Ne pokusavaj da igras uspesno fifu 12 protiv kompa, to nije dobra ideja...i neces nauciti prave stvari. Jedino je dobro igrati protiv zivih protivnika, druga igra je u pitanju. Moj savet ti je da se drzis novog sistema odbrane, igras samo online i tako polako napreudjes ako ti se svidja igra. To protiv kompjutera je kontraproduktivno i nije ni malo zanimljivo.
Pa igram na hakovanoj konzoli, a in vivo od drustva mi niko ne parira.Cak osecam da bi mi bilo lakse online nego protiv 'tupavog' kompa.
Svaka cast, pogodio si srz. Prva 3 dana sam igrao samo sa drustvom, jedva smo probali par tekmi protiv kompa, i ovih poslednjih dana mi se ogadila igra, a svi smo bili odusevljeni kad smo je probali, cak i odbranom i tim sitnim poboljsanjima koja su resena... Ovde mesi zaredja 15 skill moves-a koje je nemoguce da ziv protivnik postigne samo radi toga da ti se nekako useta u gol.Pa i jeste mnogo lakse, zato sto komp "vara" i nisu to uradili suptilno, nego bas brutalno, kao u arcade igrama nekada.
Ako ne mozes online, to je druga prica, steta stvarno, jedino tako vredi igrati. Probaj na pc-u ili na neki drugi nacin ako ti se vec svidja igra, mnogo te vise frustrira to sada. Garantovano bi ti se svidelo da probas postepeno online, kreces od nule i sa takvim te igracima i spaja, pa polako.
Nista, kad budes imao priliku, obavezno probaj. Ne bih ti ni pisao, nego vidim da ti se svidja igra, a nerviras se. Normalno je da se nerviras, mora tako, lose je protiv kompa. I ne mozes da steknes pravi utisak o novoj odbrani, potpuno te razumem.
Teska je fifa za pocetnike, razumem ljude donekle.
Nije teska vec su jako 'prost' sport ucinili nepotrebno komplikovanim, to je i PES poceo da radi. Sta ti treba za odlicnu fudbalsku simulaciju, da mozes da posaljes loptu u prostor zavisno od toga kako odmeris skale, ako pipnes dobacivanje doda najblizem, malo jace nekom daljem itd.. da u toj preciznosti znacajno doprinese statistika igraca.. te 'tactical odbrane' i ostale gluposti su smesne, hocu rucno da pratim igraca, ako drzim X nek krene pritisak, ako stisnem X nek pokusa da oduzme loptu itd.. To uopste nije 'arkadno', takav je fudbal, gol moze da se da iz tri poteza, racunajuci i golmana..
Ukusi su cudo, nego samo na konto ovog komplikovanja stvari zarad komplikovanja, po meni je to los pristup, pogotovo to za odbranu, kao da u sahu dok povlacis potez moras da pokusavas da liznes lakat i brojis unazad od 100 do nule..
Ukusi su cudo, nego samo na konto ovog komplikovanja stvari zarad komplikovanja, po meni je to los pristup, pogotovo to za odbranu, kao da u sahu dok povlacis potez moras da pokusavas da liznes lakat i brojis unazad od 100 do nule..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari