Šta je novo?

FIFA '10

Idi negde u igraonicu, kazu da se mnogo razlikuju PC i PS3 verzije...

Šta znam Filipe (valjda se tako zoveš :)) - za razliku od ranijih iskustava koje sam imao sa PESom gde je dva-tri dodavanja bilo dovoljno da dodješ do 16m u FIFI se to malo redje dešava. Nisam ni u jednom trenutku osetio da je teren mali, iskreno nisam ni razmišljao o tome a to mi jeste bitan faktor.

Valjda to dovoljno govori o širini/dužini terena :)

Poslednja izmena:
Šta znam Filipe (valjda se tako zoveš :)) - za razliku od ranijih iskustava koje sam imao sa PESom gde je dva-tri dodavanja bilo dovoljno da dodješ do 16m u FIFI se to malo redje dešava. Nisam ni u jednom trenutku osetio da je teren mali, iskreno nisam ni razmišljao o tome a to mi jeste bitan faktor.

Valjda to dovoljno govori o širini/dužini terena :)

Da da tako se zovem;)
Pitao sam te za teren jer mi se cini da je za razliku od FIFE teren u PES nekako veci i da ima mnogo vise prostora (subjektivan utisak).

Drago mi je sto FIFA napreduje i sto je po nekim elementima igre prestigao PES. Evo u ovom PES se mucim da sutnem jako sa 25 do 30m, sve bre mlitavi sutevi, a i dalje se desava da igrac mora da sutne jacom nogom. AI saigraca je ocajan, utrcavanja kao i da ne postoje. PES je mozda bolja igra po misljenju mnogih, ali kao sto .:GoRaNStEin:. napisa "mnogo mi više leži FIFA kada govorim o kompletnom ugođaju" (iako je nisam jos probao)

U FIFI su mogući golovi van 16m samo je izuzetno bitno da se postaviš kako treba i da koristiš driven shot. Evo baš juče sa De Rossijem sam dao Španiji gol sa nekih 25m iz poluvoleja. Korner, odbitak i De Rossi iz prve šutnuo parabolu i pod prečku :)

Šteta što FIFA nema opciju za upload golova koje postigneš online jer bi to u mnogome doprinelo da oni koji i nisu igrali igru vide kakav je gameplay.

Ne razumem sta vam je smesno? Mozda se lepo nije izjasnio, ali zna se na sta je mislio.
Da mu Fifa izgleda kao pravi fudbal (ovaj sa tv-a) i zato mu lezi (vizuelno).

Smesno je to sto procenjuje igru na osnovu youtube klipova.

Bolje i tako, nego po naslovu na kutiji.

Ja sam vam jos davno rekao: sa PES igracima iz Srbije nema raspravljanja ni ubedjivanja...NEMATE SANSE. Aj da vidimo dokle cete... :)

PS: Obe igre su bas ono sto treba da budu i ove godine, PES je i dalje pravi pes sa ponekim unapredjenjem (nekima i to smeta, oni i dalje zale za PES-om 6), FIFA i dalje u svom fazonu, tako da stvarno ne znam cemu vise ovo u obe teme...

Poslednja izmena:
Bolje i tako, nego po naslovu na kutiji.

Nemam ja problem sa naslovom na kutiji ukoliko uz taj naslov ne ide negativna reklama (nekima je to plus, meni je veliki minus). Sa FIFA nisam imao problem iako je verzija za PC najgori trash, moja odbojnost prema FIFA serijalu je rezultat predanog rada EA Sports Serbia ;)

Edit: Ne znam da li si primetio, ali u medjuvremenu si postao full-fledged fanboy :p

Poslednja izmena:
Pa igrao bih i ja obe igre kada bi me kostale 300 dinara u zbiru a ne ~40 evra koliko ce me izaci PES 2010 za PS3.

Ma bojane predaj se, svi kojima se FIFA dopadne je full-fledged fanboy :)

E full je ova Fifa 2010 demo. Nego bih zeleo da isprave neke stvari u full verziji.

1.Golmani su mnogo losi sto se lobova tiche, svaki put izadje dovoljno da mogu da ga lobujem, i to i uradim svaki put uspesno.

2.Preterali su malo sa felsiranim loptama. Primer: Trcim u punoj brzini po strani, na pola metra sam od korne, centriram u padu i loptu mogu da felsiram gde hocu i kako hocu.

3.Voleo bih da se odbrana ne igra bas tako lako. Vise mi se svidela u devetci.

4.Grafika je stvarno, ali stvarno bas jadna.

5. Mislio sam da ovo nikada necu reci, ali evo, voleo bih da se barem malo, ali vrlo malo vrati onaj delay kao u 09.

Ostalo je sve extra, golovi koje dajem su stvarno prelepi i voleo bih kad bi mogao sve da snimim i da okacim negde. Dal to moze na xbox-u 360?

Koji je to uzitak kad nekom fintom ili nekim potezom izbacis 2-3 protivnickih igracha :D

Extra, samo da malo ovaj lob rese, jer je 90% uspesan. Cak i vise, i da ubace vremenske (ne)prilike.

Da lob je bedan u demo-u, ja s lampardom sutnem sa 40 m opusteno i ono gol, mislim koji ***** je sad to? :D

Kakvi su sutevi u 2010 ? Jel su ista jaci ?

Jesu, popravljeno je to sutanje iz daljine sto je trebalo devetki. Sve vise razlika uocavam izmedju 2009 i 2010, a mislio sam da su samo sitnice u pitanju. Definitivno treba menjati ;)

kako me nervira sto ne mogu da namestim formaciju da svi idu u napad skoro niko se ne ubacuje nego moram da stiskam............

Nazad
Vrh Dno