Nisam naisao na takav sindrom, igram Career Mode sa Evertonom na World Class... United me rasturio u prvoj tekmi, i dosta sam se namucio protiv "manjih" ekipa!
Sto mi je fascinantno je kako su npr preneli igru Swansea-a! Skoro identicno kao sto su prosle godine igrali, pas igra na vrhunskom nivou. Dok eto npr protiv United-a je bilo isto slicno kao u RL. Postigli gol i onda polako na kontre resili utakmicu.
Na prethodnoj strani imas podesavanja tih slajdera prekopiranih sa FIFA soccer blog-a. Po komentarima, ljudi su prezadovoljni.
Upravo sam dobio tri Gold pack-a besplatno nzm. zasto i od kogaMoguce zato sto sam juce se mlatio i popunjivao koji su mi itemi stuck na EA forum-u.
Ja sam jutros dobio 3 i pre nekih 2h jos 3 gold pack-aHe he takodje dobio 3 gold packa-a i 2000 coinsa :-devil-: vredelo je popuniti i poslati![]()
Pa hoces ako zelis da das par desetina hiljada novcica na formacije... Koliko se secam igras 4-1-2-1-2, a ta formacija je ujedno i najskuplja! Mislim da je neka prosecna cena oko 6-7 hiljada, moze se naci nesto jeftinije ali to bas ako pratis!
Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off.
ooooooooh boze... setili su se...
Jok, nisu, ne radi i dalje kako treba. Video sam da se updateuje igra i pun nade krenem da igram kad ono odmah u prvom pokusaju mi ostade zaglavljen u areni....
Probaj da pratis ovo, isto je za gamepad. Samo zamenis Sprint i Finesse Shot
Link
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari