filipos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.02.2005
- Poena
- 725
[YOUTUBE]ArqrsRWpSXY[/YOUTUBE]
![]()
He he extra.
Nego da li mozda imas informaciju hoce li fifa ikada izaci nextgen za pc?
[YOUTUBE]ArqrsRWpSXY[/YOUTUBE]
![]()
To je standarno. "Kako mozes da igras (Fifu) to ****** od igre, PES je 1000x bolji".
I kako sad ti da ubedis te ljude u nesto? Iako im kazes, oni teraju po svoje.
Koliko vidim na ovim neki slikama, grafiku nece nabudziti mnogo.
Usao ja danas u KPG igraonicu (tako se valjd zove) tamo kod Vuka, bio nesto u prolazu.Kad ono ima sta i da vidim.Njih jedno 12 sonija igra PES, i dvoje UFC 2009. E zivote...
Pročitao sam negde da je EA raskinula ugovor sa kompanijom koja je pravila poslednju veriju za PC (FIFA 10), tako da neće biti ni WC-a ni FIFA 11 naslova za PC. Ko hoće da igra Fifu neka pazari konzolu.
Fifa 10 na PC-u izgleda kao neka igra iz prošlog veka. Katastrofa, a ne igra. To je gore nego FIFA 2004. Mislim da će ljudi pobrljaviti, ali da će već 2012 ponovo biti naslova za PC.
Zbog ove fotke, Boris definitivno kupuje FIFA WC
![]()
simpaticna ova crnkinja, imas mozda njen mail ?
Zbog ove fotke, Boris definitivno kupuje FIFA WC
![]()
Ne mozes M$ isterati iz Moore-a
http://www.videogamer.com/news/peter_moore_real_distance_between_fifa_and_pes.html
Ma, to je stari EA fazon, gadna publika, a onda kada zumiraju publiku stave detaljnije modeleZasto su publiku uradili detaljnije od igraca![]()
I ja bih voleo da nesto bude od toga, ali sumnjam.Koje qrcenje, muka mi je i jednih i drugih, jedva cekam da vidim na sta ce ispasti onaj Ubisoftov fudbal..
I ja bih voleo da nesto bude od toga, ali sumnjam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari