Šta je novo?

FIFA 13

Ne pritiskas dugme koje hoces... Nego izaberes sa X, i onda premestis do one sa kojom zelis da zamenis i opet pritisnes X.
Dakle izaberes Finese Shot sto je podeseno na R1, i pomeris na R2 gde je sprint i pritisnes X i zamenis.

thx, probacu kad dodjem kuci. I ako moze pomoc za ostala 2 pitanja koja sam postavio.

Sto se penala tice, isto jedino da promenis da na krstic pomeras igraca. Ali ako nemas analog onda ne mozes ni da izvodis trikove na desni analog, kao sto ne mozes ni da dajes sam sebi for...

Pruzi nozicu i ispadne. :( Trik je biti The Chosen one i imati razvijenu moc predvidjanja. Neka je sila sa tobom... i puno vezbaj. ;)

makse katastrofa izgubim 3 matcha zaredom,ma serveri katastrofa,online raspad.Samo exploit iz srednje daljine sut,katastrofa.Jednog izgubim pukne konekcija,drugi me napuni sa 30 m sutevi, a jednog ubijem od igre 3:1 do 70 min i izgubim 5:3 dobije penal,odbije se lopte i pocne sutevi iz daljine i on da koristi

Ja sam počeo da ih ljuštim juče 15 pobeda i jedan poraz. Dobro je krenulo posle updejta je nekakoo fluidnije.

jel zna neko kako da podesim da upravljam igracem preko kursorskih tastera, nece da prihvati, nudi mi samo da stavim tipa 8456 na numerickoj za kretanje...keyboard only setup...
i dal je neko probao da igra sa misem, ja nesto malo, mnogo ruzno izgleda... a preko dzojpeda mi ne lezi da igram, navikao sam samo preko taste da igram, iako verujem da sam tu ogranicen za neke poteze...

Znam :( mene j**e što sam navikao od ranije da stiskam oduzimanje i sad kad stisnem on ispadne... Moram vezbati

Ne koristi previse to dugme za oduzimanje kao ni sprint. Ako se dovoljno priblizis protivniku on ce sam uzeti loptu. Ja to dugme koristim uglavnom da vucem igraca ako mi bezi, retko kad da oduzmem loptu.

ne znam kako je upario moj milan sa pacerskom reprezentacijom belgije ali pretpostavljam da su im skocile ocene posle onog juce... malo je reci da sam bio posebno motivisan :D

Jel koristio neko bent-a u UT kakav je treba mi brz ST iz PL imam trenutno u timu Dzeka, Adebajora i Velbeka pa mi treba neki brz ST dajte neke predolge cena 10 do 15k.

Imam welbeck-a sad sam bas gledao Mirrallas-a i Chicharita verovatno cu jednog od njih dvojice.

To je to zavrsio sam sa UT za sva vremena mozda odigram neku tekmu tu i tamo ali necu vise da se nerviram sa onim "taktickim" g*vnom. Zasto lepo nisu napravili opciju u matchmaking koji defending stil hoces da izaberes pa ono je smejurija kakva taktika uzmes brazilca koji je brz, agilan i ima 4 ili 5 star skill i setas se kroz odbranu jada i beda kakva crna taktika napravili glupost da bi jadni dribleri mogli da postavljaju VAU golove na YT da pokazu kako su opasni a od realnosti ka cemu navodno tezi igra nema ni trunke.

Online nije moguce igrati stari sistem odbrane, tj moguce je ali koliko znam samo u friendlies mecevima...

***, stvar je vezbe... Vremenom se covek nauci, a protiv tih brzih brazilaca ima leka. :D Stavis pozadi brze stopere i miran si.

Ne moraju ni da budu brzi, jer ako te pretrci, neces ga stici ni sa najbrzim. Ne smes da dozvolis da se to desi, sto je ok.
Ali sutevi iz daljine su suludi. Skoro svaki je odlican sut. Znao sam da ce nesto da useru.

Velika vecina tih brzih brazilaca ili uopsteno brzih igraca su poprilicno laki i slabi. Jedan jak i brz stoper moze da se nosi sa njima!

Upari Dedea i Santanu i resen problem! Ili ako preferiras Serie A, stavis Ogbonu i Kjelinija. :)

***, stvar je vezbe... Vremenom se covek nauci
+1
Meni je odbrana super uradjena. Moras da se pomucim, ne samo da pritisnes dugme i ono ti uradi ceo posao. Ako ti protivnik baci fintu i ti isplivas zar to nije realno? Za UT, fora mi koja mi donosi rezultate je da usmerevam protivnike na krila. Svi koriste male i brze napadace i potpuno su bezopasni iz centarsuta. Udvajanje je isto jako korisno. Obicno pustim kompjuter da pridje protivniku dok ja blokiram igraca iz sredine koji moze da primi loptu. Meni se svidja Tactical defending i to sto sad odbrana zahteva isti trud kao i napad.

Mogu li se nekako resiti kontrole koje nisu najbolje?

Igram na tastaturi i vec nekoliko dana se lomim izmedju PESa i FIFE, samo zbog kontrola. U PESu nemam problema sa sutevima na gol, drzim gore levo i lepo lik sutira u ugao gola, a u FIFI sutira ukoso, promasi gol za 5 metara. Pored toga da je FIFA neuporedivo BOLJI fudbal od PESa po svemu, jedino sto me yebe su ti sutevi. Odlucih da je igram sa misem, i vidim da se moze sutirati na gol normalno kao preko analognog kontrolera, tako da cu pokusati da se navikavam na te kontrole, odbrana je bas zayebata preko misa.

Da li vi možete igrat online utakmice u UT ?
Ja cijeli dan pokušavam i jedva sad odigrah jednu.

Ja samo zivce gubim sa ovom igrom dva puta stignem do finala za Gold Trophy i igra zabaguje kad trebam da igram finale dok trazi protivnika i jednini nacin je da iskljucim igru ovo je jedno ***** izbagovano.

U offline mod-u, protiv koga god da igras, svi su isti, nema puno razlike. I Rochdale iz engleske 4 lige, takodje tribla, pas igra perfektna, snalazenje ko da su najbolji klubovi. I namestanja slajdera nije mnogo pomogla bas. Izgleda da je ovo samo za online i covek vs. covek. Glupost.

Naravno da je samo za online zato je igra i napravljena. Kakav UT, pro, manager i ostale budalaštine. Ja skor 31-8 napredujemooo ojhaaa

Izasao novi update, isto oko 200mb

Naravno da je samo za online zato je igra i napravljena. Kakav UT, pro, manager i ostale budalaštine. Ja skor 31-8 napredujemooo ojhaaa
Da ali problem je sto je i UT ceo izbagovan samo danas mi dva puta zaglavio na ono kad trazi protivnika i to kad sam trebao da igram finale Gold Trophy-a :S

Vrh Dno