justyce4ever: A što izlećeš tako bez ikakvog tajminga i daješ priliku protivniku da te lobuje?
nesto se razmisljam kakv bi to fudbal bio da se KONAMI I EA ujedine grafika iz PES-a gameplay i FIFE?to bi bilo savrseno samo mi je krivo sto fifa nema bolju gafiku....
samo mi je krivo sto fifa nema bolju gafiku....
Verovatno je grafika poboljšana?
Hm, nisam nesto primetio razliku izmedju demoa i finalne verzije (a i ne vidim bas u cemu je tolika razlika u odnosu na 09). Koja je uopste logika u tome da izbace demo vec zavrsene igre, na osnovu koga ljudi odlucuju hoce li kupiti igru, sa losijom grafikom?
DAOvo se dogodilo u full verziji?![]()
Ah, pa naravno, ni u mom slucaju, jer cu 120 dinara preziveti svakako. Ali zna se cemu sluzi demo. Neki hoce da vide da li ima nekih unapredjenja, i poslednje sto zele da vide jeste losija grafika u odnosu na proslogodisnju verziju. Nekako se podrazumeva da bi morala da bude bar na nivou prethodnog nastavka. Dok, opet, sigurno neki kupuju FIFU i prvi put i hoce da vidi na sta to lici.
I sigurno da ce neko reci - ovo jednostavno nije dovoljno, dosta mi je, prelazim na PES. I obrnuto. Imaju odgovornost prema kupcu jer od njegovog tesko zaradjenog novca zive.
Ja licno ne volim FIFU. Serijal je potpuno sterilan i bezdusan. Propustio sam nekoliko izdanja od 1995, i to u vreme dok je PES bio bas drasticno bolji.
Hocu samo najbolji fudbal koji trenutno postoji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari