Šta je novo?

FIFA 12

Hajde dodajte me na PSN-u, izgleda da ću uskoro uzeti, imam za PC ali izgleda da je veća srpska populacija na PS3ci
Zato i uzeh danas verziju za PS3, mada se razmisljam da uzmem i za PC...ma koliko mi je dobra igra uzeo bih i za Xbox kad bih imao konzolu :D
Add-ujte psn-coske80

Kako se kupuje online pass za fifu? Zna li neko?

Preko psn-a iz igre kada zatraži pass.

Poslednja izmena:
Posle par utakmica online, trenutno imam skor od 8-0-2... Ne znam tacno gol razliku, ali sam zadovoljan! :)

Odigrao sam pritom i malo UT, uzeo sam jedan trofej... Onaj najlaksi s obzirom da je na Amateur tezini! :D
Jednu utakmicu mislim da sam dobio i sa 10:0.

U svakom slucaju, posle par sati igranja moram reci da je FIFA 12 najbolji fudbal! Iako sam obozavao PES 6, ovaj fudbal je u svakom slucaju ravnopravan sa PES 6. Naravno da se to danas ne moze meriti u igrivosti, grafici, a jos manje po obimu licenciranih timova jer ipak dosta godina je proslo!

Ali opet imam onaj osecaj kada igram fudbal na konzoli kao sto sam imao igrajuci PES 6 na PS2. Nijedna akcija nije nalik drugoj, odlicno kretanje igraca, popravili su i sut u odnosu na proslogodisnju verziju. Takodje su i dodavanja ostrija u odnosu na demo verziju koju sam do skora igrao.
Prosto uzivam igrajuci ovaj fudbal! :)

Znam da se neki nece sloziti sa mnom, ovo je ipak moje subjektivno misljenje...ali stojim pri tome da je ovo najbolji fudbal, cak i bolji od nekada neprikosnovene PES 6-ice.

Savet za sve koji igraju Ultimate Team, i to kako najlakse zaraditi novac...

Naime, ako ste primetili svakog igraca mozete odmah prodati bez stavljanje na aukcije. To mozete da odradite sa opcijom Quick Sell! Ukoliko to uradite, dobijate odredjeni iznos za tog igraca. Naravno u zavisnosti koji je tip igraca (Bronze, Silver, Gold) dobicete odredjenu sumu.

Ono sto je u svemu tome zanimljivo jeste da za obicnog Gold igraca dobijate 300, a za raritet dobijate 600!
Pored toga sto je ovo najlaksi nacin, ovo je i najsigurniji...a zasto?
E pa, odete na aukcije i trazite igrace. Kupujete ih po sto nizoj ceni i onda ih Quick Sell-ujte! Naravno ovo jeste jedan vid profita, ali verovatno i najsporiji. Imate gomilu igraca koje se vode kao raritet ali tesko da cete za njih dobiti ono sto trazite, zato je mozda najbolje da ih odmah prodate.

Evo sad bas trazim, i gomila igraca kojima je ocena oko 77 imate na aukcijama koje krecu sa 150 novcica. I bukvalno za takve igrace odmah neko ponudi 550, i eto odmah u startu ima zaradu od oko 50 novcica. Naravno ako se ne nadje neko ko zaista zeli da kupi tog igraca za tim a ne da ga preproda.

Kao sto rekoh, najlaksi i najsigurniji nacin ali i najduzi! :)

Stigla mi je fifa, nova zapakovana tako da nema potrebe za online pass-om

Imam jedno pitanje, tj problem. Ne mogu da se logujem sa svojim EA nalogom na PS3 verziji. Na x360 sam uspeo bez problema, ovde mi stalno izbacuje popup window kako postoji samo jedan nalog za EA igre, sve je share-ovano i da mogu da povežem svoje persone u jedan nalog. Ali nigde zašto me odbija nonstop...

Any help? Ne planiram da pravim novi nalog zbog fife, pre ću prodati igru.

Da li neko kome bih prodao moj primerak igre moze da igra online ako sam ja pass ukucao kad sam se kacio online?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nope, mora da kupi online pass

Da li neko kome bih prodao moj primerak igre moze da igra online ako sam ja pass ukucao kad sam se kacio online?

Ja sam kupio igru sa iskoriscenim pass-om i bez problema igram online...ALI...decko koji mi je prodao igru mi je dao njegove psn podatke da bih odradio redeem code na mojoj konzoli....novi user, opcija use existing acc i to je to...posle samo login sa mojim userom i sve sljaka ok...

Poslednja izmena:
A koliko kosta taj pass na psn-u?

Ne znam, to sam se i ja pitao i na kraju uzeo nov neotpakovan disk, verujem da je oko 10 funti, otprilike.

7-8 funti, je bilo kad sam ja kupovao za Fifu 11.

Pokusavam da pronadjem gde bih mogao da igram 11vs11 online. Po mogucstvu bih da budem golman, ako ne onda svejedno. Ali gde da nadjem takvu tekmu online?

The UEFA Euro 2012 game will be a paid digital expansion for FIFA 12, EA has announced.

It will be released on 24th April in Europe and North America, and on 25th April in "other countries around the world".

UEFA Euro 2012 carries an RRP of £15.99, which presumably tallies with the PSN price. On Xbox Live it will cost 1800 Microsoft Points, and on PC 2500 FIFA Points.

No other platforms were mentioned.

Stuffed inside the Euro 2012 game are all 53 UEFA national teams and all eight stadium venues being used by host countries Poland and Ukraine.

EA will dress the game with appropriate "pageantry" befitting of a once-every-four-years event, and use a live service to pull "real-life story lines" from the real-life event. This will manifest as dynamic Challenges that award experience points to level-up EA Sports Football Club profiles with.

A new Expedition mode has you build, manage and compete with a customised team. Your captain can either be your favourite European player, or your Virtual Pro player from FIFA 12. Win matches to earn better players from defeated nations, and rinse, repeat until you've claimed the European crown. (It's not clear if players are nation restricted, or if you can draft any star into your team.)

The real-life UEFA Euro 2012 competition gets under way on 8th June.

Iznenađujuća vest, dosad su ovakve stvari naplaćivali kao full price igru. Lepa vest :)

Isti gameplay, novi dresovi, novi stadioni, nova takmicenja i to sve sve za 16 funti? Mnogo!

Ranije su to prodavali ta 39 funti, tako da je za EA odlično :D

Nije tacno. Fifa World Cup se potpuno razlikovala od Fife 10.

Vredi li 12ka nabaljanja or not? Fifa 11 mi je odlicna.

Ako ti je 11 bila odlična, onda itekako vredi nabavljanja. :)

Ja bih ti pre preporucio da uzmes FIFA 12 s obzirom na nazaobilazne novine kao sto su Impact Engine i Tactical Defense...

Ja vec skinuo pa cemo videti. Deluje dobro na snimcima ;)

Inace sto se tice fife street, vidim da vise nije onaj iskarikirani fazon? Zar je moguce da nemamo temu o Street 4?

Nije, malo su se uozbiljili... hvale je ljudi ali meni je dovoljna FIFA 12, ne bi podeno jos jedan fudbal! :D

Razmišljam da pazarim FIFU12 pošto me zanima isključivo online.
Kako je odradjena za PC, jel velika razlika u odnosu na konzole???

Extra je, ne razmisljaj previse :)

Koliko sam ja primetio, citajuci temu u PC delu foruma, nema nekih znacajnih razlika...

Hvala!!! Kupujem :D
Nekoliko pitanja ;)
Preko Origina je 25e, ima li gde da se nadje povoljnije???

Koji kontroler da nabavim za nju???

IMa li neka srpska zajednica za ovu igru, neki srpski FIFA community?

Vrh Dno