Šta je novo?

FIFA 13

Ako bi nam dao neke informacije, mozda bi i imao. ;)

Koju formaciju preferiras? Da li volis da igras sa brzim krilima i na centarsute, ili vise volis dobre tehnicare koji su dobri pass-eri?

Meni sto sada pada na pamet, sta bi ja sada uradio sa tim novcem da ga imam, verovatno bih isao na neku 4-1-2-1-2 diamond formaciju... mada bih to dobro razmislio. I pravio bi ekipu sa Kolubijcima. Napred Falcao i cini mi se Muriel iz Udina, ima pace 91! Iza njih na CAM ide In Form James Rodriguez. Na LM Zuniga, a na RM Cuadrado iz Firence. Sada na CDM bi mogao Guarin iz Intera. Na LB moze Armero, e sada na CB nisam siguran koliko bi bio zadovoljan jednim Zapatom ili Pereom, ali s obzirom da su uglavnom igraci iz Serie A, mozes staviti i nekog stopera iz iste. Na RB isto tako nisam siguran koga imaju, kao i za golmana. :)

pa volim pas kroz sredinu ali 90% igram po stranama,ne igram sad centrasute jel su mi spicevi niski.Ne znam bilo koju formaciju napadacki malo

Pa onda kupi nekog visokog igraca! ;) Sta ce ti bolje od Radamela, mislim da nijedan ofanzivni igrac nema ocenu za Heading kao on... jedini koje je blizu je cini mi se Tim Cahill. :D

A jel imas nekog igraca oko kog bi da gradis tim? Kojeg bi zeleo da imas? :D

A kad kazes napadacka formacija, onda idi na 3-4-3! :)

Poslednja izmena:
Postoji li resenje za micro stutering, full za razliku od demoa mi nije tako fluidan bas zbog tog malog 'stucanja'?

Moze li piratska verzija nekako da se igra online sa drugim?

Evo ti jedna fina ekipa za nesto ispod 150k...

http://www.futhead.com/fifa/squads/127465/

S tim da bi mozda bolje bilo da ubacis Abatea na poziciju desnog beka. Ali sto je najvaznije imas brze stopere!

EDIT: Za one koji vise vole da igraju Career Mode ili ti uopsteno offline, evo saveta kako da podese slidere da bi igra bila jos zanimljivija. Barem po komentarima, koji su vezani za ovakva podesavnja, ljudi su odusevljeni.

Game Speed: Slow

Difficulties Tested: Professional / World Class
FIFA 13 – FSB Gameplay Sliders

*Apply to both User and CPU gameplay sliders*

Sprint Speed - 50

Acceleration - 47

Shot Error - 50

Pass Error - 50

Shot Speed - 45

Pass Speed - 52

Injury Frequency - 90

Injury Severity - 60

Goalkeeper Ability - 50

Positioning: Marking - 80

Positioning: Run Frequency - 80

Positioning: Line Height - 48

Positioning: Line Length - 40

Positioning: Line Width - 45

Positioning: Full Back - 53

Power Bar - 50

First Touch Control Error – 52

Poslednja izmena:
super squad vidjecu ,malo mozda i ja neke svoje da dodam,lijeva strana da se poboljsa malo,kako bi se cavanni uklopio ovdje

E pa sad... ako ubacim Kavanija, kosta te oko 170k. Ok bi se on uklopio, imao bi 7 Chemistry ali samo zato sto je Zuniga na levoj strani koji je takodje iz Napolija. Ali ti kazes da bi menjao tu levu stranu, tako da onda ne znam kako bi izgledalo.

http://www.futhead.com/fifa/squads/127465/

treba naci coine za ovo ,ja sam na ps3 mislim da ce me dosta izaci imam oko 155.000

nemam para za chiellina,koga onda imam oko 33k

Pa ne moras ti Chiellini-a, ja sam ga tu stavio jer si rekao da imas 155k. I kada kupujes nemoj da se zaleces odmah da kupujes, gledaj malo, trazi, budi strpljiv. Sigurno mozes naci igraca malo ispod prosecne cene.
Imas iz Serie A jos stopera, Barzagli, Lucio, itd.

Ja sam ti rekao da mi das nekog igraca/igrace oko kojih zelis da pravis tim, pa bih ja pokusao da napravim ekipicu. :D
Ili ne moras samog igraca, vec ceo sastav... npr Serie A, Premier liga, Primera, ili hocu Brazilce, Belgijance, Urugvajce... ;)

Na kraju krajeva, ako nemas za Chiellini-a, kupi nekog ko je par hiljada pa igraj sa njima dok ne skupis za Chiellini-a.

sve sam kupio osim njega cak i managera imam 30k sto mislis?

Kupi nekog stopera za manje para, i polako skupljaj za Chiellini-a!

Npr. vec sam naveo, Barzagli, Lucio, Walter Samuel, Benatia.

Barzagli je tu malo skuplji, prosek mu je oko 13.500. Lucio oko 6.500, mada sam ga ja kupio za oko 5k. Walter Samuel je oko 6.5k, dok je Benatia tu najjeftiniji sa oko 3.5k.
Poprilicno ljudi hvale Samuel, a i ocene su mu impresivne. Defending 87, Heading 82!

BTW gledaj sajt futhead.com, tamo imas sve igrace... Mozes da ih trazis, imas prosecnu cenu, komentare drugih igraca, itd. Tako da je korisno u svakom slucaju!

I nadam se da kada si kupovao igrace, da si pratio koju formaciju imaju?! :D

Ima li jos neko ovaj problem sa watch listom i trade pile kad se zaglave igraci? Skinulo mi pare a nemogu da preuzmem igrace.

I meni se desilo. I to bas sad, kad sam obavio par odlicnih kupovina. ******i...

Meni se takodje desavalo, valjda opet nesto motaju po serverima...

I sta kad se sve vrati u normalu, jel dobijam igrace?

Naravno, ako si ti zavrsio kupovinu tj isteklo je vreme onda je tvoj. To sto ti jos ne mozes da ga prebacis ne utice na to da je tvoj! :)

Jer verovatno si primetio da kada istice vreme, pa na kraju na nultoj sekundi ipak neko ponudi nesto pa opet moras iznova da se mucis... Ako ti se to nije desilo, a verovatno nije, tvoj je igrac!

Ne znam da li je bilo vec postavljeno, ali evo kako je protekao FIFA 13 | Celebrity Cup

...

[YOUTUBE]9KTWk2raYh8[/YOUTUBE]

Da li zna neko kako da namestim desni analog? Ne radi mi u Fifi. I da li moze da se salje igrac u prostor kao na pes-? Ne mislim na dupli pas, vec manuelno da posaljes igraca gde zelis.

Na desnom analogu su finte, pogledaj da li ti je u kontrolama podešeno na "classic" ili na "alternate". Ako jeste, onda džoistik ne radi kako treba

Upravo sam dobio tri Gold pack-a besplatno nzm. zasto i od koga :D Moguce zato sto sam juce se mlatio i popunjivao koji su mi itemi stuck na EA forum-u.

Jao totalno sam zaboravio na formaciju mada cu vidjeti

Ne mozes da ga usmeris ali na L1 mu dajes znak da krene u prostor...

Ova FIFA13 je sick. Odbrana je mnogo dobro odradjena, nema rupa velicine Teksasa kao u PESu. Znaci odigrao sam 2 prijateljske tekme offline na professional nivou sa Norwich-om, obe tekme protiv Engleskih treceligasa (ocene ispod 60) i nisam uspeo da dam ni JEDAN pisljivi gol! Sto je najcrnje igram na 20 minuta poluvreme (najduze moguce), i rezultati su bili 0-1, i 0-0. Definitivno moram da sredim slajdere malo. :)

Btw da li i ova FIFA pati od sindroma da igranje protiv najjacih klubova nije nista teze nego protiv York City-ja recimo? Zbog toga podesavam slajdere za CPU (pass error uglavnom) da bude veca razlika izmedju losih i dobrih klubova.

Nisam naisao na takav sindrom, igram Career Mode sa Evertonom na World Class... United me rasturio u prvoj tekmi, i dosta sam se namucio protiv "manjih" ekipa!

Sto mi je fascinantno je kako su npr preneli igru Swansea-a! Skoro identicno kao sto su prosle godine igrali, pas igra na vrhunskom nivou. Dok eto npr protiv United-a je bilo isto slicno kao u RL. Postigli gol i onda polako na kontre resili utakmicu. :D

Na prethodnoj strani imas podesavanja tih slajdera prekopiranih sa FIFA soccer blog-a. Po komentarima, ljudi su prezadovoljni.

Vrh Dno