shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Znaci da moras da kombinujes i osmisljavas napad, a da ne cekas da neko ostane sam da bi mu dao loptu na trougao, ili da protrcavas sa strane i centriras.
Znaci da moras da kombinujes i osmisljavas napad
Pa i u PES-u osmisljavam napad naravno, objasni mi tu proceduru kako se radi u Fifi... jel potreban mis? Ono obelezim misem sredinu terena pa ih posaljem da seku drva?![]()
![]()
U PES-u se igra takav fudbal
Nisam (toliko) gadljiv na EA, ali od kako sam probao PES (prvi mi je bio PES3), jednostavno mi Fifa ne lezi.
Zasto je to toliko tesko razumeti i zasto svaki put moram isto da pricam?
Govorim o gomili igrača koje poznajem sa PESa i sa kojima sam igrao PES6 online i koji poznaju i razumeju PES i nema osobe koja može staviti sadašnji PES i FIFU u istu ravan koliko mu je FIFA sve ono što je PES6 nekada bio.
@kicba: u poredjenju sa FIFA10, FIFA09 je bio običan balon sa kojim si se radovao kao malo dete ako zabiješ van 16![]()
Uzmi kontroliši loptu u demou i kontroliši je u PES6 pa mi javi utisak. I što ti je kicba rekao, uzmi pa isprobaj desni analog pa da vidiš koja je njegova svrha za kretanje sa loptom (ne, ne radi se samo o driblingu)
Ma kakav dribling, for je u pitanju.
1.Najvise volim kad izmedju dvojice igraca bacim sebi for 2-3m i onda protrcim izmedju njih. Tada postoje dve mogucnosti: 1) ili da prodjem 2) ili da bude napravljen faul na meni.Ovo ako uspem u sesnaestercu: 1)90% gol 2)penal
Koji deja-vuNe pricam o toj atmosferi covece
Jel ja na japanskom govorim ili sta, da zovem drajvera da vam prevede?
Pricam o 'atmosferi' i osecaju igranja fudbala, sve je nekako bestezinski i neubedljivo, mozda da jos jedno 54 puta napisem pa ce biti jasnije.. Igraci su kao od pera, nema zvuka lopte i kontakta, kada udje lopta u gol ne osetim bukvalno nikakvu satisfakciju.. To su kljucni elementi koji meni smetaju.. Ti kako pricas zvuci da svi koji su probali Fifu vise se nikad nisu vratili na PES... pa ne posecujem ja samo ovaj forum
Vidim valjda utiske i drugih ljudi, koji od sale kupe i Fifu i PES svake godine, onako ih samo ubace u korpu dok uzimaju hleb i mleko..
Nemaju predrasude i gomila njih prica isto ovo sto i ja pricam..
Slazem se da joj nisam posvetio dovoljno paznje, ali opet ti kazem da je demo za ovakav tip igara vise nego reprezentativan, odnosno mora da bude reprezentativan.. i nemam zelju da kupim igru da bi video tih 3% promena i dokazem da je isto kao demo. Nije drugi engine u pitanju pobogu, vec par izmena i peglanja.. Meni osnova smeta i apsolutno mi je dovoljan demo da to mogu da kazem. Takodje se slazem i da bi je igrao kao sto sam je igrao dok nije izaslo nesto bolje.
A to 'bolje' vise ne zasluzuje da se tako zove, ali i dalje mi daje bolji osecaj dok igram..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari