Šta je novo?

FIFA '10

Da ali taj sut nekako nema moc kao u PES-u. Nekako je suvise mlak ili slicno ne znam kako da objasnim . PESsam prestao da igram vec par meseci i pikam samo FIFU ali to mi smeta (sut iz daljine).

Naravno pored grafike u koju sam razocaran totalno. Po meni PES2010 ima mnogo lepsu grafiku

Kako sa kim, meni šut sa Tottijem, Gerarrdom, Lampardom, Ballackom, Rooneyem, C. Ronaldom, Essienom itekako ima moć, samo moraš potrefiti prostor i tajming i jaču nogu :)

Ali u principu slažem se, ako na nečemu mogu poraditi još bolje to je šut iz daljine mada i da se to ne promeni preživeo bih.

Što se tiče FIFE na PCju... ne verujem da će u skorije vreme i sve više mislim da to nema veze sa performansama PCja nego su im konzole jednostavno lakše za kodiranje pogotovu zato što su sve identične po pitanju komponenti - pogledaj šta se dešava jadnom PESu zbog toga što se zaleteo u next-gen priču na PCju.

Realno, lopta baš sporo putuje, morali bi je ubrzati bar 30%, nije to problem kod R1 šuteva, već kod oni bombi iz daljine, nevezano za preciznost. I golmanov AI moraj baš da unaprede.

'Ladno World Cup ovog puta uopste ne izlazi za PC...

Pročitao sam negde da je EA raskinula ugovor sa kompanijom koja je pravila poslednju veriju za PC (FIFA 10), tako da neće biti ni WC-a ni FIFA 11 naslova za PC. Ko hoće da igra Fifu neka pazari konzolu.
Fifa 10 na PC-u izgleda kao neka igra iz prošlog veka. Katastrofa, a ne igra. To je gore nego FIFA 2004. Mislim da će ljudi pobrljaviti, ali da će već 2012 ponovo biti naslova za PC.

Iskreno, to mi je donekle drago da čujem jer je FIFA vrlo često mešana sa PC verzijom a radi se o dve sasvim drugačije igre koje jedino što imaju zajedničko jesu database editori i ime :)

To je standarno. "Kako mozes da igras (Fifu) to ****** od igre, PES je 1000x bolji".

I kako sad ti da ubedis te ljude u nesto? Iako im kazes, oni teraju po svoje.

Koliko vidim na ovim neki slikama, grafiku nece nabudziti mnogo.

To je standarno. "Kako mozes da igras (Fifu) to ****** od igre, PES je 1000x bolji".

I kako sad ti da ubedis te ljude u nesto? Iako im kazes, oni teraju po svoje.

Koliko vidim na ovim neki slikama, grafiku nece nabudziti mnogo.

Da, to je stvarno smorilo. Vec 20 godina "Kad cemo da opalimo PES?". Kad bi nekom pomenuo FIFU (a svi su je probali na PC-u, ispao bi budala).

Sad cu ispadati jos veca budala, jer cu im nuditi da igramo nesto sto ne postoji :)

I još se prijavljuješ za neke online lige ovo-ono - kakva si tek onda budala kad igraš FIFU online :d

Usao ja danas u KPG igraonicu (tako se valjd zove) tamo kod Vuka, bio nesto u prolazu.Kad ono ima sta i da vidim.Njih jedno 12 sonija igra PES, i dvoje UFC 2009. E zivote...

Usao ja danas u KPG igraonicu (tako se valjd zove) tamo kod Vuka, bio nesto u prolazu.Kad ono ima sta i da vidim.Njih jedno 12 sonija igra PES, i dvoje UFC 2009. E zivote...

Sto te to cudi, u Srbiji je PES i dalje dosta popularniji.

Pa to je zato sto u Srbiji PlayStation nije konzola za igre vec nesto na cemu igras PES :d

Ništa, pod hitno, svi trk u igraonice i tražimo da nabave FIFU da igramo :d

Pročitao sam negde da je EA raskinula ugovor sa kompanijom koja je pravila poslednju veriju za PC (FIFA 10), tako da neće biti ni WC-a ni FIFA 11 naslova za PC. Ko hoće da igra Fifu neka pazari konzolu.
Fifa 10 na PC-u izgleda kao neka igra iz prošlog veka. Katastrofa, a ne igra. To je gore nego FIFA 2004. Mislim da će ljudi pobrljaviti, ali da će već 2012 ponovo biti naslova za PC.

Nemam PS3 a Xbox 360 ni ne želim, ali bi mi ipak bilo drago da FIFA više ne izlazi za PC. I to je bolje nego da dobijamo isto đubre svake godine.

Zbog ove fotke, Boris definitivno kupuje FIFA WC :D

985985_20100126_screen002.jpg

A evo još nekih screenshotova:

985985_20100127_screen004.jpg

985985_20100127_screen002.jpg

985985_20100126_screen008.jpg

985985_20100126_screen006.jpg

985985_20100126_screen004.jpg

Poslednja izmena:
Poslovna tajna ;)

Grafika je ista kau u fifi 10 :(

I ja bih voleo da nesto bude od toga, ali sumnjam.

Ako stvarno rade ljudi koji su radili starije PES-ove, onda definitivno obecava.. Nek bude i totalni promasaj, samo da znam na cemu sam i da li je moguce napraviti bolji fudbal od ova dva u ponudi.. stvarno ne zelim da poverujem da je ovo najbolje sto moze.

^Kako ti znas kakva je FIFA kad je nisi ni igrao ?
Hvalis taj PES koji tliki trash da je to strasno. Nije ni FIFA puno bolja, ali je bolja.
Morao sam da dam 40e da se uverim to licno.

Nemoj da krivis igru za to sto su te svi dobijali :D ;) Ocigledno ga ne hvalim kad jedva cekam da vidim treceg konkurenta :) Fifa mi jednostavno ne lezi, dovoljno sam je probavao, ne zelim ponovo da objasnjavam zasto.. ako je dobijem na poklon za rodjendan onda cu sa jabukom u ustima da opet pokusam, ali demo za ovakvu igru je dovoljan da vidis o cemu se tu radi.. :) Samo nemojte ponovo u raspravu, stvarno nemam nikakvu nameru da razglabam o tome.. po koji put :)

Za razliku od tebe ja sam uzeo PES jer ne volim da pričam napamet a ti i dan danas, sad će već februar, 5 meseci kasnije i dalje pričaš na osnovu demoa - genijalno - pa zar ti makar te silne nagrade koja je FIFA dobila za najbolju sportsku igru godine ne nateraju makar da pomisliš "hej, pa nisu svi toliko ludi?" :)

Poslednja izmena:
Zovi me ako neki patch donese upecatljivije i 'cvrsce' suteve i bolji zvuk i atmosferu desavanja na terenu, jednostavno ne mogu bez toga... :) Nemoj mi te fore sa full igrom, sta dobijam sa time, isto kao demo samo duze traje poluvreme :) ;)

Nazad
Vrh Dno