shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
e igrao sam ga na iphonetu, nije los![]()
Ja ga i dalje igram
e igrao sam ga na iphonetu, nije los![]()
Ee sto ne uleti i neko treci u igru, realno obe igre su KRSH. PES je jos uvek manji krsh od FIFE![]()
Od FIFA 09 za PC je svakako manji krš![]()
Meni je manji i od FIFA konzolne verzije, ali ne zapocinji to..
Ja se nesto ne nadam trecem fudbalu jer su sanse da valja nikakve. Ako Englezima (Gremlin - Actual Soccer) nije uspelo da naprave dobar fudbal onda ce tesko neko drugi da uspe.
Kanadjani nikako da ubodu u pravu tacku i naprave fudbal koji se ne ponavlja posle 50 meceva i koji se ne igra na foru.
A ako bi znao da na njemu radi dosta ljudi koji su radili na PES6?
A ako bi znao da na njemu radi dosta ljudi koji su radili na PES6?
Fudbal je sport gde lopta mora ići u gol i tu postoje akcije koje će svako ponavljati ukoliko vidi da uspevaju. To se zove stil igre. Neko recimo siluje brze igrače, neko snagatore, neko igra bunker. Ja recimo spadam u one koji preferiraju kontre i centaršut u FIFI09 a poznajem i ljude koji igraju sasvim suprotno od mog stila i opet su uspešni.
Bez obzira kako se igra zvala normalna je stvar da se elementi ponavljaju. Sve velike ekipe i u stvarnosti imaju uigrane akcije i kretnje u napadu i ne vidim zašto toga ne bi bilo i u igri. Recimo ja poznajem svoju formaciju jako dobro i znam gde će mi napadači otprilike biti i znam kako i kada da uputim centaršut da bi lopta došla do njih. Naravno ne može uspeti svaki put. Uz to, često me i napadač sa suprotne strane iznenadi pa utrči na suprotnu polovinu, nekad ga primetim, nekad ne.
U svakom slučaju na protivniku je da te spreči da dodješ do "fora" u kojima si dobar a ne da kuka. Po tvojoj logici onda ne postoji igra na ovom svetu koja se posle 50 mečeva ne ponavlja![]()
Pa nije PES6 prvi fudbal koji valja. PES6 je samo evolucija Winning Elevena.
A ako vecina koja je verovatno ostala u KONAMIJU ne moze da ubode dobar fudbal sta mi garantuje da ce mali broj njih koji su otisli napraviti fudbal vredan paznje.
To je ono sto PES jos uvek ima, a FIFA je i dalje nekako robotska i zato odbija ljude.
Samo da znamo da pricas na osnovu konzolne FIFE? Inace slazem se, PES mozda izgleda robotski sa svojim naglim promenama pravca i lomljenju kukova, ali FIFIN gameplay je robotski, vestacki nekako, tesko je objasniti.. U svakom slucaju, mislim da uspeh ovakve igre (ili bilo koje) moze da se meri sa brojem odigranih utakmica, a ludi japanski fudbal igram previse za svoje dobroi iako se nerviram cesto, nesto jesu dobro uradili da bi toliko igrao
![]()
Ja stvarno ne razumem kako vam je Fifino kretanje robotsko?
uostalom kad je to EA uopste ikad tezio pravljenju simulacije
Bitno je da Japanci znaju.
Fifa World Ranking :
11 - USA
40 - Japan
Pre godinu dana je to bilo, zaboravilo seStvarno su pajseri, sa jednim poluvremenom sigurno nece ubediti PES-ovce pa sve da je i duplo bolja igra, a da iskesiram 40, 45 evra na lepe oci, sigurno necu, pogotovo sto treba jos 3 igre da se pazare do kraja godine
![]()
Zaboravio si da napomenes Goal! sa originalnog Gameboy-jaNe branim FIFU, branim i PES, branim i Sensible Soccer i Kick-Off ako treba![]()
Nisi u pravu da jedino Barsa improvizuje. Eto na primer igra Pizonove Zvezde je cista improvizacija :d.Barcelona je redak primer improvizovanja. U svakom slučaju, način na koji ću ja igrati protiv tebe zavisi i od tvoje odbrane. Ako si slab na centaršute, šta treba, da idem na duele u kojima si dobar?![]()
Poslednje dve godina FIFA na PCju dobija od mene svega jedno poluvreme i to u Demo verziji. Pricam o FIFA2009 na PS3. Nisam mnogo igrao, svega 30-40 meceva (sve protiv zivih ljudi) ali je dovoljno da se primeti. Boris je to bolje objasnio nego ja i drago mi je da nisam jedini koji ima takav osecaj dok igra FIFU, sad znam da nisam loodNego spomenuo si da si PC igrač, znači ti govoriš o robotskoj FIFI na PCju?
Hehe, bas se trudis da ispadne da ne znam o cemu pricam. Mogao sam reci i da je PES6 evolucija International Superstar Soccer Pro (koga sam igrao i na PSX i na Nintendo 64), kakve veze to ima. Ja taj fudbal i dalje volim da zovem Winning Eleven jer to najbolje ime za neki fudbal ikada. Ovo Ubijevo Real Football zvuci bezveze. Ili si hteo reci kako Winning Eleven nije napredovao od prvog dela pa sve do WE10? Ja se ne bih slozio sa tim. Ali cinjenica jeste da je pao na jako niske grane.Pro Evolution Soccer je naziv za evropsko tržište, Winning Eleven za japansko i to su dve iste igrice tako da nema tu nikakve evolucije. Onaj ko je ubedjen drugačije, gadno je zaglibio u placebo. To je kao da za FIFA09 i FIFA Online 2 kažeš da su dve različite igre.
Nada umire poslednjaNišta ne garantuje ali polazim od sledećih pretpostavki:
- PES koji sam najviše igrao i uživao u istom je ona generacija zaključno sa PES6
- Posle PES6 nijedan PES mi se ne dopada
Mogao sam reci i da je PES6 evolucija International Superstar Soccer Pro (koga sam igrao i na PSX i na Nintendo 64), kakve veze to ima.
Bitno je da Japanci znaju.
Fifa World Ranking :
11 - USA
40 - Japan
Sad si se svetski izblamirao. EA Sports je kanadska firma.
i hoces da kazes da je americka EA publika koja vecina ni ne zna sta je pravi fudbal, ta koja je zeljna dobre i teske simulacije?![]()
Eh, nisam procitao dobro Borisov post. Kakve veze ima americka publika sa FIFA? Pa ne kupuju oni to vec ostatak sveta.
A ovo za PSX i N64 verziju, ko da je bitno sto nisu isti timovi ako su oba deo KONAMIJA. Jesi li igrao oba fudbala pa da mozes sa sigurnoscu da tvrdis da se bitno razlikuju (osim grafike i par sitnica)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari