Šta je novo?

FIFA '10

U fifi 2010 je problem to sto ja komp lobujem uspesno u 95% situacija, u 2009 nije bilo tako pa verujem da ce popraviti i u 2010.

Evo jedna fina kompilacija golova:

[YOUTUBE]hQHy18BHRyY[/YOUTUBE]

Dobar snimak i odlican kvalitet, ima ok golova ali nista posebno. Nego zanima me ovaj trik sa rooneyjem na pocetku snimka. Ove ostale manje vise znam, mada ih ima brdo, ali ne znam jel ovaj moguce izvesti??

Joj kakav osecaj kad ovo izvedes na utakmici, to me je najvise odvuklo ka Fifi...

Ne znam sa kojim klubom igraš? Ako je Bayern i Rensing ti brani, za njega znam da ima "zvezdicu" da sam izleće sa gola. U samoj igri se ne vidi ko ima koje "zvezdice" ali ih mi u okviru baze dodeljujemo u zavisnosti od toga kako igraju u stvarnosti. Tako recimo, Stanković i pored visoke ocene za šuteve iz daljine ima posebnu zvezdicu za te poteze koji mu još više poboljšavaju uspešnost i slično.

Ako igraš sa Juveom ili Chelseajem, u demou i Cech i Buffon imaju bug za GK position pa obojica imaju 1 umesto ~90, moguće je da to izaziva neko "auto" izletanje.

Izgleda da se na torentima pojavio link za full verziju za xbox :)

Jeste, i na rapidu. Skida se...

justyce4ever, ako imaš US account, vidi skini demo za FIFU odatle, nedelju dana je stariji tu su Buffonu i Cechu korigovali bug sa ocenom.

Nije neki pokazatelj ali tri puta je komp probao da me lobuje dva puta nije uspeo a jednom je promašio ceo gol.

^Imam US nalog, merzi sad da skidam, sačekaću full, ionako je samo bug.

ima je svuda za PC i xbox. Skinuta, mnogo ja bolja od demoa

Verovatno je grafika poboljšana?

Poslednja izmena:
nesto se razmisljam kakv bi to fudbal bio da se KONAMI I EA ujedine grafika iz PES-a gameplay i FIFE?to bi bilo savrseno samo mi je krivo sto fifa nema bolju gafiku....

nesto se razmisljam kakv bi to fudbal bio da se KONAMI I EA ujedine grafika iz PES-a gameplay i FIFE?to bi bilo savrseno samo mi je krivo sto fifa nema bolju gafiku....

Neka hvala, zadrzite vi vas gameplay :)

A što citiraš čoveka van konteksta? :)

OweOwe: Nije da EA ne želi bolju grafiku. Jednostavno, nemaju mesta na disku.

Poslednja izmena:
Pa ne znam sta je gafika pa se pitam :)

Čini mi se da jeste grafika bolja, a što se brzine tiče ne znam, jer ja je igram na normal i to mi skroz odgovara. Malo su iskomplikovali menadžer mode jer sad pored budžeta kluba imaš budžet za plate tako bez obzira ako imas milijarde u budžetu kluba ne možeš da angažuješ igrača ako sa njegovom platom ulaziš u wage budget minus. Totalno bezveze. Inače vratili su pripremne friendly mečeve pre početka sezone i tako. Sve u svemo dobra je. I da da odgovorim wladymeeru za jedan od prethodnih postova-golmani su i dalje neprelazni putem driblinga a lobuju se prilično lako (world Clas jačina)

Poslednja izmena:
Ja znam da golman sada može da dobije crveni karton. tako da bi trebalo da budu manje uspešni kod kocka+x finte inače ta promena nema nikakvog smisla.

I da, uzmi Stoke City, izvedi aut sa nekih 40m od gola sa Rory Delapom na krug (B?) a pre toga stisni L1 (valjda je to LB) i idi skroz u kazneni, pa mi javi utiske :)

Poslednja izmena:
Verovatno je grafika poboljšana?

Hm, nisam nesto primetio razliku izmedju demoa i finalne verzije (a i ne vidim bas u cemu je tolika razlika u odnosu na 09). Koja je uopste logika u tome da izbace demo vec zavrsene igre, na osnovu koga ljudi odlucuju hoce li kupiti igru, sa losijom grafikom?

Logika leži u tome da EA od FIFA08 akcenat baca primarno na gameplay tako da se grafika poslednja doradjuje (pošto već postoji osnova preko koje može da se radi) a moraju sve imati uveliko testirano pre nego što pošalju online za download pa zbog toga izbacuju ranije verzije za koje znaju da su pretežno OK što se tiče bugova i glitcheva.

Poslednja izmena:
Evo još jedan interesantan bug koji mi se desio danas. igrao sam sa bratom. Prilikom jedne akcije kada je pokušao da uklizavajući spasi liptu da ne ode u korner pokupio je sopstvenog igračau u sopstvenom šesnaestercu. Em je dobio žuti karton em je dosuđen penal za mene. 10 puta sam pregledao kompletnu akciju da vidim da se nije desilo nešto pre toga i ništa, to je jedino što se desilo. imao sam 2 ihrača u njegovom šesnastercu ali ni blizu lopte a kamoli njegovog igrača koji je "skrivio" penal.

Ovo se dogodilo u full verziji? :(

Hm, nisam nesto primetio razliku izmedju demoa i finalne verzije (a i ne vidim bas u cemu je tolika razlika u odnosu na 09). Koja je uopste logika u tome da izbace demo vec zavrsene igre, na osnovu koga ljudi odlucuju hoce li kupiti igru, sa losijom grafikom?

Koji ljudi. Ljudi koji vole i igraju Fifu odlucili su odavno da je kupe. Ja ću lično kupiti svaku narednu jer je svaka bolja od prethodne. Fifa 10 je i po svemu dosta unapređena u odnosu na Fifu09. Fifu kupujem (skidam) of Fife 96 za Sega Mega Drive II pa sve do danas, nisam propustio ni jednu, neke su bile dobre, neke na, ali je navika čudo. Tako da Demo s tim nema ama baš nikakve veze, barem u mom slučaju

Ah, pa naravno, ni u mom slucaju, jer cu 120 dinara preziveti svakako. Ali zna se cemu sluzi demo. Neki hoce da vide da li ima nekih unapredjenja, i poslednje sto zele da vide jeste losija grafika u odnosu na proslogodisnju verziju. Nekako se podrazumeva da bi morala da bude bar na nivou prethodnog nastavka. Dok, opet, sigurno neki kupuju FIFU i prvi put i hoce da vidi na sta to lici.

I sigurno da ce neko reci - ovo jednostavno nije dovoljno, dosta mi je, prelazim na PES. I obrnuto. Imaju odgovornost prema kupcu jer od njegovog tesko zaradjenog novca zive.

Ja licno ne volim FIFU. Serijal je potpuno sterilan i bezdusan. Propustio sam nekoliko izdanja od 1995, i to u vreme dok je PES bio bas drasticno bolji.

Hocu samo najbolji fudbal koji trenutno postoji...

Poslednja izmena:
Ah, pa naravno, ni u mom slucaju, jer cu 120 dinara preziveti svakako. Ali zna se cemu sluzi demo. Neki hoce da vide da li ima nekih unapredjenja, i poslednje sto zele da vide jeste losija grafika u odnosu na proslogodisnju verziju. Nekako se podrazumeva da bi morala da bude bar na nivou prethodnog nastavka. Dok, opet, sigurno neki kupuju FIFU i prvi put i hoce da vidi na sta to lici.

I sigurno da ce neko reci - ovo jednostavno nije dovoljno, dosta mi je, prelazim na PES. I obrnuto. Imaju odgovornost prema kupcu jer od njegovog tesko zaradjenog novca zive.

Ja licno ne volim FIFU. Serijal je potpuno sterilan i bezdusan. Propustio sam nekoliko izdanja od 1995, i to u vreme dok je PES bio bas drasticno bolji.

Hocu samo najbolji fudbal koji trenutno postoji...

Ako hoćeš trenutno najbolji fudbal koji postoji, moja je preporuka iskrena...Fifa

Poslednja izmena:
Aha, slazemo se u tome, kad se sve sabere, oduzme i podvuce crta. :)

Igrao danas na "Slow". Fantasticna igra.
Normal je vec prebrzo za moj ukus ali "slow" je odlican, ne bi ja tu nista menj'o.
Jedva cekam PES2010 da vidim, ova sezona ce svakako biti odlicna.

Nazad
Vrh Dno