3 kako da maknem mesija u glavnom meniju, ne zelim njega da gledam, u prethodnoj verziji kad izaberes omiljeni tim, automatski ti se vrte igraci tvog tima u glavnom meniju?
Pruzi nozicu i ispadne.Trik je biti The Chosen one i imati razvijenu moc predvidjanja. Neka je sila sa tobom... i puno vezbaj.
![]()
Znammene j**e što sam navikao od ranije da stiskam oduzimanje i sad kad stisnem on ispadne... Moram vezbati
+1***, stvar je vezbe... Vremenom se covek nauci
Ovo mi se jos uvek desava,ima li leka.Posle ovog ne reaguje ni jedna komanda na gamepadu tako da moram da izadjem iz igre na ctrlaltdelete...Meni se zamrzne UT dok cekam da nadje protivnika,pre novog peca mi se to nije dogadjalo.
Da ali problem je sto je i UT ceo izbagovan samo danas mi dva puta zaglavio na ono kad trazi protivnika i to kad sam trebao da igram finale Gold Trophy-a :SNaravno da je samo za online zato je igra i napravljena. Kakav UT, pro, manager i ostale budalaštine. Ja skor 31-8 napredujemooo ojhaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari