Šta je novo?

FIFA 12

Pa review i nije tako loš :p

Jel uzima neko ps3 verziju? Ja uzimam definitivno, kratko sam igrao, ali deluje mi nikad bolje. Ovaj novi koncept mi se mnogo sviđa - manje divljanja, više fudbala... Mogla bi lako da bude najbolja fifa do sada. Dodajte me, bas mi se igra sa našim ljudima :). Uzeću i pc veriju ako vas tamo bude više, mada ne verujem :).

Poslednja izmena:
Ja uzimam obe verzije :D

Ja sam uzeo PS3 verziju i uopšte mi se ne sviđa. Ovaj novi koncept sa odbranom je čist promašaj, samo su upropastili igru. Vezeš vezeš i vezeš i kad dođeš do gola ako promašiš ili ne daj Bože izgubiš loptu dođe mi na polomim sve. Ovde ima svega a najmanje pravog fudbala, ako znate na šta mislim.

Ja sam uzeo PS3 verziju i uopšte mi se ne sviđa. Ovaj novi koncept sa odbranom je čist promašaj, samo su upropastili igru. Vezeš vezeš i vezeš i kad dođeš do gola ako promašiš ili ne daj Bože izgubiš loptu dođe mi na polomim sve. Ovde ima svega a najmanje pravog fudbala, ako znate na šta mislim.

Vidis ja sam odusevljen sa novim konceptom odbrane, treba da se uvezba i treba biti pazljiv...nema srljanja kao ranije. Dva puta ces razmisliti pre nego sto uklizas! :)

Uporavo tako, nema više dečurlije koja se izvlači na držanje dva dugmeta, sad treba znati igrati i odbranu :)

Dobro, i do sad si mogao lako protiv te decurlije ako znas da igras, mada sad je mnogo bolje :)

Naravno da sam mogao, uzimao sam timove koji imaju napadače sa najvećim pace-om :D

Stigla mi je PS3 verzija, definitivno najbolja FIFA do sada. Javite se ko 'oce da igra, psn id mi je Ivan_R.

Posto sam stari fifa fan... od daleke 95..... evo vec 3 dan tesko je da se privikne covek na novi koncept odbrane....

pozdrav drugari,
prva dva dana je golemo mucenje. prihvatiti cinjenicu da X vise ne radi ono sto je pre je uzasno.
treci dan je covek otkrio menjanje "dugmica" pa je sad kocka na x, x na r2, a r2 na kocki :D
i mene vise ledja ne bole.

online nije dominacija ali je prilicno dobro za sad 10-0-1
protiv kompa je tragicno, posebno protiv najjacih klubova :(

raspolozen za igranje i za mozda virtuel klub da nabijemo trofeje :)
psn id: Alen_bejbe

Ti bas izmesa dugmice! :D

Ja jedino sto menjam jeste sut, centarsut, sprint tj bukvalno stavljam PES komande! :)

S tim da ja zaista retko koristim X, s obzirom da sada sluzi samo da prati igraca na nekom rastojanju od 2m. Uglavnom koristim R2, to je ono odbrambeno postavljanje, i naravno [] i O kada sam u prilici da oduzmem loptu.

Ja sam samo zamenio O i X u odbrani u odnosu na 11-icu...

Mene jedino nervira R1 da prizovem pomoć saigrača, nekako mi je nezgodno da ga stiskam.

Slabo sam na ovom forumu, ali juce sam poceo da peglam novu fifu, pa me dodajte ako hocete ;)
Psn id: hostile_bg

Jel se igrate sa onim bagom za golmane online? :D

Pa mora da radi nešto kad već nema šta da igra :D

Nije valjda da jos nisu ispravili onaj bag sa preciznim sutem sa 20-30m?

Nazalost :( Odradio rucno neke transfere i izgleda da mi je to varijanta do sledece godine..

Ево, одиграх и ја десетак утакмица, па да дам утиске...

Прво, је л' сам ја то само слеп, или више не постоји lounge мод? Уопште ми није јасно зашто су то избацили, 90% времена сам у њему био:)

Каријеру сам само упалио, нервира ме што је за сваку опцију потребно проћи кроз 3-4 менија, који сви имају транзиције, па то може да потраје. Делује као да је урађено боље него раније.

Графика није генерално ништа боља него раније, али су лица играчима много детаљнија.
Звук и музика су на истом нивоу, значи, одлични. Коментатори су добри, мада и даље знају да причају глупости.

А сама игра... Tactical defending је мени глупост. Ионако је апсолутно бескорисно и раније било држати А и трчање за одузимање лопте. Значи, ништа ново, само што постоји контрола више.
Сем тога, анимације су доведене скоро до савршенства, и постоји бесконачно много ситних потеза, који баш доприносе реалности, а и значе у самој игри. Дриблинзи су олакшани мало, поготово што је са LB могуће заградити лопту. Ово поздрављам, јер додаје нову димензију нападима. AI саиграча је на баш високом нивоу, поготово у нападу, баш разумеју игру, мада се опет деси да неки шпиц стоји без разлога на 5m од голмана, у офсајду. У одбрани, покривање простора је одрађено још боље, што ће значити свима који играју дефанзивно.

Све у свему, еволуција постојећег, кретање у правом смеру, баш ми се допада. Једино не разумем избацивање lounge мода и беспотребно компликовање контрола у одбрани.

Igram i ja, addujte me ako ocete da odigramo ponekad. Mucim se jos sa odbranom al dobro, bice valjda bolje...

Dobih i ja svoju verziju... Special Edition! :D

Dodajte me na PSNu! :)

Jel neko provalio kako se igra odbrana. Mislim da je ovde napravljen veliki propust.

Није проблем играти одбрану, али голови падају са свих страна. Значи, у 9/10 покушаја шут по земљи са 20-30m улази... Чак сам и са дефанзивцима већ неколико пута давао ван шеснаестерца из шута на прву...

Од тастера за одбрану не користим баш ништа, све ручно:) Значи, не залећи се, покривај простор, а играча са лоптом затварај тек кад уђе у зону шута. И кад мислиш да можеш да одузмеш лопту, само дођи до противника.

Али опет ме коље што, иако противник не уђе у 16 током целог меча, примим гол... Раније је било много реалније шутирање.

Hajde dodajte me na PSN-u, izgleda da ću uskoro uzeti, imam za PC ali izgleda da je veća srpska populacija na PS3ci

Vrh Dno