Da mi je neko pricao koliki napredak je postignut sa 12kom ne bih mu verovao

Stvarno je odlicna i celo drustvo se odusevilo razlikom. Igra je fluidnija, pokreti mnogo realniji i sitnice poput brzog izvodjenja iz auta stvarno doprinose boljoj atmosferi.
Ima mnogo sitinih poboljsanja i ne bi da ih sve pominjem, tako da cu se osvrnuti na mane(u). Ono sto mi najvise upada u oci je 'slaba' odbrana. Dok drzim X igrac prati protivnika na odredjenoj distanci, a napasce ga samo ako se kocka pritisne u pravo vreme sto rezultuje sa 4 oduzimanja lopte na utakmici od 5min (poluvreme) dok sam u 11ki imao u proseku 30-50 oduzimanja lopti, tako da mislim da brojke govore koliki ovo problem moze meni da predstavlja.
Sa 4-3-3 formacije i relativno napadacke igre morao sam totalno da okrenem stil igre i da se prebacim na 5-3-2, koja vise lici na 5-2-1-2 i igram bunker te da se oslonim na golove iz kontra napada. Iskreno nikako mi se to ne svidja, jer uvek imam osecaj kako se ocajnicki branim i treba biti previse koncentrisan na to da se ne otvoris u odbrani bas zbog toga sto igraci nece da napadaju vise
Da li je ovo samo kod mene ili je sad takva mehanika igre? Da nije nesto u opcijama podeseno, pa treba promeniti i slicno?
Igra je teza, postize se manje golova, sadasnji professional level je isti kao legendary u 11ki i moram priznati da mi se sve to svidja, ali osecam se malo nemocno kad me napadne protivnik, a ja ostajem bez ideja.
Juce sam sa tom novom taktikom dobio barsu sa napolijem, real sa bayernom, inter sa milanom, i onda sam probao opet pa izgubio 2 utakmice sa brazilom (od intera).