Na klupi jos imam Sandra,Jonasa,Paulinja,Klebera,Danila,Diega Costu i Fernanda(naravno sve brazilci)
Vidi se na slici da mi fale RB i LM al ti je izbor sto se tice brazilskih igraca veoma tanak,naravno da Rafael i Bastos tu savrseno odgovaraju ali su dosta skupi.
Zanima me sta mislite koji bi trener najvise odgovarao za ove moje brazilske pivopije(4-4-2)?

Pa uzmes trenera brazilca, imas zlatnog M. Ramalho-a i kupis karticu da mu promenis taktiku. Ako pogodis dobro vreme sve to te moze kostati oko 1.5k coina, mozda i manje.

a zasto mi kad izadje, iz ultimate team matcha u prvih 5 minuta racuna lost,a lagovalo katastrofa

Sa novim patchom, sad mi se desava da se igram zamrzne u UT kad treba da krene utakmica.

Meni se zamrzne UT dok cekam da nadje protivnika,pre novog peca mi se to nije dogadjalo.

Pa da li su ovi normalni?
Zar da ispastam zbog njihovih servera i ko zna cega.
Ostala su mi jos dva mece u UT,i potrebne su mi obe pobede da bih uzeo titulu u prvoj diviziji.
Igram pretposlednji mec i dobijam sa 3:1.
Nakon zavrsetka utakmice,server puca,origin odlazi u offline,ali rekoh,utakmica je gotova,kakve veze ima.
Sada ponovo ulazim u UT,i imam sta da vidim,registrovana je utakmica kao da sam izleteo iz igre,plus nisam dobio ni jedan jedini dinar,a ostao sam u diviziji.:mad:

ooooooooh boze... setili su se...

Jok, nisu, ne radi i dalje kako treba. Video sam da se updateuje igra i pun nade krenem da igram kad ono odmah u prvom pokusaju mi ostade zaglavljen u areni....

Inace od prosle godine je takodje ostao problem da ako pocne utakmica, i odmah u prvih par minuta dam gol a magarac junacki odmah izadje iz igre ne prizna mi pobedu, a njemu sigurno ne upise poraz... Mislim da tek posle 5 og minuta pocinje da priznaje utakmicu ako se prekine veza.

Meni je na prosloj strani sam rekao,u UT racunalo cak u 2 minutu poraz

Jok, nisu, ne radi i dalje kako treba. Video sam da se updateuje igra i pun nade krenem da igram kad ono odmah u prvom pokusaju mi ostade zaglavljen u areni....

Izbrisi konfiguracioni (profil) fajl iz igre i napravi novi, nemoj da izaberes hospitality, obrisi rucno sve squad apdejtove... meni je to izgleda resilo problem.

Meni i dalje puca Seasons online. WTF?!?!?! Koji retardi brate mili...

Ok proradilo posle kreiranja novog profila:)

sta ti kazem!!! :) e i jos jedna stvar, ako vam nepodnosljivo "secka" prilikom online meceva, a pomalo i u kickoff modu, probajte da ukljucite bas sve opcije na max u settingsu - 4x msaa, vsync, unlimited frejmovi, max rezolucija. opet, meni pomoglo, a postao vec ocajan...

Aj molim vas pomagajte:
1. Kako da podesim manuelno kontrole, meni su ok, medjutim ljude koje zovem da igraju, navikli na pes brzo trcanje i ne odgovara im.
2. kako se izvode penali bez analognog. Par drugara dolaze ali nemaju analogni i nikad ne mogu da odbrane penal.
3 kako da maknem mesija u glavnom meniju, ne zelim njega da gledam, u prethodnoj verziji kad izaberes omiljeni tim, automatski ti se vrte igraci tvog tima u glavnom meniju?

Hvala unapred na odgovorima! ;)

Poslednja izmena:
Juce sam imao problema sa zlatnim kupom u UT. Zaglavi se dok cekam da nadje protivnika, morao sam da izadjem iz igre i onda kad pokrenem ponovo moram da igram kup ispocetka. Dva puta sam stigao po polufinala pa morao krenuti ponovo, treci put ispadnem na penale :D Nikako u finale

Probaj da pratis ovo, isto je za gamepad. Samo zamenis Sprint i Finesse Shot
Link

Nece, kad hocu da kastomizujem kontrole, bilo koju kontrolu koju hocu na gamepad da zamenim, recimo trcanje, nece, kaze ono da pritisnem dugme koje hocu, medjutim ne prihvata ni jedno, osim kako je vec namesteno, classic i alternative.. Imam rumblepad2 koji je podzan.

Nazad
Vrh Dno