Šta je novo?

FIBA Mundobasket 2023 🏀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Богдан за испис 🤫

7/9 trojka 🐸i opet vodimo.
Mora ih stati...
Sudije presmešne, eno malopre u poslednjem napadu italijana ne sude čistu nošenu, srećom nagazili aut liniju...

Kako mi ovo vodimo mislim da nikome nije jasno

Igramo njihovu igru, umesto da spustimo loptu i bukvalno i figurativno. Milutinov 4 poena a nema ko da ga čuva…

Inače, volim Bogdana kao brata ali u odbrani na ovom prvenstvu ne postoji…

Sad će Vlade da nas digne 😂

Kada nam igra prva petorka, naša akcija jedan ide na Milutinova ili za Bogdana. Oni to lagano čitaju, izguraju Milutinova,znaju da su namazani, znaju da sudije nemaju blage veze i znaju da glume i pri svakom jačem kontaktu ide gluma za Oskara, zna to i Milutinov i ne srlja ispod koša.
Od malog Jovića se ovako nešto i očekuje jer dečko nema iskustva a igra protiv namazanih iskusnih igrača. On i Pettušev lagano napravili glupe faulove. Šteta što Jović nije probao posterizaciju pa šta bude.
Očekujem da ubode nešto u drugom poluvremenu.
Takođe, naši su ušli nervozno i zbog Borišine situacije.
Meni liči ako ogramo mešano prva i druga pezorka ne znaju da brane Italijani

Igramo njihovu igru, umesto da spustimo loptu i bukvalno i figurativno. Milutinov 4 poena a nema ko da ga čuva…

Kako nema ko da ga čuva? Trojica na njemu ako uspe da dobije loptu u reketu 😁

Skupljaju Italijani, jedini način da se on uključi je da počnemo da pogađamo trojke.

🇺🇲 🇲🇪
😱 2. 1/4 3 razlike za Amere 28:25

Kad se kaže nema ko da ga čuva misli se na jedan na jedan…

Kad se udvoji to nam je čist visak, evo kao sada… samo ne mora iz tog viska uvek za 3…

Inače, USA- Cg odlična utakmica

Edit: evo o tome pričam, kako smo im lepo prodali španski p&r😎

Kad se kaže nema ko da ga čuva misli se na jedan na jedan…

Kad se udvoji to nam je čist visak, evo kao sada… samo ne mora iz tog viska uvek za 3…

Inače, USA- Cg odlična utakmica
Kako ne mora kad oni pune reket?
Mi samo treba da počnemo da pogađamo povratne pasove i njihov koncept odbrane reketa utojavanjem Milutinova se raspada...

EDIT: Ma da, to je to... Samo čvrsto...

EDIT2: Provalili naši da su sudije veverice, pa smo sad mi njih uterali u bonus... Samo treba prenaglašavati svaki kontakt...

Da samo sto je ovo bio španski p&r, odličan blok Bogdana💪🏻

Pa ne mora, evo dva primera sad upravo, postoji utrcavanje, postoji polu distanca, prodor pa i taj šut za 3 naravno samo ne forsirati, idealno bi bilo to sto kažeš ali kad ne ide šut, moraju se traziti alternative…

@akki Sve je to ok, ali pogledaj nemaš gde da utrčiš svi su u reketu...

EDIT: Ove sudije nisu normalne...

Kakva odbrana u ovoj četvrtini 👌

Kari kao da hoće da izgubimo…

Pet faulova u napadu od kojih par čistih ali i par u najmanju ruku diskutabilnih
Ovim sudijama doživotno zabraniti da sude!

Sa 16 na 3, bravo selektore…

Za 2 i nesto minuta istopili smo prednost. Kari pravi zamenu igrača kada smo se usilili. Ko je lud ovde

Bogdan kao da se inati s nekim.

Ma šta, lagano. Tako se igra u NBA, samo se prangija. 😂
Fontekio nas iškolovao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno