Šta je novo?

FIFA '10

Kao da je citao ovu temu i moje komentare o osecaju posle postignutog gola :)

Ugasio sam ovog lika posle prve sekunde :)

Pa dobro, ono što kritikuje ima smisla - grafika je uvek bila problem u FIFI jer imaju 30 i nešto liga i samim tim ne mogu da se bace na detalje jer su ograničeni prostorom na disku pa su zato morali da se fokusiraju na samo najveće igrače.

A ova glupost gde kaže da se ne može dodati je nešto što ne mogu da razumem.

Uz to, i meni je filing kod gola dosta manji nego u FIFA09. Zato sam i rekao da ne znam hoće li mi se ovo svideti više od FIFE09. Ali to uzimam sa rezervom jer je demo.

A ova glupost gde kaže da se ne može dodati je nešto što ne mogu da razumem.

Mislim da je rekao da ne mozes da obidjes igraca.. (you can't pass a player). A sto se tice osecaja gola, kao bio je bolji u 9-ci? ;) A da, zaboravio sam da je devetka ustvari pravi next-gen PES 6 :D

Poslednja izmena:
Nema potrebe da budeš ciničan. Jesi li zabio jedan slobodnjak preko 25m u FIFI09? Jesi zabio jedan gol iz punog sprinta van kaznenog? Zakucao glavom iz utrčavanja i pritom svesno aktivirao igrača da utrči kako bi mu ubacio? Da jesi, znao bi o čemu pričam.

Inače, da, feeling za gol u ovom demou je u odnosu na FIFA09 užasan.

Poslednja izmena:
Осећај кад се постигне гол у FIFA09 је врхунски. Тренутак када лопта пређе линију, након серије пасева којом је избачена одбрана је невероватно задовољавајући. А у новој, не знам зашто, имам осећај као да сам аут добио, или тако нешто.

А како то, не може да се обиђе играч? Да се протрчи поред њега? Или да се предрибла? Пошто су оба могућа, само су потребни одговарајући играчи за тако нешто.

Verovatno misli da ne može da se prodje KROZ igrača kao što čika Drogba to radi u PESu. Ili onako naglo da okreneš igrača pa da prodješ kroz/pored njega a da ti lopta sve vreme stoji uz nogu kao da niko drugi ne postoji na terenu.

Nema potrebe da budeš ciničan. Jesi li zabio jedan slobodnjak preko 25m u FIFI09? Jesi zabio jedan gol iz punog sprinta van kaznenog? Zakucao glavom iz utrčavanja i pritom svesno aktivirao igrača da utrči kako bi mu ubacio? Da jesi, znao bi o čemu pričam.

Inače, da, feeling za gol u ovom demou je u odnosu na FIFA09 užasan.

Gledas mnogo HRT :) (salim se, ali me stvarno nervira to "zabio" :) ) Nisam sa 25 ali su ostali golovi bili dosta bezivotni kao i sad u 10-ci..

Posle nekoliko dana igranja demoa moram da priznam da sam mozda bio preostar.
Igra je prilicno dobra kada se igra na slow(na vecim brzinama je bzvz), problem je samo sto su izmene u odnosu na proslu verziju zaista male.
Sve u svemu, igrace se ovo dosta, sem ako PES ne iznenadi i ne ponudi dobar netcode u novoj verziji.

p.s. wladymeere, nauci ove tvoje iz EA-a da se offside ne svira ako igrac nije presao polovinu :).

Poslednja izmena:
Toga nije bilo u FIFA09, nisam primetio u 10tki. Štaviše, dosta golova i jesam dao u BAPu na tu foru jer se svi protivnici ko budale zalete na korner :D

Svašta :)

Ajd ako ti se ponovo dogodi ulovi screenshot na instant replay pa da im pružim uz corpus delicti :d

Poslednja izmena:
Ae možda će se neko smilovati: oćemo li mi, Srbi moći da učestvujemo u interaktivnoj ligi? Treba da se kupi onaj add-on ili šta već.

Misliš ono FIWC? Ne verujem.

Zato što nismo EU.

Mislim, možeš ti da igraš FIWC utakmice ali ako budeš plasiran u top 100 nećeš moći da ideš na završno takmičenje.

Što se tiče ALS utakmica, nisam siguran na šta misliš, ali možeš da koristiš ALS.

^Nisam pratio toliko dešavanja oko 09 pa, jel sve funkcionisalo normalno bez nekih add-onova (mislim na te FIWC utakmice)? Znam da je bilo na storu da se kupuju neki dodatni add-onovi za ASL ili nešto slično...

Imao si besplatan ALS samo za jednu ligu. Za ostale 5 se plaćalo.

Poslednja izmena:
Jel neko nasao resenje onog zamrzavanja u manager modu?? I kako da nastavim da igram kad mi sudija da prednost, uvek produzim lep pas ili cak dam gol, a on dosudi faul u moju korist i sve mi ubrlja.

Inace skinuo sam PES 09 demo da vidim kakav je i nemam reci. Zar ono moze neko da igra? Ono nije fudbal ono je igrica(da igrica, ne igra) koja ne zasluzuje da se pojavi na PS3.
Smesno, ne zelim da trosim reci. PES 5 na PCu je pre 5 godina bio mama za ovu devetku na PS3.

Ko kaze da mu je PES bolji ili laze ili nikad u zivotu nije igrao fudbal. Neverovatno nesto koliko fifa vise prija kad igras, pokreti, fizika, gameplay, grafika, atmosfera, ma sve!

Nisam nikakv fanboy or something jer sam dosad na PS1 samo ISS igrao, a na PCu nekad fifu nekad PES i uvek je fifa bila bolja. Zakljucak: FIFA 2003 na PCu ubija danasnji PES 09 po svemu...

A pogresih, treba da postavim pitanje u fifa 09.

Aj pozz :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Jel izasao demo desetke?? Da vidim kakav je iako je i devetka savrsen fudbal?

Dobro jutro i tebi, izašao pre nedelju dana ;)

Za americko trziste, izaso je tek danas. Odigrao sam 4-5 utakmica na normal speedu i utisci su sledeci.

1. kretanje u 360 je mnogo dobro odradjeno
2. onog delaya vise nema, sto je extra
3. mnogo lepse dobacuju0centrirajy loptu
4. gradjenje i dueli su perfektno odradjeni, ja ne verujem da onoga moze bolje
5. ubacen je mali broj novih animacija
6. nekako mi ova desetka izgleda lepse od 09, mada mi se ne svidja sto 10-ka malo tezi arkadi

Sve u svemu fudbal je extra, mada mu nesto fali, ne znam sta mu fali, cudan mi je. Sve izgleda lepo kad se posmatra i sve je super, ali nesto mi se ne svidja ne znam ni ja sam sta.

Mozda je razlog tome, sto sam probao PES 2010 koji ima zanimljiviji gameplay (barem meni) od Fife 2010, i to sto sad PES u nekim segmentima tezi simulaciji, a Fifa arkadi.

Ali videcemo finalnu...

Poslednja izmena:
Sada sam provalio kretanje igrača u odbrani na R2 - bože kakva glupost, pa kreću se kao da igraju košarku a ne fudbal. Nadam se da će to da srede :S

U što me nerviraju ovi lob-golovi, znači na najtežem nivou 90% golova primam iz loba, dajte bre ljudi...

Lobovi su sjajni :) Drogba ne promasuje nijedan.

Mana ovog demo-a (fudbala) je sto se lopta lepi za nogu vise, nego u 09, igrac ce se mnogo brze okrece nego ranije i sto je igra prebrza cak i na slow. Za sve ostalo ja nemam zamerke.

Ovo prvo sto sam naveo me mnogo nervira.

Poslednja izmena:
wladymeer-e daj reci im da poprave ovo prvo :D

Ja sad odigrao jednu utakmicu i primecujem isto sto i kicba za okretnost, samo sto se brzine na slow tice ne slazem se. Taman mi je onako kako treba, mozad i sporije nego fifa 09. Uglavnom mislim da ne vredi menjanja, devetka je sasvim odlicna, a ovo 360 kretanje sam jedva i uocio. Takodje grafika izgleda slabije nego u 09, mozda jer je demo.

Vrh Dno